Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1225) Findzs


Findzs
addikt

FSP Aurum S

"Az FSP AURUM S külsőre szinte teljesen azonos a korábbi AURUM modellekkel, a különbség abból fedezhető fel, hogy elmaradt a hűtőrácsot körbeölelő aranyozás. Az AURUM sorozat a mainstream modell az FSP-nél, a saját barkács keretében gépet építőknek és az általános felhasználási célra vagy otthonra készülő konfigurációkba tervezték.

A legfőbb jellegzetességei az FSP saját fejlesztésű digitális MIA IC technológiája, a 80Plus Gold (90% feletti hatékonyság) minősítés, az egyedi FSP hűtési rendszer, a +12 Voltos single rail ág az éhes grafikus kártyák számára és mostantól az ErP 2013 Standard megfelelőség.

A FSP törekszik arra, hogy az AURUM S a legjobbat kapja mindenből. Optimalizált PCB elrendezés és a legfrissebb tápegység technológia került beépítésre. Tovább javítottak a már legendás FSP légáramláson a házon belül. Magas megbízhatóság és széles kompatibilitás a védjegye az AURUM-nak.

Az S sorozatnál elérték a nulla áram kapcsolást, azaz kikapcsolt állapotban a tápegység az új 2013 előírások alapján kevesebb mint 0,5 W fogyasztást produkál (a korábbi 1 W helyett). A tápegység sokrétű védelemmel óvja magát a meghibásodástól: a véletlen rövidzártól, áram megszaladástól vagy túlmelegedéstől.

Az FSP Radier tápoknál megismert +12 Voltos single rail ágon a tápegység egyéb célra fel nem használt Wattjait juttathatjuk a grafikus kártyába."

"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.