Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• wildrain

addikt

válasz PazsitZ #26227 üzenetére

Te nem akarod megérteni, hogy én miért írtam a debütálásáról (és ha neked nem világos, miért kevertem oda, hogy egyeseknek felháborító a McLarenes szerződése, akkor nem olvastad el, hogy mire írtam egyáltalán). A téma kezdő hsz-ben nem magasztaltam, csupán leírtam a tényt: újoncként 9 dobogós helyezése volt, tehát megérdemelten ült abban az autóban, nem a f_szát lógatta.
    Ennyit írtam: minden idők legjobb kezdése az övé (9 dobogó - ha jól emlékszem), és talán a tehetsége miatt ülhetett bele.
    Hol van ebben a magasztalás? Ez egy tény. A massás hasonlatod meg csak ott vérzik, hogy én Hamiltonról nem azt írtam, hogy minden idők legjobb újonca, hanem amit véghezvitt, az minden idők legjobb kezdése. Úgy lenne jó, ha azt írtad volna: "...elismered, hogy Massa nyerte a futamot?" Erre természetesen igen a válasz.

Te akarod kisebbíteni ezt az eredményt, pedig nem lehet, mert ez van, és nem változik meg, hiába jössz Force Indiával, meg egyebekkel.

De tudom, akinek ő a legjobb, annak nem számít, akinek meg nem, az észreveszi ezt a "halovány" különbséget.
    Ez meg egyszerűen nevetséges annak fényében, hogy nem kedvelem Hamiltont, és nem is neki szurkolok. Szóval pont engem nevezni burkoltan szemellenzősnek, és azt sugallni, hogy Hamiltont túlzottan pozitív fényben tüntetem fel... hát minimum vicces.

Aktív témák

Hirdetés