- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
wildrain
addikt
válasz
PazsitZ #26227 üzenetére
Te nem akarod megérteni, hogy én miért írtam a debütálásáról (és ha neked nem világos, miért kevertem oda, hogy egyeseknek felháborító a McLarenes szerződése, akkor nem olvastad el, hogy mire írtam egyáltalán). A téma kezdő hsz-ben nem magasztaltam, csupán leírtam a tényt: újoncként 9 dobogós helyezése volt, tehát megérdemelten ült abban az autóban, nem a f_szát lógatta.
Ennyit írtam: minden idők legjobb kezdése az övé (9 dobogó - ha jól emlékszem), és talán a tehetsége miatt ülhetett bele.
Hol van ebben a magasztalás? Ez egy tény. A massás hasonlatod meg csak ott vérzik, hogy én Hamiltonról nem azt írtam, hogy minden idők legjobb újonca, hanem amit véghezvitt, az minden idők legjobb kezdése. Úgy lenne jó, ha azt írtad volna: "...elismered, hogy Massa nyerte a futamot?" Erre természetesen igen a válasz.Te akarod kisebbíteni ezt az eredményt, pedig nem lehet, mert ez van, és nem változik meg, hiába jössz Force Indiával, meg egyebekkel.
De tudom, akinek ő a legjobb, annak nem számít, akinek meg nem, az észreveszi ezt a "halovány" különbséget.
Ez meg egyszerűen nevetséges annak fényében, hogy nem kedvelem Hamiltont, és nem is neki szurkolok. Szóval pont engem nevezni burkoltan szemellenzősnek, és azt sugallni, hogy Hamiltont túlzottan pozitív fényben tüntetem fel... hát minimum vicces.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Energiaital topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6 - Középpontban a kampány
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest