- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Robi--
kezdő
Tom, megcsináltam azt a fajta fartleket, amit kértél. Z4 és Z3 váltogatva.
Csak 5 ismétlés lett, mivel az elmúlt héten elhullottam egy vírusban piszkosul. Ma is köhögtem és maradt valamennyi izomgyengeség. A tüdőm már szinte teljesen tiszta.
Inkább megnyomtam egy picit a végén.
[kép]
[kép] a sebességzónák
[kép]
4.27 átlag jött ki az első lassú bemelegítővel együtt. Azt majd különveszem, hogy ne zavarjon be. Azt hiszem olyan 4:30 körülit kértél.
Ez egy nagyon jó edzésfajta, élvezetes volt, még így is, hogy nem vagyok 100%. Ezt biztosan csinálgatom. Köszi az ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Mobil flották
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
- iPhone topik
- Autóhifi
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest