Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
Valaki találkozott már azzal a bug-al, hogy játék indítása után a hang szakadozik megállás nélkül? Mind a PvE mind a PvP részben és folyamatosan csinálja. Xbox-on játszok, próbáltam már mindent, FPS-t lejjebb vinni, újra telepítettem mindent, de csak nem akar megjavulni. És mivel nem hallok semmit se PvP-ben így sok értelme nincs. Szerencsémre ma kaptam egy iOS meghívót, így legalább ott tudok játszogatni
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #741 üzenetére
Meggyógyult
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Nekem a Blitz elhozta a második Win-t, de milyet Azt se tudtam mit csinálok: [link]
-
l.skywalker
félisten
válasz szupermacs #781 üzenetére
Köszi és köszi (#782) wesder
Bármikor játszhatunk, már megvan iOS-re is (ha kell invite szóljatok!)
Btw. most megy az UnrealEngine élő keynote-ja a GDC-ről. Régen várt Fortnite bejelentés jön:
(szerk: ja most nézem, hogy magyar idő szerint csak este 10-kor)
- Facebook élő
- Twitch (élő)
- YouTube LIVE[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Live Record and Replay Feature jön! [link]
-
l.skywalker
félisten
Holnap update (3.31):
- új fegyver: Heavy Shotgun
- új trap: Grill FloorNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Még részleteket nem tudok de a PvE-ben ott a csapdák specifikusan vannak: padló, fal, mennyezet - a PvP-ben is elképzelhető ugyanez.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Ez minden szempontból érdekes:
Fortnite Mobile Vs. Xbox One X Comparison Reveals Some Surprising Results
-
l.skywalker
félisten
válasz jkrisztian #817 üzenetére
Én is csak bambulás miatt nézem a streamereket. De őt még nem néztem - azonban Dr. Disresprectfull vagy ki is szokott Fortnite-ozni, de ő mindig duo-ban megy és mindig olyan emberrel, aki baromi jó, mert ő nekem feltünően gyenge - legalábbis az arcához képest. Jó, engem leszedne, de csak mert PC-n játszik én meg konzolon
-
l.skywalker
félisten
válasz Jinxb1rd #898 üzenetére
Gratulálok! Nekem tegnap egyszer sem sikerült belépnem, így ugrott 25 napi daily login reward. De csak azt írta ki hogy Waiting in queue... és számolt visszafelé.
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
válasz szupermacs #946 üzenetére
Én a challange-eket eddig ott csináltam. Most hogy már open nem tudom mennyien lesznek.
-
l.skywalker
félisten
válasz szupermacs #946 üzenetére
Én is harmadik lettem, pedig csak treasure-t kerestem 🤣
-
l.skywalker
félisten
Két napja nyúzok pár challange-t de valahogy azóta nem mennek a dolgok.
-
l.skywalker
félisten
Na ma rá szántam magam hogy az elmúlt 1-2 hetes lemaradásomat behozzam. Valami 56-os szint körül kezdtem és sikerült végre 70 fölé jutnom, persze javarészt a challangekkel. Két harmadik hely és csapatban egy hatodik ami értékelhető volt. Én bevallom nagyon nem ártottam még bele magam a játék egyes fegyvereinek a különbségeibe, de ma azt tapasztaltam, hogy a tactical shotgun gyorsabban táraz mint a pumped? Több alkalommal amikor 1v1-be mentem valakire, ha a másik tactical-al volt, akkor ő három lövést is le tudott adni míg én kettőt. Jól tapasztaltam?
-
l.skywalker
félisten
Teganp és ma nekiestem letudni a nyitott challangeimet, hogy hátha meglesz a Tier100 az utolsó héten és nem bántam meg
Olyan jól sikerült, hogy eljutottam 87-ig és sikerült olyan rég nyitott kihívásokat is letudni, mint pl. a Crossbow Elimination. És már van 1900 gyűjtött V-Bucks-om is, a következő SeasonPass-ra
-
l.skywalker
félisten
Végre sikerült a Tier100 még a 10-es heti küldetések előtt:
Most erősen gondolkozok, hogy a következő Season-t kihagyom, témától függően persze. Ha starwarsos lesz instant get
-
l.skywalker
félisten
válasz ROBERTOH #1090 üzenetére
Mert megveszem és nem fogok játszani vele, mert ez a Season most elég volt. Így inkább nem veszem meg, csak ha a témája tetszeni fog. Mondjuk ez is izével indult - űr meg minden, a végére meg John Vick lett belőle
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
Leaked skin-ek és emote-ok a Season 4-ből:[link]
-
l.skywalker
félisten
Megjelent egy WondarWoman szerű nő is a képen:
Illetve pár streamer ezekkel az avatarokkal játszik. Ez S3 még vagy már S4 promó?
-
l.skywalker
félisten
Nem úgy néz ki hogy lesz halasztás: [link]
-
l.skywalker
félisten
válasz Jinxb1rd #1154 üzenetére
Pont azt néztem, hogy csak az első és az utolsó skin ill. pár glider tetszik. De megvettem a pass-t mert nincs jobb munka közbeni 15 perces kikapcsolódás. Én mobilon gyorsan összeszedtem Hunted Hill-ben a ládákat. Így oda már konzolon nem kell mennem ezen a héten
-
l.skywalker
félisten
Crossbow végre ment a levesbe [link]
-
l.skywalker
félisten
válasz maximilian4 #1183 üzenetére
Mi későn? Tegnap reggel jött ki az update
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
válasz maximilian4 #1190 üzenetére
-
l.skywalker
félisten
válasz KisTücsök #1201 üzenetére
Igen. És az sem mindegy hogy ki, milyen messziről és hogyan használja. A részletek azért mást is elárulnak a fegyverekről: [link]
A streamekben általában a heavy-t otthagyják.
Egy AR (vagy SCAR)+pumped+tactical-t visznek, + egyéb
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest