Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz tomcica #41201 üzenetére
okés, de majd inkább márciustól...pont az emlitett család miatt is (asszon' úgy érzi ezt az időt a családtól veszem el...ami vicc, mert fürdetés után megyek el az esetek 90%-ban...dehát "ez nem számit" ) de 10x kilóméter 6fokban, és majd az alatt nem nagy fun, ill. mint irtam felső testre is akarok edzeni...úgy meg tényleg nemsok időm lenne családra...és még bojler testem is van (lemerült az elem ugyan a mérlegben de tuti 90-92kg között továbbra is 176-177cm-hez.)a két utolsó kinti elég gyilkos volt, tegnap pl. 6 fok, köd (rövidnaci lent, fent már hosszúban), az előtte futás talán 8fok + eső, az combos volt...fáj is a torkom megy a teázás ma.
amúgy szerintem félmaraton menne 5perc alatti idővel simán most is pl. az első 17km 4:27lett, a befutó 3:06-on, tehát voltak még tartalékok
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest