- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
válasz
YASKATIR #199 üzenetére
Nem kellett sehova behozni senkinek a pubg-t.
A magyar ember sem világtalan, nem vak. Ha.a viár soha nem játszik vele, akkor is ekkora sikere lenne itthon a játéknak. Elég csak olvasni a híreket, néha csak úgy felmennni yt-ra, steam-re, vagy hallasz róla a haveroktól stb... Én soha nem követtem magyar yt-ost, de még külföldit sem, mégis tudtam mindig milyen tendenciák hódítanak éppen. Akarva akaratlan tudomást szereztem róla. -
-
YASKATIR
senior tag
válasz
maximilian4 #192 üzenetére
Ez azert van, mert egyetlen ismert magyar streamer sem nyomja a fortnite-ot, igy nincs tul sok magyar jatekos sem.
-
tocsek18
senior tag
jaja, halál után mikor feléleszted csapat társad néha akkor is van bug, négykézláb nyomja a sprintet
-
válasz
maximilian4 #194 üzenetére
Bug. Ma is láttam egy pár ilyent és hát nagyot csodálkoztam. Valójában nem repül a tag, hanem csak sétál, rosszul van leanimálva.
-
tocsek18
senior tag
-
maximilian4
addikt
Elvileg a fortnite-tal is annyi felhasználó játszik mint pubg-vel, mégis ilyen kihalt a topik...
-
tocsek18
senior tag
1.11 aktvív
-
pzstm
titán
durva tempót diktálnak:
The Fortnite Guide to Holiday Survival” Winter Event for Save the World, featuring global inventory, a new questline, holiday heroes, weapons, and an event currency store (hype!).
-
MrFalcoN3
csendes újonc
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy van egy ilyen vasam:
i3-3240 2x3.4 GHz
2x4 GB DDR3 Cruical Memory
ASUS Radeon 7970 3GB GDDR5És nem fut rajta Low beállítások mellett FullHD-n a Fortnite.
Megnéztem a játék gépigényét és technikailag High beállítások mellett tartania kéne a 60+ fps-t.Viszont még Low-on is 60 alá esik.
Tudom még Early Access,de azért 40 FPS az kevés.
Mit tudok tenni,hogy növeljem az FPS-em?
-
tocsek18
senior tag
nagy fun ez az 50v50 végén 6:0ra nyertünk csak
amúgy fura ez az új frissítés mintha bal oldalra rakná karaktert alapból ha meg célzol jobb oldalra vagy csak rég játszottam -
YASKATIR
senior tag
Kovesd reddit-en a /r/FortNiteBR subot. Karbantartas volt, 35 perce fejeztek be.
-
YASKATIR
senior tag
Toltam 5 vagy 6 50v50-et es ugy nez ki, hogy nincsenek tobbe random 1-3mp-es fagyasok a jatekban. Ha ezt tenyleg fixaltak, akkor halabol veszek valami nyomi skint
-
etrop01
tag
Lehet már tölteni a frissítést, mert akkor haza zuzok elindítani a letöltést
-
pvp valaki?
-
YASKATIR
senior tag
-
-
etrop01
tag
Tegnap vettem észre, hogy soloban a statisztikám nem frissül, másnak is van hasonló tapasztalata?
-
djpetar
tag
Üdv!
PVE verzióval játszik valaki? Olvastam róla hideget, meleget. Érdemes megvenni? -
-
Csatlakozom, tegnap kezdtem de tetszik a játék. Kinek van kedve együtt csapatni?
-
Wesder
titán
Jól kihalt a topic.
-
Az xbox-on és a PC-n játszók tudnak ugyanazon meccsben együtt játszani, vagy ezek külön vannak választva?
Azért kérdem, mert ha jól tudom xbox-on van autoaim, míg PC-n nincs.
-
tocsek18
senior tag
ma jött egy win
utána egy 5.hely
utána pedig megint win
még mindig balfasz vagyok ám, 10 win 48óra 341kör 431kill nem nagy szám -
Wesder
titán
Szerintetek lesz majd xmas event?
-
etrop01
tag
Volt már másnak is hogy elment duoban a voice, a játékét használjuk.
-
etrop01
tag
Hogy mennyi hülye emeber játszik...squadba már rendszeresen lelőnek a csapattársaim. Fut össze vissza meglát gondolkozik most mi lesz, aztán kicsit meglő látja hogy ér valamait aztán belémereszti a tárat
-
Wesder
titán
Voice chat hiányzik a játèkból szerintem.
-
h.adam.92
őstag
Elég nyugis a topik, ahhoz képest, hogy elvileg 20 milla a játékos bázis
-
YASKATIR
senior tag
válasz
terepkigyo #139 üzenetére
A jatek pont ezert beta... csak divat lett a betat early access-nek hivni.
-
.LnB
titán
válasz
terepkigyo #139 üzenetére
Mert felülír meglévő fájlokat.
-
terepkigyo
csendes tag
Engem speciel nagyon zavar az Epic frissítési megoldása, mivel csak mobilnetem van 30gb adatforgalommal.
És igazából nem is értem hova kerül ennyi motyó, a tegnapi frissítéssel havernak 19,6Gb lett a Fortnite mappa, nekem frissítés nélkül 19,4. Kemény 200Mb difi, viszont 3,1Gb-ot tölt le.
Remélem lassan normalizálják az update méreteket, bár tudom, én egyedi esetnek számítok. -
Wesder
titán
Felvesz valaki barátnak? Wesder nèven megtaláltok
-
YASKATIR
senior tag
Itt az uj update! 3.1 GB
-
-
Mai tapasztalat:
Lenovo 710S ultrabook-om van, 8GB rammal, Win10-essel.
Ha játszom, gyakran elődobja, hogy kevés a memória. Próbáltam orvosolni a dolgot azzal, hogy bekapcsoltam a virtuális memóriát. Ekkor viszont FPS szám feleződést tapasztaltam, sőt... A megszokott 45-50 FPS helyett ~14 FPS-el ment a játék.
Konkluzió: Akinek kevés az FPS, próbálja meg kikapcsolni a virtuális memóriát.
-
YASKATIR
senior tag
Toltam ma este 4 meccset az uj patch alatt es azt kell, hogy mondjam javult az FPS rendesen. Notebook-rol jatszom es a 40-60-rol 50-60 lett az FPS, de fokent 60. Illetve a random fagyasok is sokkal kevesebbszer fordulnak elo. 4 meccs alatt mindossze 2 ilyen lagg volt
-
YASKATIR
senior tag
-
v1.8.2 patch holnap ( szerda ) érkezik.
-
.LnB
titán
Úristen!
[link]
-
Pedro78
senior tag
-
Teljesen minimum grafikán, közel stabil 40 FPS-el megy a játék egy Intel HD620-as "kártyán".
Legalább tudok az ultrabook-omon is játszani
-
etrop01
tag
Szombat esti szerver leállás, mikor máskor természetesen, nem bírják a sok kockát
-
YASKATIR
senior tag
Nektek nem fagy be neha a jatek 1-3mp-re? Teljesen random, de a legtobbszor akkor, amikor valami robban, hatizsakot nyitsz vagy valaki hirtelen radugrik a semmibol
- Battle Royale
-
Stylerr
addikt
Én PC-n tolom, testvérem PS4-en. Tudunk együtt Battleroyalozni?
-
YASKATIR
senior tag
-
erasmus4
csendes tag
válasz
YASKATIR #117 üzenetére
Nem, szombaton és vasárnap este, voltak problémák matckmaking hibák, nem bírták a szerverek a tömeget, nap közben semmi gond, de az esti csúcstól kifeküdtek. Aztán vasárnap fél6 körül már 1 órát kellet várni hogy be tudjunk lépni. Haverom meg később jött, jött volna 3.nak, ő fél órát várt aztán kiderült squdban nem is lehet menni max duo.
-
Matesz92
újonc
Végre rátaláltam erre a csoportra és találtam csapattársakat.
https://www.facebook.com/groups/FortniteHun/ -
Dani82
senior tag
Mostanaban ezek a sorok basszus, tegnap este 60 percet kellett varni queue, most epp 18 perc... wtf
-
YASKATIR
senior tag
Ismet jott egy 1.6 GB-os patch.
"Fortnite community, we will be pushing a client update live in about an hour to improve overall stability.
This patch should be small, but players will need to close and update their clients. There will be no downtime.This update is for all platforms."Az Epic szerint az 1,6GB az "small"
-
Tegnapi mókásabb történések egyike: Nem hittem volna hogy bedől ennek a srác (~0:50)
-
Dani82
senior tag
Ilyen V coint hogy lehet szerezni? Azt irja questeket kell letolni, de mar 2t megcsinaltam 2 nap alatt es meg mindig 0
-
fluidpwn
tag
Teljes Battle Royale 1.8 Patch Notes magyarul
A kérdésedre is találsz választ. -
savior
őstag
Ez a Leaderboard hogy működik?
Csak mert kevés játékost ír ki, és rajtam kívül mindegyik 0-n van. -
fluidpwn
tag
Annak aki még csak most ismerkedik a játékkal: Fortnite Battle Royale alapok 1. rész
-
Ragnar_
addikt
válasz
Enigma1945 #103 üzenetére
Jó látni, hogy megérte az alacsony gépigényért cserébe a minimál látvány design UE4-en
-
tocsek18
senior tag
fejlesztett unreal engine, szerintem látótáv és játékos szám miatt kell erősebb config
-
Enigma1945
őstag
Hosszu eletet a totyiknak, hello sziasztok! Nekem nagyon bejovos a jatek, a playerunknown's battlegrounds is bejon,bar nem akarok erte fizetni. Ha jol tudom ez is ilyesmi jatek? Lattam a gepigenyet, miert kell ennek i3 minimum? Ajanlott i5? Gtx 660? Huha..Mobilrol vagyok szoval elnezest az ekezetek miatt.
-
tocsek18
senior tag
-
YASKATIR
senior tag
Egy jo hir:
Mindezt azert tettek, mert az Epic Games birosagra ment az ugyben
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD RED Plus 12 TB EFBX
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest