- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
bencze #36909 üzenetére
Csak hogy árnyaljam a képet egy random cikkből: [link]. Én nem szívesen tekerek kicsit is forgalmasabb utakon, mert mindenki kap jogsit nálunk. Tegnap pl sétálás közben ment el valaki mellettem 10 centire kb 80-al... Valamelyik évben egy kocsi fát húztak rám majdnem amikor tekertem, mert a köcsögnek derogál visszaváltani és lassítani, ha emelkedőn megy fel. Nincs közlekedési kultúra, főleg azokkal szemben, akik kocsival kisebb eszközökön közlekednek, és ameddig így van, addig életveszély kimenni az útra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest