Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
JJános
üzenetére
Biztos nekem akartad ezt irni? Mit irtam en Hamirol, ami bantas? Nyugodtan menj a moderatort keresek topikba, hatha nem rohognek ki...
Az meg milyen vedekezes mar, hogy irtok egy csomo tulzast (maradjunk ennel az udvarias szonal), megnezzuk a konkretumot, kiderul, hogy nem ugy van, akkor eloveszunk mast, arrol is kiderul, majd vegso ervkent te benyogod, hogy bantjak Hamit, ban... Azert ez nem kicsit komolytalan...
Egyebkent nem gondoljatok, hogy gyava es sunyi dolog mindig 'egyeseket', meg 'akinek inge'-t irni?
#20496: Bocs, en ezt meg se nezem, mi koze a gokartnak, az f1-hez? Szerintem semmi... Amugy sem kerdes, hogy Hami jol megy-e esoben, termeszetesen kurva jol megy. Az sem kerdes, hogy vasarnap o volt-e a legjobb. Magam reszerol annyi volt a kerdes, hogy mi alapjan mondja hunnylander, hogy Hami esoben gyorsabb volt barki masnal. Jobb volt, az ok. De gyorsabb?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest