Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
!Overdose!
őstag
válasz
Bluegene
üzenetére
Bourdais messze nem volt olyan rossz az elmúlt másfél év alatt, mint ahogy az eredményei tükrözik. Rosszabbnál rosszabb stratégiákkal indították útnak és sokszor kifejezetten szerencsétlen volt. Persze benne is van hiba, de sms-ben kirúgni valakit? Ha lopott, csalt, hazudott, akkor esetleg, de nem azért, mert nem volt elég gyors.

-
PazsitZ
addikt
-
-
Incubus
tag
-
Bluegene
addikt
válasz
Bluegene
üzenetére
mellesleg mindenki tudja h Massa csak egy "jó pilóta", Schumacher meg a Mester, a Klasszis, az etalon, a vörös báró
az ász, a number oneSchumi jobb mint Massa, akkor miért ne tartanák meg erre az évre?
Jjános: biztos h hoz némi szín az öreg maestro[link] mondjuk énszerintem dobogós helyezései lesznek elsősorban esetleg 1-2-3 futamgyőzelem, tekintve a Ferrari jelenlegi helyzetét(persze ha mind a 7 futamon részt vesz, amiben én sem vok biztos, de sztem úgy lesz)
-
hunnylander
őstag
válasz
Bluegene
üzenetére
Negatív. A párbeszédünk témája az volt, hogy fél évre hadirokkantat akarsz csinálni Massából.
Tekintettel arra, hogy már a hétvégén otthonába távozhat, és a hírek szerint már nem lesz szüksége újabb műtétre, vagyis a kopnyasérülése zúzódásjellegű lehetett inkább. Mesterséges kómában a lehetséges agyi ödéma eliminálása céljából volt, nem azért mert élet-halál között lebegett.
Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

én nem szeretném őt ott látni