Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipi700
tag
válasz
Peterhappy #51645 üzenetére
Egyesületek sem igazán vannak. Fociban sem vagyunk jobbak, mint futásban, mégis minden falunak van csapata. Futás sok városban nem működik, pedig vannak ügyes lányok, de tesi óra ehhez kevés. Itt főleg ilyen "tornász" (nem tudom a nevüket, rg meg ilyesmi) edzések vannak lányoknak, lányom nem szereti, meg elég kötött, izmos hozzá, atlétikában jó lehetne, de nincs. Kézilabdát nem szeretnénk. Fiam focizott, de nem szerette, futásban ügyes, tetszik neki futna már hosszabb távokat, de nem tudom mennyire szerencsés egy 9 éves gyereknek 5 km-eket futni, ezért lenne jó egy egyesület. Egyébként 2-2,5 km-t futok vele néha illetve futottam vele nyáron és ősszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- E-roller topik
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- PLC programozás
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest