Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Nincs ilyen ember, hogy FIA.
Tudom. A FIA-ról képletesen beszéltem úgy, mint egy személyről.
De az illető úriember (már ha az) a FIA alkalmazásában áll. Akkor most kit ültetnek a miki végére? Egy senkit, vagy olyan valakit akinek számít a szava? Nem véletlen, hogy ő írányit egy rakás dolgot a verseny folyamán.
Szerintem ez akkor is gerinctelenség. Nem is beszélve, egy példáról ami már többször is lett emlitve, amikor hasonló történt Alonsoval. És akkor a versenybíró képes volt arra hogy két körön belül rászóljon Alonso-ra, hogy menjen vissza XY versenyző mögé.
Most pedig a mai technikákkal nem voltak hasonlóra képesek, igaz kevesebb idejük volt rá, mert Kimi kiesett idő előtt. Ennek az egésznek számomra egyre inkább olyan felsőbb utasításra történő büntinek tűnik.
Aktív témák
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest