Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Utálni mindenkinek a szíve joga, ezt úgy is kifejezheted, hogy szépen letörlöd a játékot és elküldöd a fejlesztőknek a negatív visszajelzést, nem pedig fölösleges indulatokat generálva "művész" videókat linkelve, "lekakizva" a játékokat.
Tény, hogy én írtam le először a topikban az Apex szót, de az teljesen más kontextusban volt, mint az utóbbi hszek, nem tettem rá semmilyen megjegyzést, (mert ugye arra ott az Apex topik) csupán a Fortnite jövőjéről spekuláltam az Apex térnyerésének okán. Remélem érzed a különbséget.
-
orc88
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nem védeni akarom őket de nem meglepő, hogy nem léptek mivel kényelmes pozícióban voltak a piacon.
Nem kellenének nagy változtatások szerintem, sokan már a régi mapnak / POIknak örülnének, vagy egy MMR alapú matchmakingnek. Engem pl. már azzal is megvennének ha visszahoznák a DoublePumpot
-
orc88
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Meg egyébként is... Nem gondolom, hogy az Epicnek fájna a feje ilyen kis pitiáner hülyeségért, hogy ki tarthatja meg a tiert meg ki nem

Azok akik megvették a battlepasst, már fizettek az epicnek vbuck vásárlással. Innentől kezdve meg szerintem senkit se izgat, hogy 3 héttel hamarabb feloldott egy skint meg 2 emoteot. Többet ártana az Epicnek ha leállnának vitázni a kinderkommandóval akik a skineket veszik tonna számra.
-
orc88
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Azért mert ez nem bug kihasználás volt hanem konkrétan szar értéket állítottak be. Honnan kellett volna tudnia a játékosoknak hogy akkor ez most nem oké?
Ha pl shopban eladtak volna egy emoteot 200 vbuckért de utólag rájöttek hogy 500ért kellett volna adni, azért se a player a hibás és nem fogják elvenni azoktól akik megvették. -
orc88
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Hát ja, gyakorlatilag tegnap délután rakták ki az első videót róla, ma meg már jött is az update-tel.
Viszont sok mindenről nem maradtál le, még 4 napig ugyan ez a kategória fog menni. (Solo) A pontokat pedig minden nap nullázzák, szóval tiszta lappal indul mindenki.Szerény 1.7-es K/D-mhoz képest sikerült összekaparni 11 pontot 2 óra alatt ami magamhoz képest nem rossz, főleg úgy, hogy két 5 killes és egy 7 killes meccsem is volt

-
GabN73
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Senki se mondta hogy a CD sokkal jobb játék lenne, de fel kéne fogni hogy olyan dolgokban jobb egy "copy" amiket már rég meg kellett volna csinálni az Epicnek.
Gondolom te is S1 óta tolod a játékot, még egy buggal se találkoztál, ugye? Írtam hogy vannak irtózatos hibák a játékban, nem fogom leírni megint. Mondjuk kíváncsi lennék a kis Ahmed vagy Yusuf szemszögéből a játékra, persze hogy nem lőnek vissza.Midgame: bocs, de jobban hiszek azoknak a külföldi tryhard playereknek, akik skirmishig is eljutottak és panaszkodnak, holott agresszív játékstílusuk van. Nézd meg hogy milyen gyorsan tűnnek el az emberek earlyben.... Lehet 8000 dolog berakva ami segíti az utazást, de enemyvel nem találkozol akkor se. Amíg régebben megvolt a 10-12-14 killes átlag win, az manapság inkább 5-10 közé esik.
Nem mondod hogy lehet farmolni? Tényleg? Csak a másik játékban BP se kell hogy értelmes mennyiségű currencyt szerezz...
Miért sajnálod őket? Ez csak egy opció, ha kell neki skin, akkor vesz/költ rá, ha nem nem
Én se vásárolok skineket, mert minek, skilled nem lesz jobb.
Az meg hogy a K/D-t ehhez kapcsolod... LUL ...
orc88
Azt áruld már el nekem hogy miért nem lehet felfogni azt, hogy ha valami ritka annak van eszmei/pénzbeli értéke? Vagy hogy valakinek az volt a "védjegye"? Vagy valakinek számított az a kicsi plusz hogy neki megvan egy ritkább skin, másnak meg nincs?
-
GabN73
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
2 hónapos game, telefonra készült eredetileg. Jelenleg foltozgatják PC-n.(Ahogy a Fortnite se volt mindig élvezhető az elején)
Vannak vele problémák, mint a gyakori desync, sok keleti, arab, török játékos akiknek nagy a pingjük, és az FPS limit. Vagy hogy nem igazán van még rendes anti cheat (ahogy a Fortniteban se volt eleinte - ha visszaemlékszel)
Ami viszont van: rang rendszer, nem toldják a mapot szét, így van mid game is, a játék jutalmaz ha játszol (játékban elkölthető currency, így bizonyos skineket ki tudsz farmolni), van rendes spectate rendszer (amit egy "e-sport" szintű Fortniteban még mindig nem tudtak rendesen megoldani)
Nem mondom hogy jobb, adnék neki némi időt míg rendbe rakják, és nem hiszem hogy le fogja valaha is taszítani a Fortnite-ot, de egy pár ember biztos fog vele játszani a communityből.
Mondjuk a Fortniteból is kezdenek kiábrándulni a népek, az Epic nagyon pénzéhes...
-
orc88
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Csak az a különbség, hogy a minigunnak van windupja, az LMG pedig jóval pontatlanabb.
Drumgunt főként arra használták mint anno a double pumpot: közelről gyorsan megsemmisíteni az ellenfelet, csak az a baj, hogy míg a double pump 2 inventory slotot elvitt és igényelt egy kis célzást, itt 1 slotba kaptunk egy 50 lőszeres b@szógépet ami a falakat is szétszedi pikk-pakk.Más: én már annak is örülnék ha legalább a vertikális hangokat megcsinálnák normálisan végre.
-
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nem az lenne a logikus, hogy a profi skin-est lövöd inkább, mivel az alap skines kevésbé tud leszedni? Ha az alap skinesre fókuszálsz, addig leszed a profi...
December óta játszok a játékkal, és mivel egy fillért nem költöttem rá, ezért alap skinnel nyomom. Paypal-om nincs, bankártya adatokat meg nem szeretném kiadni.. Más játéknál volt már egyéb opció, pl. emelt díjas sms vagy vásárolható feltöltő kártya. Ha lenne valami alternatíva, már én is vettem volna valamit.
-
l.skywalker
titán
-
YASKATIR
senior tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Igaz is lenne amit irsz, ha nem irtam volna oda, hogy fix 60 fps. Nem ugral, nem megy le 59-re, fixen 60 fps, igy nincs input lag sem. Nem kaphatja meg hamarabb a kepet, mert csak 60FPS-t kepes megjeleniteni a 60hz-es monitor
Ha te 2mp alatt csak 2 tapsot vagy kepes erzekelni (jelen esetben a monitorod), akkor lenyegtelen, hogy 8 taps vagy 56 taps tortent 2 mp alatt, mivel te ugyan ugy kettot fogsz latni es hallani belole.
Lasd kolibri. Attol, hogy (csak irok egy szamot) 300-at csap a szarnyaval minden masodpercben, de te ezt csak 60FPS-es kameraval veszed fel, akkor te csak 60 csapast fogsz latni, attol fuggetlenul, hogy 144hz-es monitoron nezed vissza.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Jah. De az előzőhöz képest azért nagy előrelépés ez. Ott loot sem volt elég, meg a végjátékra már elfogytak az emberek. Itt sajnos tényleg a fő probléma, hogy ha a szélére rakja a kört, akkor kb eldőlt a dolog. Nem tudom ezzel mit lehetne kezdeni. Az viszont teljesen érthetetlen, hogy miért csak a körbe dobálja a ládákat, nyugodtan a pálya bármelyik részére mehetne. Viszont már van loot bőven legalább, meg háromból két meccsen egész kiegyenlített a végjáték. Biztosan lesz még ennek v3, v4, stb változata is.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ha a tető fölé raksz egy kupolát, akkor dupla annyit kell átlőnie annak, aki esetlegesen fentről akar rád menni. Márpedig elsőre fentről fog, ha csak nem egy bot. Én se mindig szoktam használni, de sokszor jól jöhet, és jött is eddig.
Hm... 2 órás player?

Sőt, aki esetleg szeret tornyokban kempelni: Ha egy kupolát raksz a tornyodra és elkezded szerkeszteni, akkor betudsz peekelni a tornyod alá is biztonságosan.
___Tewe013: Így van. Vicces vele rocket ridingozni meg ilyenek. És jó ugye scoutolásra.
___Már csak azért is ideje lenne javítani a shotikat, mert régen nem volt velük ennyi gond, és a harcok kb háromnegyede közelharc. Szeretnék tiltedeket menni, mielőtt kiveszik, de sokszor elmegy tőle a kedvem ez miatt.

-
KisTücsök
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
De igen van. Mert ha nincs, akkor teljesen mindegy, mert úgyis halott/halottak vagytok. Négy fal meg egy tető. Esetleg még fölé egy kúp. Max 2 másodperc. Ha eldöntötted, h van időd az élesztésre, akkor erre is van.
No offense, de akárhogy képzelem el ezt a helyzetet, ha ettől képes volt kifeküdni 2-3 squad, akkor az csak őket minősíti. Az a kis 2 órás player még ezernyi féleképpen beleszólhat a harcotokba (spameli a tojásait egy fa mögül, random bolt action fejes, stb), mind közül kb ezt a rakétát a legkönnyebb kivédeni.
Fordult már elő, h lőttek ránk ezzel, miközben másik squaddal harcoltunk. Lesebezni is csak egyszer tudott, amikor elfogyott a materialom.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Mi volt a konkrét szituáció? Nem tudok olyat elképzelni, ahol meghaltál miatta, de nem haltál volna meg más fegyver miatt abban a helyzetben.
Társat alapból dobozban élesztünk. Két rakéta között meg simán eltelik 10+ sec (első falba megy). Ha meg annyira közel van, akkor nem élezdgetsz, hanem megpróbálod megölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 11 28
- Tesoro GRAM MX One (TS-G11UNL) mechanikus billentyűzet
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak maradjon is így...
Lehet megint bug maradt a patch-ban, mint mindig.
most lehet kicsit bugosabb, helyre lesz ez állítva, előbb vagy utóbb

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)