-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz maximilian4 #1296 üzenetére
Pubg topikban sincs másról szó csak a csalókról, meg a ládákról...
....Egész használható lett a silenced smg. Bár fél éve is megléphették volna ugyanezt.
Érik a ranked btw (új pályával? mondjuk ennek nem tudom mi az értelme). Én várom. De mindenképpen hagyjanak benne valami casual módot is.
-
bobooo
addikt
válasz maximilian4 #1296 üzenetére
Mindenki játszik, nincs ideje fórumozni
-
maximilian4
addikt
Egyébként nem értem hogy világviszonylatban a fortnite a top1 br játék jelenleg, a legnagyobb felhasználói közönséggel, de itt a fórumon mégis ki van halva a topik. Példaként a pubg közelít a 19 ezer hsz.-hoz, itt meg tartunk 1300 hsz.-nál. Ennek mi lehet az oka?
(#1297) BoboDJ
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
woryz
senior tag
válasz maximilian4 #1294 üzenetére
Ott a pont!
-
maximilian4
addikt
Nincs semmi olyan játékon belül. Felveszi a haverjait , csinálnak egy közös várót, egymással beszélgetnek. Nem fogja őket megerőszakolni vagy zaklatni senki. Szerintem felesleges ilyen rövid pórázon fogni a gyereket. Van facebookja, szokott netezni? Akkor sokkal több olyan dologgal találkozott ami anno nem egy 10 évesnek volt való. De egyébként elég ha bekapcsolja a tv-t és talál valami pumped genyó sorozatot vagy megnézi a tv2 híradót. Ezek sokkal több ártalmat okoznak mint a fortnite. Forzában látott vmi olyan csoportnevet? És? Ha jól emlékszem ilyen korunkba már nunikról is beszélgettünk iskolában.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
woryz
senior tag
Srácok, bocsánat a noob kérdésért, de nagyon nem értek valamit...
A gyerek (10 éves) zaklatott vele, hogy töltsük le XBOX-ra, és beadtam a derekam... De nincsen nekünk XBOX Live / Gold-unk, szóval elvileg nem játszhatna - ha jól gondolom - online, de valakik ellen mégiscsak tud (indításkor az alsó, PvP verziót indítottuk)... Most akkor hogy is van ez? Nem kicsit vagyok összezavarodva.Mivel én még kicsinek érzem az online játékokhoz, nem is nagyon terveznék neki online játékot, de mivel az osztálytársai ezzel játszanak... Gondolom sokaknál ismerős a helyzet.
-
Jinxb1rd
addikt
És bármennyit vissza lehet refoundolni?
We are only Stardust...
-
orc88
őstag
Shopban in-game ugye már nem érhető el a Refund gomb.
Ha emailben / support formon keresztül kérek refundot milyen régi vásárlást tudnak visszatéríteni? Csak 30 napra visszamenőleg lehetséges?"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
orc88
őstag
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Jinxb1rd
addikt
Valaki megcsinálta az új twitch prime accountot? Elárulná hogy csinálta, mert ez a művelet egyre és egyre bonyolultabb lesz vagy én nem tudom...
We are only Stardust...
-
KisTücsök
addikt
Zseniális ötlet volt Epictől 50v50-ben berakni a régi sebzést. Kb minden második game végződik úgy, hogy 1xvs1-2 ember, az az 1-2 meg a körön kívül healeli magát a végtelenségig. Tényleg.
Csak tudnám mi a retket szívnak, amikor meghozzák ezeket a döntéseket.
[ Szerkesztve ]
-
pulffy
őstag
Nagyon is van crossplay, csak a Sony nem ismeri be... Multkor hozzank is bejoinolt egy pc-s ott volt az ikon a neve mellett...
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
tudna valaki segíteni hogy tudok játszani boxon ps-es haverral? mutatta hogy neki van a menübe egy epic games-es cucc ahol keresni tud játékosokat, na nekem nincs ilyenen boxon, és elvileg meg jelölni ,de én nem látom ezt a jelöléstXbox One: bandymnc
-
Monoton
tag
Crashelt már ki a játék nektek az alábbi hibaüzenettel?
Nekem a hét elején jelentkezett először, de azóta naponta többször is kidobál
-
orc88
őstag
válasz Jinxb1rd #1260 üzenetére
Lehetséges, hogy csak akkor oldja fel ha megcsinálod az adott heti challengeket.
Elméletileg azért adja az epic ezt a kis rewardot, mert sokan kifogásolták, hogy nem kaptak semmit az előző szezonban az összes heti küldi teljesítéséért."Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
orc88
őstag
válasz Jinxb1rd #1257 üzenetére
Ha teljesíted a Weekly challengeket, mindegyik hetiért kapsz 1-1 Loading screent, amin el van rejtve egy kis "rejtvény". Ezek mindig egy 1 ingyen tierre mutatnak. Az első 2 hét loading screenjei alapján ezen a 2 helyen van ingyen tier.
-
pulffy
őstag
válasz Tomi_Sci #1252 üzenetére
Jogossan kaptam mert csaltam igen, de nem tudtam hogy ezt bannolják, vagy is inkáb nem is gondoltam bele ,de most mar tudom tegnap jött egy haver hogy menjunk mar egyszerre inditva oceaniai szerveren mert akkor tuti bedob ő mar ezt csinalta, mondom oké, probaljuk ki. Mentünk is egypar kört, de marha nagy laggok voltak, nem is jutotunk igen elore , egyszerűen szar volt játszani aztan abba is hagytuk... Szoval ennyi legyen ez másnak is tanulság
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Stylerr
addikt
Már régebben aktiváltam a primeot, az a 7 napos lejárt. Most újra prime kell, mert nem kaptam meg a skint?!
-
YASKATIR
senior tag
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Kértetek már vissza VBucks-ot egy vásárlásból?
Melyik formot kell kitölteni hozzá?
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
oriic
HÁZIGAZDA
Avengers Infinity War crossover jon.
Live-Die-Respawn
-
orc88
őstag
válasz KisTücsök #1213 üzenetére
Köszi szépen!
maximilian4: Pont ez az Saját magamat hasonlítgatnám mert az előző szezonban elég bot voltam, kíváncsi vagyok, hogy most hogy alakul. És ez az oldal írja normálisan szezonra lebontva, azért is érdekelt ennyire.
-
orc88
őstag
Valaki aki írt már át Epic games display nevet tudna segíteni?
A fortnitetracker és hasonló netes stat nézegető oldalak a régi néven találnak majd meg, vagy új névvel mutatja majd a régi statokat?"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Tomi_Sci
őstag
válasz l.skywalker #1207 üzenetére
Majd ha legközelebb találok egyet, észben tartom.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Tomi_Sci
őstag
válasz l.skywalker #1204 üzenetére
Gold burst? Érdekes oldal.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
l.skywalker
titán
válasz KisTücsök #1201 üzenetére
Igen. És az sem mindegy hogy ki, milyen messziről és hogyan használja. A részletek azért mást is elárulnak a fegyverekről: [link]
A streamekben általában a heavy-t otthagyják.
Egy AR (vagy SCAR)+pumped+tactical-t visznek, + egyéb
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
KisTücsök
addikt
válasz YASKATIR #1198 üzenetére
Hogyne lenne. Csak azzal lehet közép távra is értelmes sebzést kiosztani. Főleg build fightokban jó, felülről lefele lőni vele. Közelre viszont jobb egy pump, vagy tac shoti, mert előbbi többet sebez, utóbbi meg gyorsabb, illetve a nagyobb szórása miatt jobban belefér a potato aim.
Amúgy kb megint működik a double pump. Én a pump + kék/lila tac smg kombót szeretem, de utóbbi helyett simán viszek heavyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest