-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz bandus #51261 üzenetére
Ja hát nem sok embernek van 5 bölcsességfoga, de csak így vállaltam, kizárt volt, hogy helyi érzéstelenítéssel egyesével végigkínlódjam. Ne told el, felesleges halogatni, úgyis ugyanolyan szar lesz. Annyi tanácsot tudok adni, hogy vegyél egy turmixgépet meg 10 kg banánt. Tejet ne, a tejfehérje miatt begyullad az íny, és szerintem ez a növényi fehérjeporokra is vonatkozik. Minden kajálás után mosni kell a fogakat, és érdemes szájvízzel is valamennyire átöblögetni, de nem túl erősen. Nekem még az volt gond, hogyha féloldalasan rágtam, akkor megfájdult az állkapcsom. Nagyjából ennyi. Túlélhető, pláne ha egyszerre csak egyet vesznek ki. Szájvízből a Solumiumot tudom ajánlani, bár elég hipo szaga van, de nem színezi el a fogakat a klórhexidinnel ellentétben.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Villanyszerelés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Motorola TLKR T62K walkie talkie
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest