-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Bocsi skacok, ledobta a netem az ékszíjat.
We are only Stardust...
-
makaveli666
senior tag
-
KisTücsök
addikt
Melyik discordon szoktatok lenni? Volt sok linkelve, azért kérdezem.
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz l.skywalker #789 üzenetére
csak a tisztázás végett, a trap pve módhoz érkezik.
-
Ace owner
addikt
Ghxstof1984 neven vagyok xboxon addoljatok nyugodtan mert kezdem unni a céltalan squadokat..
Galaxy Fold 4
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #791 üzenetére
A tüskèt rakhatod akárhova PVP-ben.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
titán
Még részleteket nem tudok de a PvE-ben ott a csapdák specifikusan vannak: padló, fal, mennyezet - a PvP-ben is elképzelhető ugyanez.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #789 üzenetére
Plafonra is lehet majd tenni gondolom.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
titán
Holnap update (3.31):
- új fegyver: Heavy Shotgun
- új trap: Grill FloorNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
titán
Live Record and Replay Feature jön! [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Jinxb1rd
addikt
Mondjatok már egy kb időpontot, amikor szoktatok játszani, mert le fogom törölni a gémet a picsbe, ha csak óvodásokkal tudok játszani.
We are only Stardust...
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #783 üzenetére
Macsnak kène invite
-
l.skywalker
titán
válasz szupermacs #781 üzenetére
Köszi és köszi (#782) wesder
Bármikor játszhatunk, már megvan iOS-re is (ha kell invite szóljatok!)
Btw. most megy az UnrealEngine élő keynote-ja a GDC-ről. Régen várt Fortnite bejelentés jön:
(szerk: ja most nézem, hogy magyar idő szerint csak este 10-kor)
- Facebook élő
- Twitch (élő)
- YouTube LIVE[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #780 üzenetére
Gratula
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #780 üzenetére
Veled is akarok majd játszani!
-
l.skywalker
titán
Nekem a Blitz elhozta a második Win-t, de milyet Azt se tudtam mit csinálok: [link]
-
draco31
veterán
Kellett 10 barát kört csináljak. Gondoltam tolok egy random sqwad-ot, 2x is felélesztettem az egyik gyereket. Annyira megörült nekem, hogy bejelölt ismerősnek, le is toltam vele a 10-et úgy, hogy egyikünk sem szólalt meg. Utána léptem is ki
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
tepenzed
őstag
kinek mi, inkább meghalok az első 5 percben tiltedben 7 killel, minthogy egy bokorba üljek a meccs végéig. számomra kill>win, a fejlődés szempontjából is többet ér(xp és lövés ugyebár). Jelenleg mivel a legtöbb ember inkább a darálásra megy, így tényleg pillanatok alatt a top 5-ben veszi észre magát az ember, aztán mehet a rettegés, mert semmi komolyabb lootod, nyersanyagod nincsen, így végül kapod majd a 40 méter magas épületből a rakétát
[ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
válasz Jinxb1rd #775 üzenetére
Így pont hamarabb lesz meg, mint bujkálva Azért minden top5-re jut 1-2 ember, aki először jutott el odáig és be van szarva teljesen. Az agresszívabb, ügyesebb játékosok meg megölik egymást előbb-utóbb.
Ezért látni pl. jobb streamereknél is, hogy a végén hót béna emberkék maradnak, akit agyonvernek csákánnyal meg körbeépítenek csapdával. -
Jinxb1rd
addikt
Én nem tudom, fogok-e valaha soloban nyerni,
Nagyon az ölésre megyek rá, mondjuk eléggé élvezetes pörgős is így a game. Ha nem kezdek szarul, akkor 3-4 kill megvan általában, illetve a top 10 is elég gyakran.We are only Stardust...
-
ROBERTOH
őstag
-
Jinxb1rd
addikt
bent vagyok egy szobában, akinek van kedve csapatni, jöjjön
We are only Stardust...
-
KisTücsök
addikt
Egy streamer mondta 2-3 hete, hogy esetlegesen valami hidden mm-et rakhattak a játékba. Már jobban megkell harcolnia egy-egy killért. És igazából én is ezt vettem észre soloban. Mintha egyre kevesebb lenne a bot, és egyre többen építkeznek is. Aztán lehet csak valami érzéki csalódás, nem tudom.
Másnak is feltűnt?
-
tepenzed
őstag
válasz Ace owner #766 üzenetére
Randomokkal ezert nem szabad jatszani, a squad nem arra lett kitalalva. Egyebkent a 20as mod is borzalmas volt ha egyedul csatlakoztam, en furgen szedegettem az embereket es azok meg kepesek voltak fekve hagyni majd elvenni a lootomat. Gyakran igyanazok, akiket meg korbe is epitettem, hogy biztosan ne legyen gond.
-
Ace owner
addikt
Én azért szerettem a 20v játékokat mert ott valamennyi csapatmunka azért volt. Történt olyan hogy mindenki ment tiltedre kb 6an viszont a nap szélen landoltunk és a jó csapatmunka miatt lehoztuk a meccset. Squadban sajnos ritka hogy jó csapat kerüljön össze legalábbis a saját tapasztalataim alapján.
Galaxy Fold 4
-
Jinxb1rd
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
Btw a céltáblák a térképen minek vannak ugrásnál?
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
Visszavonom a régebbi állításomat. Tényleg nincs értelmes ember azon a channelen.
Vagy idegesítő
Vagy hülye
Vagy suttog, mert a család alszik
Vagy szar a mikije
Vagy rém béna
Vagy beképzelt
Vagy fiatal, nyenyere hangú suttyóWe are only Stardust...
-
l.skywalker
titán
válasz l.skywalker #741 üzenetére
Meggyógyult
-
-
Peter_06
tag
Hogy lehet kapni olyan pénzeket amit az item shopba beválthatsz? Csak venni lehet? Ingyen nem lehet kapni csata után?
-
Peter_06
tag
Hello! Valaki jön játszani egy PvP menetet? TrololoGuyOnPC nevem futok. Nem vagyok benne rossz de nemis a legjobb!
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Nem bírtam tovább a csábítást, és megvettem a battle pass-t. De csak a kicsit. Legalább most a sok keresgéléssel elmegy az idő jobban.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
ROBERTOH
őstag
-
FuRiONight
addikt
Hali!
Igaz még kezdő vagyok, de szívesen játszanék másokkal is.
Név: FuRiONight
Discord-ra is tudok menniJó játékot!
-
ROBERTOH
őstag
Valaki Fortnite most? (pc)
VovaTheHUN néven futok
Nem vagyok pro, de 10 éves ordibáló és zenét üvölttető, a csapattól dirrekt külön váló semez a kedvenc aláírásom
-
l.skywalker
titán
Valaki találkozott már azzal a bug-al, hogy játék indítása után a hang szakadozik megállás nélkül? Mind a PvE mind a PvP részben és folyamatosan csinálja. Xbox-on játszok, próbáltam már mindent, FPS-t lejjebb vinni, újra telepítettem mindent, de csak nem akar megjavulni. És mivel nem hallok semmit se PvP-ben így sok értelme nincs. Szerencsémre ma kaptam egy iOS meghívót, így legalább ott tudok játszogatni
-
Lassan kellene a topiknak egy összefoglaló
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
Norbi887
aktív tag
Hali Mindenki!
Másnak is lassú az Epic Games Launcher?
Elég lassan jelentkeztetett be, újra kelett előtte vagy 2x inditanom is, hogy végre eljusson a login screen-ig.
Máskor ilyenre még nem volt példa.// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tepenzed
őstag
heh ugyebár 3 ilyen láma loot spawnol a mapon, leugrottam greasybe, kettő volt egymástól 20 méterre 999 material és 400+ lőszer
-
pzstm
titán
válasz tepenzed #731 üzenetére
Allow crossplatform megjelent PVE-ben és PVP-ben is a settings alatt mint opció
Megy már az Xbox cross is, csak kéne valaki PC-s akivel kipróbálhatom
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
scyllafren
senior tag
válasz ricsivagyok0 #732 üzenetére
Ha minden ugy van, ahogy leirtad, akkor a legvaloszinubb, hogy IPban van a jelenlegi cimeden. Szolj UPCnek, hogy adjanak mas IP-t, vagy nezd meg www.whatsmyip.net -et, es utana huzd ki 2 percre a modemedet, es nezd meg megint, hatha kaptal uj IP-t.
-
ricsivagyok0
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne:
Bejelentkezek, Solo game, lobbyból be is tesz a térképre, megyünk a repülő busszal, amint kiugrok belőle, vissza dob a főmenübe:
[kép]Matchmaking régió auto illetve europe (29ms)
netszolgáltató: UPC, speedtest.net-en 8ms, 250/22 Mbps sebessség
se VPN-t, se proxyt nem használok
cheat ugyancsak nincs.
próbáltam teljesen új accountot regisztrálni, azzal is ugyanez.
mi lehet a baj ? -
tepenzed
őstag
félreérted a funkció lényegét, Ez csak arról ad infot, hogy milyen matchmakingbe vagy. Neked nem lehet és nem is kell semmit állítanod, a játék dönti el, ha pc és konzol együtt játszik, akkor az erősebb, tehát a pc alapú matchmakingben veszel részt.
Az Xbox és PC cross pedig tudtommal még nem aktív. -
Ace owner
addikt
Leállt a 20fos csapatjáték?
Galaxy Fold 4
-
pzstm
titán
válasz tepenzed #727 üzenetére
konzolról PC-s havert nem hívhatok be? nem állíthatom át hogy PC-sek ellen is akarok játszani?
ezt így félkésznek érzem
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
módosítani sehogy sem lehet, ez infó panel. Ha inveled pc-n a konzolos haverod, akkor pl átvált a szöveg cross paltformra, így tudod, hogy egyrészt a haverod aki belépett konzolon van éppen, másrészt ő is látja, hogy ki ellen fog játszani. Ez különösen a mobil verzió miatt lehet fontos majd.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
fill with same platform és play against with same platform...ezt még nem lehet módosítani?
-
Jinxb1rd
addikt
Ha valaki akar gamelni, akkor fennt vagyok tolhatjuk
We are only Stardust...
-
pzstm
titán
-
Bazsi1987
őstag
Ninjat előbb 628 ezren nézték twitchen ahogy tolja a fornite-t....😁
-
pzstm
titán
We discovered an issue that will prevent us from releasing v3.3 tomorrow, March 14. We’re working on solving that problem now and will update you once we know more.
-
NyxNyxNyx
addikt
Hali, próbálom megcsinálni a Prime-ot, de mikor csatlakoztatnám a primevideo accountot (lényegében miután a twitchen rákattintottam a trial indítására) ezt írja ki: "Subscriptions or plans aren't available. We're continuing to add more video options, so check back later for additional choices."
Mi lehet a probléma? Remélem nem túl nagy off.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
pzstm
titán
Lehet Season2-ben voltál Level15 és Season3 óta most indítottad el először?
Profil fülön van hogy összesen az eddigi season-ok alatt mennyit léptél
-
lacy86
addikt
Lehet csak en talalom a valaszt
De valamikor volt update xbox-on es tegnap beleptem es 1-es szintrol indul megint a karakterem :/
Eddig sem volt tul magas , asszem 15 de akkor isDirekt igy akartak?
-
scyllafren
senior tag
válasz Hunbeast87 #657 üzenetére
http://www.bbc.co.uk/news/technology-43386923 Lehet, hogy bekopogtak hozzad is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest