Aktív témák

törölt tag

válasz Ijk #43411 üzenetére

Alonso nagyon kemény, és talán már most jó csapattársak lennének Hamilton-nal.
    Ez akkoriban nem müködött, alonso egyértelmű pozíciót akart (sztem a McLaren is), de elkövetett néhány hibát...és Hamilton pedig pont stabil volt. Átvette a pontversenyben a vezetést és Alonso már csak egy alkalommal vette vissza.
    A McLaren-nek egyébként teljesen Alonso mellé kellett volna állnia, még akkor is ha Hamilton ennyire erősnek tünt....de aztán teljesen kiment a lábuk alol a talaj a kémüggyel, és még az ezzel összefüggő dolgokkal amit én csak úgy gondolok.

A lényeg, hogy Alonso most már tudna csapattársa is lenni Hamilton-nak, ezt teljesen így gondolom....neki csak abban az évben volt sértő hogy nem kapta meg az előnyeit, jelen helyzetben már egy Világbajnokkal kell csapaton belül versenyeznie, és ez egy más harc.
    de nem valószinű hogy ez a McLaren-nél bekövetkezne...sztem Alonso csak végső esetben megy vissza oda,..vagy talán még akkor sem.

Szal az hogy akkor Hamilton meg tudta verni Alonso-t, az nem akkora gáz...bolond egy év volt.
    ...és Alonso nagyon veszélyes, gyors, és nagyon magabiztos lett...sztem kifejezetten veszélyes bárkinek a mezőnyben csapattársként (sőt mezőnyön kivül is :) )

[ Szerkesztve ]

Aktív témák