-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
YASKATIR
senior tag
válasz jkrisztian #399 üzenetére
"akkor nem értem mire vergődnek redditen"
Szoval ha redditen a tobbseg olyat nem akar, amit te akarsz, akkor a jatekosok tobbsege vergodik, bezzeg te? Ha igy allsz hozza, akkor maradj is csak a PUBG-nel, ott a kozosseg nem formalja a jatekot, ellenben itt az formalja. A pubg eseteben az van, amit a bluehole mond es leszarjak a jatekosokat, itt meg figyelembe veszik a kozosseget
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
válasz jkrisztian #397 üzenetére
Reddit-en egyszer megkerdeztek (valamikor decemberben asszem) es az egyik legtobb upvote-ot kapott komment az volt, hogy ne legyen FPS nezet a jatekban, szoval valoszinuleg nem is lesz
-
jkrisztian
aktív tag
Várható FPS mód ebben a játékban? Mintha láttam volna valahol erről valami infót, de már nem vagyok benne biztos.
-
tepenzed
őstag
Jöhetne már valami javító patch vagy visszaállás, mert nekem így ez a hétvége teljesen kimarad. Sokat droppol a játék, a grafika meg az előző frissítési állapotokhoz képest borzasztó.
Amúgy megkaptam én is a Geforce Now meghívót, elég szépen futott a játék, de persze ott is droppolt még 1080-al is
Havi patchet és teszt szerót a népnek!
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz YASKATIR #388 üzenetére
Xbox-on is távoli helyek bizonyos textúrái remegnek, régen egyszer már volt ilyen villódzós dolog. Reportoltuk őket aktívan. Érdekes, mert nem minden meccsben jön elő. De PVP-ben és PVE-ben is egyaránt
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
draco31
veterán
válasz Silentwolf62 #387 üzenetére
Nekem is pont ilyen lett.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
YASKATIR
senior tag
válasz Silentwolf62 #387 üzenetére
Jelentsd Reddit-en es vard meg a kovetkezo update-et. Eleg sok gebasz van a mostani update-el (be voltak baszva a kinai ujev miatt vagy hasonlo), szerintem rovidesen jon egy hotfix. Nekem pl remegnek a tavoli epuletek
-
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
YASKATIR
senior tag
válasz KisTücsök #383 üzenetére
"Early access, also known as early funding, alpha-access, or paid-alpha, is a funding model in the video game industry by which consumers can pay for a game in the various development cycles (pre-alpha, alpha, beta) and obtain access to the pre-full release versions of the game, while the developer is able to use those funds to continue work on the game."
A tenyeket egyszerubb ignoralni, mint elfogadni. Teljesen logikus.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Nálam gyengébb a VGA, de eddig el tudtam vele szórakozni. De most a kép fele fekete, van amikor a karakterem sem látszik, meg semmi sem.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
YASKATIR
senior tag
-
maximilian4
addikt
Érdekes hogy most solo-ban nem tapasztaltam olyan egetrendgető hibát, viszont duo-ban pár órával ezelőtt játszhatatlan volt a játék.
Maxi
-
pzstm
titán
Most visszamentem, elso ladanyitast lefotoztam.
szerk.: mintha én képem kicsit jobb lenne de lehet már csak fáradok :S
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz tepenzed #372 üzenetére
három kört mentünk X-en, kétszer volt kis lag, más bajunk nem volt. EGyszer egyik srácnak egyik kő textúrája később töltött be.
-
maximilian4
addikt
válasz tepenzed #372 üzenetére
Én még olyat is tapasztaltam, hogy az egész ház vibrált és átláttam rajta. De összességében mindent elrontottak amit csak lehet (mind a hangot, mind a képi megjelenést). Nem értem ezt hogyan sikerült. Pedig az elmúlt napokban semmi idegesítő bugot nem tapasztaltam, most meg játszhatatlan.
Maxi
-
pzstm
titán
válasz maximilian4 #370 üzenetére
valamikor késő este kipróbálom Xbox One X-en, remélem konzolon nincs ilyen baj
-
maximilian4
addikt
Frissítés óta játszott valaki?
Full bugos a játék. Van hogy recseg-ropog a hang, elmegy a hang, késik, elcsúszik a hang, beszaggat a játék mint állat stb...volt h ki kellett lépnem mert játszhatatlan volt az egész. Aztán hívtam haveromat, mentünk duo-ban és nála is trágya volt...Maxi
-
YASKATIR
senior tag
-
KisTücsök
addikt
Bocs a dupláért.
Új infó:
"Season 3 Battle Pass will be 950 V-Bucks. We will not be offering the Season 3 Battle Pass as a real money purchase. Spread the word!"
-
KisTücsök
addikt
válasz YASKATIR #358 üzenetére
Nem béta. Azon már túl van, azért van most EA-ben.
Tele nincs, csak van néhány, amelyik elég fájó ponton van. A játék lényege az építés, ha az bebugol, márpedig nekem elég gyakran csinálja (de nem csak nekem, elég sok streamert nézek), akkor az azért nagy gond. Ez is új keletű amúgy.
Ezt a building glitchet plusz a célkereszt eltűnését kéne nagyon gyorsan javítani.
__TEC9-t senki nem azért használta, mert jó volt, hanem mert nem volt más. Az early game-ben kb ezzel volt a legjobb esélyed olyan ellen, akinek volt normális fegyvere.
-
YASKATIR
senior tag
válasz KisTücsök #357 üzenetére
Ezt most ugy irod, mintha tele lenne buggal a jatek, mikozben nem, az ilyen pedig elofordul, mivel ez egy beta jatek.
Egyebkent feedback-et kuldted form-al vagy reddit-en? Feedback nelkul eleg nehez bugokat javitani..
Ui: A TEC9 egy szemet, jobb is lesz ha kiveszik
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Öhm. Oké.
Szóval, mögém trappol a gyerek, megpróbálok felépíteni, egy rámpát tudtam lerakni, utána bebugolt, semmi mást nem tudtam építeni, ezt követően meg úgy haltam meg tőle, hogy még csak rám sem lőtt a gyerek (nem hallottam lövést), egyszerűen csak kiírta, h halott vagyok. Fullos voltam, nem is vette az életemet semmi, csak kiírta, hogy meghaltam tőle.
Szépek a skinek meg minden, de ha nem akar a pubg "sorsára jutni", akkor ideje lenne elkezdeni megcsinálni a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Jah.
A fegyverek fele használhatatlan hosszabb távon, de úgysem vagy rászorulva, mert ha kjössz az elején, úgyis lesznek normális cuccaid. Csak éppen annyira kéne felhozni ezeket a többi szintjére, hogy early game-ban ne legyél esélytelen pl egy pump shotis ellen. A TEC9 állt ehhez a legközelebb eddig, erre kiveszik.
maximilian4: Pisztoly annyira nem rossz. Talán csak egy kicsit növelném a test sebzését, a revolver meg majd ha változik a shooting system, akkor az is használható lehet.
[ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
válasz KisTücsök #353 üzenetére
Ez tuti info? Az tudom, hogy rotálnak majd ki cucokat, de ennél konkrétabbat még nem olvastam erről.
Amúgy szerintem sem az smg, sem a füstgránát, sem az alap pisztoly nem jó semmire és tényleg csak a legelső kill-ig van nálam bármelyik is. Plusz az auto sniper is egyből csere lesz, ahogy találok bolt acion-t. Úgyhogy nem is bánnám, ha ezek eltűnnének, legalább több esély lesz a többi cuccot megszerezni. -
KisTücsök
addikt
Nem igazán értem, hogy miért szedik ki a TEC-9-et. Hogy ezt ki találta ki. A három smg közül a leghasznosabb, és azt is dobálja a legtöbbet a játék. A hangtompítós... ha választanom kell, hogy azzal lőjjek, vagy a halál, inkább utóbbi. A kis tactical határeset, de ritkán kerül a kezembe. Eddig ha nem akadt shoti early game-ben, sokszor a TEC9 mentett meg.
-
tepenzed
őstag
válasz maximilian4 #351 üzenetére
nekem már az is elég, hogy nincs csaló
-
KisTücsök
addikt
válasz maximilian4 #348 üzenetére
Pörgősebb az egész játékmenet, ez miatt olyan játékhibákat is megbocsát az ember, amiket a PUBG-nek már nem, főleg mióta az megjelenet, bár ez annyira nem látszik rajta.
De azért vannak itt is olyan bugok, amik sokszor az életedbe kerülnek. Eltűnik a célkereszt, bebugol az építés, stb. Múltkor a boogie bomb helyett véletlenül a bandage-t vettem elő és elkezdtem az ellenfél előtt kötözni, ez még oké, csak hogy nem tudtam kjönni belőle. Akármit nyomtam, semmire sem reagált a játék.. De ez azért ritka.
Egyébként itt a körtől kb sohasem halok, nagyon ritkán van olyan, h egy házba érkezünk a ellenféllel, és nem jut nekem fegyver.
Legnagyobb előnye szerintem, hogy amíg a PUBG-t csak komolyan lehet venni, addig ezt komolyan is lehet tolni (még ha elsőre nem is tűnik úgy), meg csak funolni is lehet. Mindkettőre teljesen alkalmas.
-
Wesder
félisten
válasz maximilian4 #348 üzenetére
PUBG-nál a realisztikus játèkra mentek rá, Fortnite-nál meg hogy Fun legyen az egèsz. Ezèrt is tetszik jobban a FBR. PUBG-ban nem tetszik hogy olyan rohadt nagy a map.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
maximilian4
addikt
Na tettem egy kis kitérőt pugb-be. Mindkettő tetszik igazából és teljesen más a stílusa a 2 játéknak, de őszintén be kell vallanom, hogy hatalmas felüdülés volt most játszani pugb után.
-sokkal stabilabb a szerver
-pörgősebb
-fun faktor az egekbe az említett játékhoz képest
-nincsenek igazán idegesítő bug-ok (legalábbis vetélytársa után azt érzem hogy nincs is )
-kevesebb csaló (plusz ott idegesített hogy az EU szerver teli volt ázsiaiakkal)
-szebb grafika (bár a kinézet teljesen más, de itt epic.-ben gyönyörűek a textúrák, ott ultrában is sajnos elég ocsmány)A bluehole-nak lenne mit tanulni az epic-től.
Maxi
-
pzstm
titán
[FORTNITE BATTLE ROYALE STATE OF DEVELOPMENT V4]
Erdemes atnezni, nagyon szimpatikusak a dolgok
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
nagyon szimpi ez az egyenes, nyílt, őszinte kommunikáció.
Közben pedig újabb rekord született, mintha ez túlszárnyalta volna utolsó PUBG adatot is, de lehet valamiről lemaradtam:
POSTMORTEM OF SERVICE OUTAGE AT 3.4M CCU3,4 millióan játszottak egyszerre
-
KisTücsök
addikt
Tök jól esik naponta 1-2x meghalni azért, mert eltűnik a célkersztem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Néhány órája megérkezett a Geforce NOW beta hozzáférésem.
NAGYON BRUTÁLIS! Ezt másképp nem tudom kifejezni.
Maximális grafikai beállításokkal, 100+ FPS-t hoz az ultrabook-omon játszva a játék. Mindeközben ~500MB a memóriahasználata a saját gépemen, az Alt+Tab simán működik, mintha csak egy böngészőt raknék le tálcára. Lag nincs, semmi csúszás, semmi későn reagálás, mintha csak a saját gépemen játszanék.
Nagyon tetszik! Ha értelmes havidíja lesz, tuti előfizetek rá.
[ Szerkesztve ]
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
KisTücsök
addikt
válasz ROBERTOH #328 üzenetére
omg. Az a macis túl jó. És biztosan legendary lesz. Miért nem szar skineket csinálnak? Mennyivel könyebb lenne a bankártyámnak.
The Shooting Test #1 Limited-Time Mode has been switched to Solo only.
Na végre. Illetve ahogy látom azért nézik a feedbackeket is, és aszerint változtatnak.
-
pzstm
titán
válasz tepenzed #329 üzenetére
cupido nyila...szinte biztos voltam nyílpuskában, de cupidoval nem kötöttem össze....látszik mennyire várom valentin napot
-
ROBERTOH
őstag
ez a kedvenc aláírásom
-
Ace owner
addikt
Xbox one-on játszik valaki akihez hozza lehetne csapódni squadba? Egyedül nem túl eredményes a random csapatok még cs gora emlékeztetnek.
Galaxy Fold 4
-
ROBERTOH
őstag
Nincs hír másfajta fizetési módról? (paypal-om nincs, bankkártya adatokat meg nem szeretnék megadni)
ez a kedvenc aláírásom
-
KisTücsök
addikt
Na jó... Lassan kezdeni kéne valamit azokkal a szerverekkel... Lövök a pump shotival és század/tizedmásodpercekkel később lő csak ténylegesen, amikor a célkeresztem már rég nem az ellenfelen van.
__pzstm: Féláron volt a battlepass. Szerintem 16-18euró körül inkább.
[ Szerkesztve ]
-
-
tepenzed
őstag
"Yes, the battle pass will not be able to be purchased with V-Bucks for season 3, meaning you will just have to make a payment with your method of payment similar to purchasing the PVE content or when you actually buy Vbucks. They just allowed the Battle Pass to be purchasable with Vbucks for season 1 as a bit of an introduction to the system to people who may have stocked up on Vbucks and may have felt a bit shafted, or have earned a lot of Vbucks through PVE and wanted to try the system out."
-
XanD3R
senior tag
Season végén resetelodik a Vbuck?
-
pzstm
titán
2.4.0 folyamatban
-
KisTücsök
addikt
válasz YASKATIR #315 üzenetére
Jah.
Én sem szeretem ebben a formában, bár csak óvatosan nyúlnék hozzá, nehogy túl op legyen a végén. Egyébként a fegyverek fele úgy ahogy van kb semmire sem jó. Bár még egyszer nem voltam úgy, hogy az early gamet kivéve az miatt halok meg, mert szar fegyver van nálam, szóval annyira nem zavar. Sosem kellett még smg-vel meg pisztollyal rohangálnom.
-
pzstm
titán
Patch V.2.4.0 is planned to release February 1.
Akiknél Battle Pass rank maxos azok mit kezdenek az extra 20 tierrel?
-
KisTücsök
addikt
Egészen biztosan nem. Már a héten jönni fog gondolom az aktuális patchel. De szerintem majd kitalálnak valamit azoknak is, akik már maxosok, habár azon túl, hogy nem tudtak játszani ezen időszak alatt, más "kár" nem érte őket.
Kb erre számítottam. Egész jól kezeli eddig a játékot az Epic.
-
tepenzed
őstag
kompenzáció
"We told you we appreciate your patience with some of the issues we’ve had after releasing V.2.3.0, and we meant it. In recognition of that patience, we are going to be providing some goodies to our players. Want specifics? Find out below:
Battle Royale:
20 Battle Stars toward your Battle Pass progression
You can expect to receive this compensation sometime after Patch V.2.4.0 releases."[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Valakinek tipp solora? Hogyan ne chokeoljak a legvégén? Nem győzelemre megyek, rámegyek mindenkire, egyelőre még az építést meg a közelharcot akarom gyakorolni, de meglepően könnyű eljutni a legvégéig, és ha már ott vagyok... Csak valahogy mindig rossz döntést hozok. Meg mintha sosem a botok maradnának a végére, mint NA szerókon.
Kicsit olykor túlságosan is az építésre próbálok hagyatkozni. Amikor ott van a közvetlen közelemben akkor is, csak olyankor meg sokszor blokkol az ellen. És amíg szarakodok, addig lelő.
-
draco31
veterán
Kipróbáltam ma az új módot sqwad-ban. Bujkálok 1000-el, harmadik lettem, erre nem adja meg a napi küldetést, ami sqwad mód top 6 egyszer.
-
Ay dios mio, sikerült kipróbálnom ezt a játékot, nem a legjobbkor, ha az aktuális egyéb taszkjaimat nézzük Egyelőre (túlságosan is) bejön, azért remélem, hogy nem tolok bele annyi casht mint anno a WoT-ba, csak hogy miután kilép a bétákból, pár hónap után majd örökre elhagyjam
#id: doeegster[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest