-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
Én teljesen megértem. Ha nem piacképes A jatékom, de B igen, akkor az At-t nem fogom tovàbb fenttartani akàrmennyire is rossz ez egyeseknek. Jó persze fordított esetben én is anyàznék ha lelőnék a Fortnite-ot.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Lekapcsoljàk a Paragont a Fortnite sikere miatt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
KisTücsök
addikt
válasz KisTücsök #293 üzenetére
Jah, ahogy olvasom nem csak nálam. Nem is erőltetem mára a játékot.
Írták, h majd kompenzálni fognak a tegnapi nap miatt, meg gondolom akkor a mai miatt is már. Sok nyomoronc meg ott könyörög twitteren ingyen skinért meg v-bucksért. Egy ingyenes EA-s játéknál... Egyedül az miatt kellene "kompenzálniuk", h sokak nem tudták a daily challenget megcsinálni ez miatt.
-
KisTücsök
addikt
Most belefutottam egy olyan bugba, h építésről nem tudtam visszaváltani fegyverre. Másnál is volt már ez? Kissé kellemetlen amikor top3-ban launch pad-dal ráugrok egy gyerekre, rögtön építek a bázisán magam elé, és hiába váltok shotira, bár még a fegyverváltós hangot is beadja, de nem akar átváltani. One shotolt is mint a szar.
-
pzstm
titán
újra visszatért
Hooray! We’re back online. We truly appreciate your patience today. Get out there and have some fun!
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
KisTücsök
addikt
Amikor free passom volt még annyira nem figyeltem, de úgy tűnt, h egy ideig gyűjti a meg nem csinált küldiket. Vagy rosszul láttam?
A maikat nem csináltam még meg, ha nem jönnek vissza a szerverek még ma, holnap megtudom őket csinálni?
-
YASKATIR
senior tag
-
Stylerr
addikt
Meddig nincsenek szerverek?
-
KisTücsök
addikt
válasz YASKATIR #280 üzenetére
Hááát, nem tudom. Nem éreztem egy ilyesmi itemnek annyira a hiányát, de lehet majd meglátjuk.
Viszont a bug javítások jók. Meg amik még belekerültek. Shadowplayt felvételi idejét kitolhatnák. Az a 10-15 másodperc sokszor kb semmi, ha előtte volt akció bőven. Plusz még hiányzik a multi kill. De majd csak lesz az is.
Ééés már jöhetne lassan az a valami ami leváltja a bloom-ot.
-
YASKATIR
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Most mi ez a várakoztatási idő indításnál? Tegnap is volt már, akkor másfél perc, most több, mint 4.
-
YASKATIR
senior tag
Igen, itt elek
-
YASKATIR
senior tag
Van itt olyan aki az Asia szerveren tolja? Mik ezek a 200-300-as pingek manapsag?
Vagy talan az europai szerverek is szenvednek most?
-
etrop01
tag
Félreértés ne essék, tavaly megvettem a játékot nagy fellángolásomban aztán most jutottam el oda hogy van 900 V-bucksom (a BR jobban bejön már) szóval többet nem áldoznék már rá.
Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
KisTücsök
addikt
válasz tepenzed #266 üzenetére
A free pass és a battle pass együtt fejlődik.
___Érezni, hogy egyre többen tolják... Főleg a játék elején. Persze még azért bőven játszható, de remélem nem fog rosszabbodni. Ma kétszer is meghaltam úgy, h az én képernyőmön előbb lőttem shotival, mint a velem szemben lévő, ki is jelezte a találatot, de nem írt ki sebzést. Ráadásul ahogy visszanéztem, nagyon fejre mentek.
-
etrop01
tag
Érdemes lehet még a Battle Pass-t megvenni vagy várjam meg inkább a következő season-t?
-
etrop01
tag
Frissítés óta csak lobbyban hallom spanom, valakinek tipp megoldásra? Mással is előfordult már?
-
Stylerr
addikt
Sziasztok! V-bucksot csak úgy lehet szerezni, ha megveszem a PVE módot vagy veszek külön V-bucksot? A Battle Royale módban a questekért nem kapok?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Downtime for V.2.2.0 will begin at approximately 7:00am ET (12:00 GMT) on Jan 18. Servers will be unavailable while updating. In the meantime glide over to the patch notes to see what’s coming:
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
válasz tepenzed #246 üzenetére
Kivancsi vagyok X-en uncappeddel a jeenlegi 40 FPS-t is megemli-e
De tenyleg durva patch notes....jo par csapat tanulhatna toluk....bar latszik is hogy van in-app purchase rendesen embereknel...de cserebe nem fenek mi lesz egy honap mulva es minoseget kapnak
-
pzstm
titán
-
tepenzed
őstag
csütörtökön érkezik, csak annyit tudni [link]
-
pzstm
titán
válasz tepenzed #239 üzenetére
igen, állítólag a környezetet is jobban differenciálják, hogy ne olyan egysíkú legyen úgymond
Bal oldalt valami őserdőt látok én már bele a színekbe
-
tepenzed
őstag
Látom elég kihalt a topic sajnos, de azért megpróbálom. Szóval solozgatni szoktam, semmi komoly, 40 óra játékidő, 20 solo win. Szeretnék squadozni, duozni, de haverok nem teszik le a pubg-t
Próbálkoztam az fb csoportban, de az emberek 90%-a 18 alatti, főleg 14 körül, azt köszi, inkább nem
A discord channelen meg kda alapján léphetsz csak be a többiekhezSzóval aki nyugodtan szeretne néha játszogatni, nem ragelni: tomyp92
PC[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Szerintem egy DM vagy TDM módot is elbírna a jàték.
-
KisTücsök
addikt
ShadowPlay highlights. Nagyszerű. Csak működjön is. PUBG-ben nekem akkor működik normálisan, amikor éppen jó napja van.
Hm... Ezzel a változtatással a Boogie Bomb kicsit "drágának" tűnik nekem. Helyette inkább vinnék olyat, amit eddig nem cseréltem volna le miatta. De majd meglátjuk.
-
pzstm
titán
-
Geforce NOW-al lehet Fortnite-ot játszani. Próbáltátok már?
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
etrop01
tag
Újra kellett raknom a gépem tehát tök szűz rajta most minden felrakom a fortniteot és kifagy a kép....alt+tab-ozok akkor látom hogy változik valami. Szóval mozog az egér hallom is hogy gombok felett elmegy de nem látom. DirectX 12 fennt, vga driver frissítve, mi okozhatja még ezt?
-
KisTücsök
addikt
Hali!
Új pisztolyt próbálta valaki? OP?
-
tocsek18
senior tag
The High Explosives limited time mode is live.
-
pzstm
titán
válasz scyllafren #220 üzenetére
Nekem Xboxon megvan
-
Boszi90
újonc
Igen tudok róla hogy jövőre ingyenes lesz, de az lehet Január 1. de akár fél év múlva is... Csak gondoltam szerencsét próbálok. A BR része meg nem igazán érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Boszi90
újonc
Sziasztok!
Tudom talán nem pont témába illő a kérdés, de véletlenülk nincs valakinek egy beta kulcsa a játékhoz? -
pzstm
titán
-
YASKATIR
senior tag
"You asked for it, we're bringing it back. The 50v50 Limited Time Mode is available again December 23, 8:00am ET (13:00 GMT). 50v50 is rotating out on Dec 28."
Azaz ma visszakerul az 50vs50 egeszen december 28-ig
-
Hunbeast87
senior tag
válasz YASKATIR #210 üzenetére
PUBG partner, ez nem az amire gondolsz szerintem. Egyszerűen csak tud custom meccseket készíteni, cserébe vannak elvárások (heti X óra PUBG streamelés pl.). De ha így gondolod, akkor legyen, a BlueHole szponzorálja őket. Amúgy vannak még magyar partnerek, akkor őket is szponzorálja? Ha így is lenne, azt miért baj neked? Biztosan azért játszok én is vele meg több ezer honfitársam is, mert Janiéktól láttuk.
A magyar piac nélkülük is meglett véve, a játék miatt és nem a TheVR miatt.
A homokba dughatod a fejed dolgot pedig igazán nem kellett volna.Amúgy a custom meccses dolog egészen jó lenne itt is a játékban, talán egyszer ezt is meglépi az epic némi változtatással.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
YASKATIR
senior tag
válasz Hunbeast87 #207 üzenetére
"Béta és early access még csak köszönő viszonyban sincsen."
A ketto pontosan ugyanaz. Csak a studiok rajottek, hogy nem kell teszteloket fizetni, vannak hulyek, akik meg fizetnek is azert, hogy beta teszterek lehessenek. Igazabol ahogy lathato millio ilyen hulye van, aki fizet azert, hogy dolgozhasson. Furcsa mod a Warhammer-nel meg beta teszternek hivtak azokat az ingyenmunkasokat, akiknek ma a tizedkesz jatekot early access-kent adunk el, viszont a GW-ben meg volt annyi gerinc, hogy nem kert penzt, viszont X tesztelesi ido utan kaptal ingyen egy eredeti peldanyt. Azaz lenyegeben fizettek azert, hogy tesztelj nekik, csak nem valutaval, hanem ingyen peldannyal.
"- Janinank tetszik a játék, miért ne játszhatna vele? Ha neked tetszik valami, akkor nem szoktál rendszeresen játszani vele?"
Eddig is millio jatek tetszett nekik, megsem volt allando visszatero, last BF1. Kb majdnem beszartak tole, csak epp a DICE nem tolja a streamereket ugy, mint a Bluehole
"A nézőknek is bejön, ha pedig igény van rá, akkor miért ne streamelnék?"
Millio mas dolog is bejott a nezoknek, megsem streameltek allandoan.
"Kettő darab montázs került fel YT-ra, ez kb. semmi"
Ketto montazs, es ketto egyeb. Raadasul ez a ket montazs ugy kerult fel, hogy mar reg nincs semmi ertekelheto, rendesen vagott youtube tartalom, kiveve a pubg, vatoszorprajz.
"Játszanak rendszeresen, hiszen Jani PUBG partner, az pedig elvárásokkal jár a Bluehole részéről"
Akkor most megis mirol beszelunk? A bluehole tolja oket, te pedig allitod, hogy nem.
"- Tech csatorna : a csapból is PUBG folyik, mindehol kb. már úgy kérdezik, hogy ezen meg ezen elfutni a Pábdzsí? Így megspóroltak pár száz kommentet, amit kérdeztek volna."
Hurra, millio egyeb dologrol is lehetett volna videot csinalni, amiert folyamatosan sirnak az emberek, de mirol lett? Hat a pabzsi, a TECH csatornan...
- Nagyon "kicsik" ők más streamerekhez képest, ne láss a dolgok mögé olyat, ami nincsen ott.
Igen, kicsik, viszont magyarorszagon ok a legnagyobbak, ergo ha ezt a piacot akarod megvenni kilora, akkor oket kell megvenned.
Innentol befejeztem az offolast, tolem aztan homokba dughatod a fejed es elhetsz vakon.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Hunbeast87 #207 üzenetére
Jogos. Az ingyenes fortnite Battle Royale mod eseteben sokkal tobb, korrektebb kommunikacio van, agilisebb fejlesztessel konzolon tuti. Remeljuk ott is beindul a PUBG.
Annyinhogy fortnite eseteben a PUBG araert egy PVE modot is kapsz. A jatekban megszerezheto valutabol pedig a fizetos battle pass is megvasarolhato valodi penz nelkul.
Bluehole tudja hogy Dying light is Battle Royale modot kap 2018-ban? Ideje lenne elkezdeni perelni, bar jelentosen modositott jatekelemekkel, szoval nem lesz egyszeru.
Mindenesetre nekunk csak jo ha minel tobbet akarnak a jatekosoknak nyujtani
[ Szerkesztve ]
-
Hunbeast87
senior tag
válasz YASKATIR #204 üzenetére
Béta és early access még csak köszönő viszonyban sincsen. Early accessnél több a visszajelzés és általában fizetős, míg a béta nem, de nincs is annyi kommunikáció fejlesztő és felhasználó között.
A TheVR-nál pedig van különbség a között ami gondolsz és ami tény:
- Janinank tetszik a játék, miért ne játszhatna vele? Ha neked tetszik valami, akkor nem szoktál rendszeresen játszani vele?
- A nézőknek is bejön, ha pedig igény van rá, akkor miért ne streamelnék?
- Kettő darab montázs került fel YT-ra, ez kb. semmi
- Játszanak rendszeresen, hiszen Jani PUBG partner, az pedig elvárásokkal jár a Bluehole részéről
- Tech csatorna : a csapból is PUBG folyik, mindehol kb. már úgy kérdezik, hogy ezen meg ezen elfutni a Pábdzsí? Így megspóroltak pár száz kommentet, amit kérdeztek volna.
- Nagyon "kicsik" ők más streamerekhez képest, ne láss a dolgok mögé olyat, ami nincsen ott.http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
tocsek18
senior tag
50v50 End Date
-
YASKATIR
senior tag
válasz Hunbeast87 #203 üzenetére
A mai napig a betaval jatszol... Tudod, az early access az egy uj szo a beta-ra.
Honnan? Onnan, hogy ez volt (nem tudom, hogy most mi van, nem kovetem oket tobbe) az elso olyan jatek, amirol kizarolag aradoztak, ez volt az elso olyan jatek, ami hetente visszatero jatek volt fix idopontban. Ez volt az elso olyan jatek, amirol a twitch ellenere meg youtube-ra is pakoltak fel montazsokat, ez volt az elso olyan jatek, ahol mas streamerekkel egyutt toltak es aradoztak, hogy jajdejo. Ez volt az elso olyan jatek ahol meg a tech csatornara is toltottek fel egy videot, ahol "pubg-re ajanlanak" laptopot..Arrol nem is beszelve, hogy ez volt az elso "esport" jatek is amit bevallaltak
Komolyan azt hiszed, hogy a bluehole nem tolja oket?
[ Szerkesztve ]
-
Hunbeast87
senior tag
válasz YASKATIR #201 üzenetére
Előttük nem volt sok játékos: elég nehéz lett volna, hiszen még bétával játszottak. Köze nincsen a TheVR-nak ehhez.
Azt viszont elárulnád, hogy honnan szedsz olyan téves információkat, hogy a Bluehole szponzorálja őket? Ezen jót nevettem.(#202) Pedro78: Ízlések és pofonok. Ha az elején nem jön be, akkor később sem fog. Nekem megvan, tetszik, játszok is vele, de azért nem tudnék leülni elé 4-5 körnél többet egyhuzamban.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Pedro78
senior tag
válasz YASKATIR #201 üzenetére
Mondjuk en a mai napig nem ertem mi a jo a pubg-ben, illetve hogy mitol ennyire nepszeru, semmi extrat nem lattam benne, sajna a refund idobol kicsusztam. Azota sem inditottam el, talan ketszer jatszottam vele de nem fogott meg, kicsit sem.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
YASKATIR
senior tag
válasz maximilian4 #200 üzenetére
Te igen, a tobbseg viszont nem. En eleg sokaig kovettem a thevr-t, es szinte biztos vagyok abban, hogy ok hoztak be a pubg-t magyarorszagra. Elottuk elvetve volt par jatekos, de amikor ok elkezdtek agressziven a pubg-t tolni twitch-en meg youtube-on meg mindenhol, akkor hirtelen lett baromi sok uj magyar jatekos. Az, hogy ez utan mar magat gerjesztette a folyamat, az megint mas kerdes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest