Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
mexx0407
tag
Enyire nem kéne na.....................

-
Macka
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem Kiminek volt szerencséje, a mekik b@szták el..
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
semmi értleme szerencsével jönni mert akkor én is mondhatom h amikor Kimi esett ki a spanyol és európa gp-n műszaki hiba miatt akkor hami volt szerencsés, szal minimum fifti-fifti és akkor nem beszéltünk arrol h a mekisnek kinem kényszeritett hibái voltak mig a finnek esélye sem volt a technikai problémák elkerülése
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja, bocs. Tehát "elqratták velük". Kicsit késő volt már de azért kössz hogy most szoltál mert nem vettem észre.

-
Mezcal
addikt
[link]
Azért ez nem volt szép. -
[CS]Blade2
addikt
A McLarennek hiányzik Alonso, mondja de la Rosa
A McLaren megérzi a télen a Renault-hoz igazoló Fernando Alonso távollétét - véli a gárda tesztpilótája, Pedro de la Rosa, akinek személy szerint is hiányzik honfitársa.
Noha Lewis Hamilton nemrég "ostobaságnak" nevezte azt a feltételezést, hogy hiányoznak neki Fernando Alonso beállításai, Pedro de la Rosa szerint a McLaren igenis megsínylette a spanyol távozását.
"Természetesen megérezzük, ha elveszítünk egy kétszeres világbajnokot" - idézi az autosport.com a gárda tesztpilótáját.neki inkább az a a 780 oldal doksi hiányzik amiből tudott puskázni, alonsoval igy is tud beszélni, meg e-mailezni, bár most nem e-mailen nyomják, mert az figyelik.
ez egy nagyon jó kép:
[link]
-
copin
őstag
Nem kéne ilyen hülyeségeken vitázni. Nem lehet mindenkinek ugyanolyan kék az ég.

-
eXodus
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
" Gondolom mostmár nyugodtabban alszol."
"Na ezt látod én sem értem..." Nem is vártam tőled h megértsed.
Csak azért h tied legyen az utolsó szó, szokásos hülyeségeidet írod. Nem fogok válaszolni arra amit erre az üzenetre írsz(szóval jöhetnek a f*szságok). Remélem ez kieleégít és nyugodtabban fogsz aludni.
-
Oliverda
félisten
válasz
eXodus
üzenetére
Ne haragudj de ezen csak mosolyogni tudok.
Ha neked ez a tudat segít akkor légy boldog vele. Hamilton győzelme a szerencsén múlott csupán, de nyert és ez a lényeg. Gondolom mostmár nyugodtabban alszol.Nem értem minek állok le veled "vitázni"
Na ezt látod én sem értem...
-
eXodus
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Na mikor jön már h MS tehet mindenről?
Kimi tavalyi VB je nem szerencs volt és nem Hamilton balszerencséje. Hamilton egyszerűen bal*** volt. És a mekláren is. Nem egyszer.Nem értem minek állok le veled "vitázni".(Nem előszőr tévednél, és kérnél bocsánatot) [CS]Blade2 stílus kell azt lehet megértenék a topikban.
-
Oliverda
félisten
válasz
eXodus
üzenetére
Nem gondoltam volna hogy egyeseknek ennyire nehéz lesz megemészteni azt hogy ő nyert. Azért gondolom párszor összecsaptad a tenyereidet amikor még a verseny elején odavágta a palánkoz a jobb hátsót.

"Ennyi szerencsével kimi 3 futam után VB lenne..."
Kimi-nek elég nagy szerencséje volt azzal hogy tavaly Hamilton és csapata rendesen elqrta az utolsó két versenyt.
Azt pedig végképp nem értem hogy a Maláj és Bahrain után miért nem voltál hasonlóan bosszús Lewis hatalmas nagy mákjai miatt.
"Csak kicsit zavaró h amikor mindenki "szív" (Még ha nem is hibázik)"
Ki nem hibázott az elmúlt versenyen?
-
eXodus
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Te a lényeget sohasem akarod felfogni.
Enniy szerencsével kimi 3 futam után VB lenne...Csak kicsit zavaró h amikor mindenki "szív" (Még ha nem is hibázik) akkor természetesen hamiltonnak szerencséje van, csinálhat bármit, kicsúszhat, elronthatja a taktikáját, defektje lesz... Ez már túl sok szerencse 1futamra.
-
Oliverda
félisten
válasz
eXodus
üzenetére
A szerencse tekergette a kormányt is amikor kiautózta a 3x másodperces előnyét. Még jó hogy olyan szerencsés volt hogy ez szerencse által kiautózott előny egy pillanat alatt semmivé vált Rosberg bukása után, és törmelékeinek köszönhetően akár ki is eshetett volna. Nagyon szerencsés tényleg.

Mondjuk egy VB címhez szerencse is kell az tény.

-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Semmi piros, eh, idejét múlt, unalmas.

-
eXodus
őstag
... ( és mégtöbb pont ....) ...
-
Jadro
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem szar! Elfogadnám családi vityillónak.

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pont most akartam linkelni.
-
Motion_Blur
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére

-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Thrawn
üzenetére
FORMAbontó - Wéber Gábor és Farkas Péter a Monacoi Nagydíjról-ban:
"Kedves Virtuozo: igen, a FORMAbontóban részletesen is kitérünk a Räikkönen-Sutil incidensre, abban olvasható lesz, hogy mi az álláspontunk magával az elrontott féktávval kapcsolatban. FP"
"Mások szóltak többször is,"
-Megkért hogy ne irjam, én pedig azota nem irtam, szóval nincs gond.Rasszizmus: A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely kihangsúlyozza a rasszok (emberfajták) különbözőségét, és azok között – különböző feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel.
Példa: A személy azt gondolja, hogy B személynek X tulajdonsága van, mivel Y „rasszhoz” tartozik.
Az hogy azt gondolom hamilton olyan mint fekete pákó, mert hasonlitanak, nem rasszista.
Akkor lenne az ha azt gondolnám, pl, hogy olyan fekete, mint a fekete pákó, mert fekete a bőre.Szóval ugyanugy akkor rasszista lenne:
Alonso-ra: "aki mint pilóta és mint ember is egy szégyenfolt a történelemben"
Mosley-ra: "műzli ellentámadásba lendült"
Alonso-ra: "Nagyon közeleg az idő,hogy Lonzi Ferraris lesz."
BMW001 irta Hamiltonra: "Hemi"
Czollner nevetésére: "czollner/beavis- butthead style nyihogás, szánalmas az egész..." -
Thrawn
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Egész pontosan rólad van szó, ideje lenne már befejezned. Mások szóltak többször is, én csak most az egyszer. Többször nem fogok...
-
Oliverda
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Nehéz észrevenni hogy itt a többség nem vevő a gyerekes butaságaidra?! Fejezd már be...

-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Melyik vagy a képen tesó? Á megvagy
Räikkönen megvette Sharon Stone Corvette-jét:
A Monacói Nagydíjon megrendezett jótékonysági aukción Kimi Räikkonen adakozó kedvében volt. Az Elton John Aids Alapítvány javára rendezett árverés szervezői elárulták, hogy a 2007-es világbajnok 200 ezer eurót fizetett a hollywoodi színésznő 1974-es Chevrolet Corvette Stingray-éért. A Sharon Stone Los Angeles-i raktárában lévő autó különlegessége, hogy a kilométerórája mindössze 4-et mutat.

-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Alonso-ra gondolt szerintem.
-
válasz
hunnylander
üzenetére
A valenciai futam mikor lesz?
-
hunnylander
őstag
Pl. nem kiemelik, hanem elviszik, de ahogy latom, lesz azon szerviz ut is (mindket oldalon), szoval ki is emelhetik oldalra. Az auto vizbe repulesere pedig nem latok sok eselyt, attol nem kell tartani.
Nekem eddig nagyon bejon a valenciai palya, ezt a futamot varom a legnagyobb erdeklodessel, es nem vagyok vele egyedul.
A jegyek rekordgyorsasaggal keltek el erre a futamra. -
copin
őstag
A Szingapúri nagydíj ingyenes szimulátora (pálya megismerésére jó): 178 MB
-
copin
őstag
Az Európa nagydíjon, ha a hídon lesz baleset hogyan emelik ki a gépet? [link]
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Valóban igazat kell adnom hunnylandernek te most már egy bizonyos szint alá süllyedtél szellemileg.
Lehet valakit nem szeretni, -én se vagyok oda Hamiért
-, de ez amit művelsz valóban nem vicces és egyáltalán semmi értelme.Jelezném, hogy egyszer már volt szó róla, hogy a topicba nem kellenek rasszista megjegyzések. Akkor járj máshova irogatni [link] [link]
-
hunnylander
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Az egyertelmuen a te csaladod, a veluk valo szellemi rokonsagod tagadhatatlan. Es ez messze nem vicces, foleg, ha ez a jovoben sem fog valtozni.
-
Integra
titán
műzli ellentámadásba lendült
az istennek sem akar kikopni.... -
Oliverda
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Te sem vagy különb a képen látható embereknél és ez a szomorú. Elhiszem hogy még 18 éves fejjel nem tudod felfogni ennek a jelentőségét, de majd talán egyszer rájössz ha szerencséd van. Ha nem akkor meg így ostobán fogsz meghalni.
-
gV
őstag
nem mondok semmit elmondtam már többször, sőt azt is h a jövőben nem feltétlenül a Ferrari lesz a nyerő autó, nekem mindegy én akkor is tudni fogom h ők a legjobbak ellenben annak az egyénnek aki mint pilóta és mint ember is egy szégyenfolt a történelemben biztos h idegrocs lenne szal a saját érdekében ne akarjon a Ferrarihoz jönni és most akkor csak az ő szempontjából nézem a dolgot
-
Szomorú, hogy mi lett ebből az egyébként jó és érdekes témában indított topicból...

Az is szomorú, hogy bár egy moderátor is látogatja a topicot, nem tesz semmit. Így ez csak gusztustalan, fajgyűlölő veszekedés.
Szóval én innen el..... -
copin
őstag
Mivel anno Alonso miatt feliratkoztam megkaptam a hírt, hogy átalakult a Mclaren honlapja. Egész jó, de legalábbis az előzőnél jobb. [link]
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
A gumi mintázatta lekopott és így az esős és a slik átmenete lett a gumi. Amit sajnos a Ferrarik nem húztak meg most. Pedig régebben volt olyan amikor így nyert futamot Scumi.
De ez egy köztudott dolog. Nem kell mindenhol a "káká-t" keresni.
Ez csak egy vélemény Alonso-tól, nem ő írja a jövőt. Most nem, de mondjuk 2010-től még írhatja.
A ribizli meg kezd unalmas lenni. Ennyi erővel mindenkire rá lehet valami jelzőt akasztani.
[CS]Blade2: Mellőzhetnéd ezeket a rasszista megjegyzéseket. Még a végén kiderül, hogy valami csúnya klub tagja vagy! -
hunnylander
őstag
válasz
deniro2
üzenetére
En meg Farkas Peter velemenyet osztom Lewis teljesitmenyerol, es FP is legalabb egy 9/10-et erdemel a Ferrari iranti elfogultsagbol. A Kimi iranti elfogultsaga meg 10/10. De megis meltatja Lewis teljesitmenyet, amitol nektek le akar esni a pofatok, ezert mindenfele agymenest hajlandoak vagytok kitalalni, csak nehogy el kelljen ismerni a nyilvanvalo igazsagot. Lewis egy klasszis, kivetelesek a multbeli eredmenyei es kivetelesek a jelenkori eredmenyei is. Ezert vezeti a vilagbajnoksagot, pedig nem ove a mezony legjobb autoja.
-
hunnylander
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Lewis az egesz futamon jol ment, a tempojaval verte Massat, FP is elismerte, pedig o elfogult a Ferrari fele. Defekt utan neki is uj intermediateje volt raadasul egy dognehez autohoz, megis remekul ment vele es mar azzal bejelentkezett az elso helyert. Massa tudataban volt a fenyegetesnek, de nem tudta felvenni a kesztyut, helyette kiautokazott a szervizutra. A szarado palyan mar Massanak is kopott gumijai voltak megis fenyevekre lemaradt vele Lewistol.

De hova tunt a slick teoriad?

-
deniro2
senior tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Bár speciel most a te véleményedet osztom, de azért hunnylanderrel mindketten 10/10 pontot érdemeltek elfogultságból...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vandit.
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Ne fáradj, úgysem tudod meggyőzni.
Hamilton a király csávó. 
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Száraz ivre a kopot intermediate jobb, mint az uj.
-
hunnylander
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Egy intermediate gumi keverekebol adodoan teljesen alkalmatlan a szaraz palyara. Van ra adva egy biztonsagi limit (nehany kor), ami utan el is durranhat. Az intermediate gumi csak bizonyos aszfalt viszonyokhoz hasznalhato, vagyis amig van rajta valamennyi viz plusz a gumi nem melegszik tul. Nos Lewis azert ment be a szaraz palyara valo gumiert mert az valt az idealissa es az intermediate mar belassult, de korantsem valt slickke. Fel versenytavnyit hasznalta 'intermediate viszonyok' mellett, annyitol meg egyaltalan nem megy tonkre. Ha slick lett volna, ki is csuszott volna vele mint Kinaban.
A videofotoiddal meg nem bizonyitod a tevedeseidet, mert a kep be van mozdulva es gyenge minosegu, de megis lathato rajta a bordazat.
Lewis a gyors tempojaval nyert versenyt, nem slickke kopott intermediate-tel, ami annyit erne, mint a te ezen topikban elkovetett sz@rkavarasaid.
-
Oliverda
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Ez remekül kivehető volt az általad a gumi közepéből kivágot 1x1 centis képből.
Írj légyszíves beutalót nekem, rajtam még talán lehet segíteni veled ellentében.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Beutalót tudok irni szemészetre ha kell. De nem veszed észre a különbséget massa és a csoki gumija között akkor lehet már az sem segítene.
oliverda szerint az Kiskundorozsma madártávlatból
A Bridgestone szerint a 2009-es slik gumi teszpéldánya
/mindenki eldöntheti melyik a reálisabb/
-
törölt tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
légyszives hagyd abba ezt a pákózást, nagyon kellemetlen (én csípem Hamilton-t).

köszönöm. -
Oliverda
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Ott vannak a minták, köszönjük pönge.
A legalsó kép az Kiskundorozsma madártávlatból?

-
törölt tag
ehh...szóval most akkor FP elmagyarázza azt hogy mit nem lehet felfogni civil ésszel??!

Értem én hogy szakértő, és tán azt hiszi az ő esze már majdnem nem civil,....de nekem ez kapásból zavaró....ahogy felülhelyezi Kimi-t DC-n is,...pedig DC végig törekedett megfogni a kocsiját, még amikor hajszállal elcsúszott az elválasztó fal mellett, még akkor is helyes irányban volt az a megmaradt bal első.
Kimi megfogása übergyönyörű volt, de ha 10 esetből 10 alkalommal megfogná még akkor sem lehetne mondani, hogy minden helyzet ugyanaz. Ezer és egy dolog közrejátszhatott abban hogy Kiminek sikerült DC-nek pedig nem. Ezért szvsz kár volt a párhuzamban azt éreztetni hogy DC elcseszte. -
Oliverda
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
"Slik" gumik már 97 óta nincsenek az F1-ben.
"mert már nem volt rajta semmi minta"
Erről mutass legalább egy képet.
Ez csak egy vélemény Alonso-tól, nem ő írja a jövőt.
Mellesleg egy másik rakás ember pedig képesnek tartja rá.Na de te majd megmondod a pöngét ribizli...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Kicsit rosszul számolsz
, majd meglátod canadában mi lesz az erőviszony! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Penge a lényeget kiemelte, azt sem számoltad bele, hogy slik gumikkal ment száraz pályán, mert már nem volt rajta semmi minta, mig majdnem mindenki más uj gumikon ment akkor.
Massa előnye 32másodperc volt

kis kedvcsináló it dobok akkor:
Fernando Alonso kizártnak tartja, hogy volt csapattársáé lesz az idei trófea.
"A két Ferrarit tartom esélyesnek, méghozzá nagy fölénnyel.
Hogy Hamiltont képesnek tartom-e (a győzelemre)?
Nem" - szögezte le a spanyol -
copin
őstag
[link]
A játékszereknek annyi, de legalább túlélte. 
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
...és itt a lényeg:
"...de az egész nem működött volna, ha nincs egy Lewis Hamilton, aki a brutálisan nehéz körülmények között képes élni a lehetőséggel."

-
7Heads Drago
veterán
A McLarennél tehát szemfülesen és pimaszul megjátszottak egy lapot, amely aztán mindent vitt. Ehhez kétségkívül mázli kellett, de az egész nem működött volna, ha nincs egy Lewis Hamilton, aki a brutálisan nehéz körülmények között képes élni a lehetőséggel. Mindenesetre van abban valami menthetetlenül ironikus, hogy a McLaren Isztambul után zsinórban másodszor arat sikert egy kényszerből választott taktikával, és mindkétszer azzal, hogy aszinkronba kerül a Ferrarihoz képest. A tanulság ezután már tényleg evidenciának tűnik, hacsak a McLarennél nincsenek meggyőződve róla, hogy nyers tempóval, erőből is le tudják győzni a Ferrarit. [link]
Úgy látszik mások is vannak hasonló véleményen, mint én. -
Adrián29
aktív tag
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez esetben bocsánat....
nem figyeltem.... -
Motion_Blur
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Irónia

-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Halálra lett fújva ez a baleset.
Az is hülyeséget beszél aki azt boncolgatja, hogy Kimi, megtorpedózta Sutil élete versenyét hisz ez egy szokványos versenybaleset volt, bár el kell ismerni, hogy a srácnak kevés sansza lesz (ha lesz még egyáltalán) negyedik helyen autózni.
De már ne is haragudj Te is baromságot beszélsz. Szóval szerinted Sutil okozta a balesetet? Mit is bénázott? Ő is elfékezte magát? mert ha igen akkor ha nem bénázik még nagyobbat kap. ha nem ez a gond akkor léci írd már le, hogy mit rontott el és mi lett volna a helyes a részéről amivel a mögötte haladó Kimit hibája ellenére az évtized balesetkivédőjévé avanzsálhatta volna......
-
Jofi81
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez így van!
Kár, hogy itt nincs olyan, hogy ha... -
c.zsolti
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ahogy mondod!!! Minden csak nézőpont kérdése.

-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
FP azt is leirja h mások miért nem értik Kimi mentésének nagyságát
Civil ésszel felmérni sem lehet, hogy ez milyen hihetetlen egyensúlyérzéket követel a versenyzőtől. Röhejesnek tűnik, hogy egy hibát magasztalok? No problem: menjünk el szépen egy vezetési tréningre, mondjuk a Hungaroring tanpályáján, és próbáljuk ki a rántópadot, amely szándékosan megdobja az autónk farát, hogy ellenkormányoznunk kelljen. Mindezt persze circa 30 kilométer/órás tempónál. Megvan? Oké, akkor próbáljuk meg elképzelni ugyanezt 250-nél, úgy, hogy másfél méterről egy védőkorlát vár minket vigyorogva, és a közúti autókénál sokkal közvetlenebb áttételezés, no meg a tempó a legapróbb kormánymozdulatot is brutálisan felerősíti. Elképesztő, hogy Kimi képes volt korrigálni, miután a Ferrariját az alagút utáni féktáv elején megdobta az a bucka; négyszer ellenkormányzott sikeresen, és ha Sutil nincs előtte, a sikán levágásával bár, de a megúszta volna ütközés nélkül. David Coulthard egy nappal korábban, a Q2 végén ugyanazzal a buckával kötött kellemetlenül közeli ismeretséget - az eredményre, azt hiszem, mindannyian emlékszünk.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Az évtized mentése lett volna Kimié, ha Sutil nem bénázik előtte féktávon

-
hunnylander
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Lewis azzal nyerte meg a versenyt, hogy ebben a döntő fázisban kegyetlenül odatette magát
Penge, a lenyeget elfelejtetted kiemelni.

Tovabba az sem esik le neked, hogy Lewis autoja agyig volt tankolva, es nem a leggyorsabb korok gyujtogetesere, hanem a futam megnyeresere autozott kivaloan egy nehez autoval. A benzinkorrigalt versenytempoban o volt a legjobb meg FP szerint is, pedig FP alabecsuli a megtankoltsagat, mert a Meki csak a szaraz gumi felteteleert hivta be a boxba es feltek a SC-tol is (szoval egy SC-ozos fazisra elegendo mennyiseggel meg biztos rendelkezett amikor kiment a 'groove'-ert), az pedig nem egy-ket kor.
-
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Nehéz egy olyan arc irományait olvasni aki ennyire elfogult mint TE!
Én nem vagyok Mclaren, vagy Hamilton rajongó csak szeretem a F1-et de az értelmetlen veszekedés nevetséges. Ráadásul te nem is a Ferrarival foglalkozol hanem szinte kizárólag Hamilton sározásával.Azt írod, hogy Lewis jórészt a véletlennek köszönheti a győzelmét. Na és? Nem volt ez nagyobb véletlen mint kimi Sutilba repülése, passz. Egyiknek sikerült másiknak nem. Bár megjegyezném mikor Kimi kamikazét játszott már rég nem volt sansza sem a győzelemre.....
Azt is említed, hogy hamilton csak 9 körben volt a leggyorsabb... megsúgom neked, hogy ezeken az autóversenyeken nem ez a lényeg hanem az, hogy ki halad át először a kockás zászló alatt!Egyenlőre idén a Ferrarinak áll a zászló ez tiszta, bár nem tudom nem megjegyezni, hogy még simán lehet Hami is világbajnok, főleg ha figyelembe vesszük azt, hogy tavaly Kimi nem kis mákkal lett első. Idén Hamiltonnak ugyanannyi bőven elég lenne.....
-
hunnylander
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Aha.

FP szerint Lewis 3,5:2,5-re gyozte le Massat, versenytempoban. Pedig o igencsak a Ferrari fele matekolt, nalam megjobban kikapott Massa. (Tegnap ujraneztem a futamot ITV-s valtozatban.) Massa mar majd 50 masodpercre le volt szakadva Lewistol, Kimi meg mar kozel volt a lekorozeshez, amikor Rosberg odacsapta.
Szerencse nelkul, defektje nelkul is lenyomta Lewis Massat. Tovabba Lewis csak koccant, Massa meg jobban odacsapta volna, ha nem lett volna ott szerviz ut. Es Lewis sokkal tobb idot vesztett a hibajaval, mint Massa, meg a SC is 50 mp-et vett el Lewistol Massahoz kepest, de Massanak ennyi segitseg sem volt eleg.
Kimirol meg nem mondanek semmit, mindenkinek vannak katasztrofalis versenyei. De az oda az ellenkormanyzasokrol egy kicsit eroltetett, ugyanolyan eroltettett, mint megdicserni Lewist, hogy milyen dinamikusan tud kigyorsitani egy Renault mogott is lerepult hidszarnnyal.
Oliverdat meg ugyanaz zavarja mint engem. Itt te vagy a ribizli, nem Lewis. A toviges fantazialasaidra es hasonlo elszolasaidra meg nem vagyunk kivancsiak.
-
[CS]Blade2
addikt
Itt a cikk lényege: Lewis azzal nyerte meg a versenyt, .... ez jórészt a véletlenen múlt. Amikor Hamilton autóját a 6. körben feltankolták, még nem tudhatták, hogy az aszfalt majd éppen akkor, vagy legalábbis akkortájt válik alkalmassá a száraz gumikhoz, amikor úgyis vissza kell térnie a boxba, tehát a stratégiája tökéletes szinkronban lesz a körülményekkel.
Hamilton konkrétan csak 9 körben volt a leggyorsabb - ugyanannyiban, mint Rosberg, és 7-tel kevesebben, mint Massa (16 körben)
Kiminek igazság szerint még Felipénél is nehezebb dolga volt, mert őt már a 27. körben feltankolták a verseny végéig, azaz akkor 51 környi üzemanyagot cipelt. A futam közepén, durván a 32. körtől a második boxkiállásáig üzemanyag-korrigáltan lényegében azonos tempót diktált Massával, a hajrában, miután egy elvétett féktávon kiütötte szerencsétlen Adrian Sutilt, pedig mindenkinél simán gyorsabb volt
-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Majd meglátjuk Canadában mi lesz. Mert Monacobol nem lehet levonni ilyen következtetéseket. Ha nem jön be a Safety car, akkor Massa vagy Kubica nyeri a futamot. De nincs ha. Haminek most mázlija volt és kész.
Szerintem Canadában megint nagy verést kap Hemi.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez ilyet meg nem szabadna hagyni cikket írni, mert felháboríto amiket ír. LE KÉNE LŐNI... A tévében is amikor elkezd okoskodni, egészen rosszul vagyok. Inkább 4db Palik, mint egy ilyen f*sz.
Kár, hogy nincs valami bloggja, és még véleményt se lehet írni a szarjaira. Valszeg akkor már nem írogathatná a hülyeségeit. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Semmit érvet nem tudsz felhozni, csak személyeskedést, és a helyesirásom, ugyhogy én ezt semmibe veszem, ahogy eddig.
ennyi. vagy
Görbetükörben FP leirja, hogy kimi ugyanazt a tempót diktálta mint massa, és hogy a mclaren véletlenül szerencsével került elöre.
Választ FP-nek irjátok, ö irta a cikket.
-
Jarod1
veterán
ugy néz ki pont kint leszünk amikor a Kanadai nagzdij megy majd
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gV
őstag
mondtam én h Kimitől "nem volt gyenge" h a falba csapodás helyett irányban tartotta az autót

-
Oliverda
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Pákó az szerintem te vagy, legalábbis a stílusodból és a magyar nyelvi ismeretedből röviden ezt lehet leszűrni.

Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha neked ez a tudat segít akkor légy boldog vele. Hamilton győzelme a szerencsén múlott csupán, de nyert és ez a lényeg. Gondolom mostmár nyugodtabban alszol.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A jegyek rekordgyorsasaggal keltek el erre a futamra.

Hamilton a király csávó.

Kár, hogy itt nincs olyan, hogy ha...