- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
Azt is vedd figyelembe, hogy nicknek bérlete volt tavaly a 4. helyre, most kubica hamarabb vett bérletet, és kapott 2. 3. 4.- re való szezonost, mig nick késön ért oda, és már a dobogos elfogyott...
mindjárt elökeresem hány 4. helye volt tavaly nicknek...
na ott a bérlete
3 ---4
5 ---4
5 ---4
4 ---6
6 ---4
4 ---4 -
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander #17165 üzenetére
Hogy kerül ide Fekete Pákó
Mod: Elnéztem, ez nem a pákó, hanem a fekete ribizli!
-
Neró
őstag
Akárki akármit is mond a BMW az igazi.Most nagyon belehúztak.
Kubica állandóan 2-3-4. helyeken. -
copin
őstag
válasz
Motion_Blur #17194 üzenetére
Én a helyében a Renault-ra gyúrnék. Az adott és jó csapat, főleg neki.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #17195 üzenetére
-
Peat;)
veterán
válasz
PazsitZ #17182 üzenetére
Hamit sem most sem máskor nem fikázta a médiában. Szerinte(m
) nem ő nyer ennyi. Ekkora erővel mindenki Hami fikázó aki nem neki drukkol ha a logikádat követjük.
Egyébként ha azt mondja igen, akkor meg abba kötne bele a nép, hogy mit hazudozik...és az már jogos lenne szerintem
megint kiújult az Alonso fóbia, pedig most nincs rá ok, hiszen szoros a csata az elején. -
Oliverda
félisten
Itt a Monaco klip.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #17186 üzenetére
A Török pályára kell(ett) a jó aero és azért ott nem is mentek olyan rosszul. Majd kiderül...
-
Adrián29
aktív tag
válasz
Motion_Blur #17186 üzenetére
Remélem az idén is igy lesz.
-
copin
őstag
Herr Mosley rémeket lát az F1-ben. Nem véletlenül, ki lesz rúgva és kell egy kis hangulat csinálás.
#17182 Ha 2010-ig talán megtérül. Azért jó csámcsogni ilyen kétes értékű beszólásokon.
-
mefistofeles
veterán
válasz
Zoza24 #17179 üzenetére
Ez azért túl átlátszó....
A cím: még bárki bajnok lehet
Ehhez képest a bárki az Alonso olvasatában valszeg a Ferrarit jelenti, hisz Hamilton szerinte nem, és Kubica a maga csak egy lépéssel van lemaradva poziciójával szintén nem lehet befutó, ha csak fel nem tételezzük, hogy megtáltosodik a BMW, Hamiltont pedig lelövik.... -
Zoza24
senior tag
Alonso beszólt
egy mondaton belül hízeleg a Ferrarinak,
és odaüt Hamiltonnak. Azért a kommunikációhoz is érteni kell... -
dokar
addikt
válasz
Motion_Blur #17173 üzenetére
az semmire sem elég
-
c.zsolti
őstag
válasz
Motion_Blur #17173 üzenetére
Nem öngól lenne az, hanem égés az F1-es szabály alkotóknak.
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #17171 üzenetére
Monacoban tisztán látszott, hogy normál körülmények között a Ferrari gyorsabb volt, ami azért nem kis fejlődés a tavalyi autóhoz képest.
Na ja, 1 körön, szárazon és vízesen is a leggyorsabb volt az autó Monacoban és közben a gyors pályákon is otthon van + a technikai malörökből is kevesebb volt eddig mint tavaly
A1GP: biztos, hogy nem lesz gyorsabb, mint az F2008, jóval gyengébb motor kerül bele és az aero elemekkel se lesz annyira megtűzdelve a kasztni.
na ne már, sztem bele az Type 053at (F2004 motorja) azt hadd szoljón
amugy az emlékeim szerint az F2004 sem a sok aero elemek miatt volt gyors + nézd meg slick gumi van rajta
-
Motion_Blur
félisten
Reméljük, hogy Montrealban pontokra tudjuk fordítani a technikai előnyt (direkt nem írtam fölényt), mert Monacoban tisztán látszott, hogy normál körülmények között a Ferrari gyorsabb volt, ami azért nem kis fejlődés a tavalyi autóhoz képest.
A1GP: biztos, hogy nem lesz gyorsabb, mint az F2008, jóval gyengébb motor kerül bele és az aero elemekkel se lesz annyira megtűzdelve a kasztni.
-
Integra
titán
válasz
egy könnyed jobb horog, aztán máris a másik irányba lötyögnek a szemei és biztos nem néz ilyen szigorúan
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #17160 üzenetére
jobb oda a sima ahogy Silverstoneba, Monzába és Spaba is, ők már csak tudják
Kanadában sok az egyenes meg ahoz közeli ív, az első szektorhoz még jól jönne az átlyukasztott, de a többihez már nem#17168 jaja nézni is fogom jövőre a sorozatot, írták h az F2004en alapul, nem csodálkoznék azon ha nem a visszabutitásáról van szó akkor joval gyorsabb az F2008nál
-
Motion_Blur
félisten
A1GP autóit a Ferrari fogja szállítani:
-
hunnylander
őstag
válasz
McLaren: Braking and straight-line speeds are critical factors in Canada and we've been focusing on those areas. This year our car has excelled in sweeping, high-speed corners: Montreal hasn't got any of those, but we have done very well there before and I'm confident we'll be very strong again.
A fekezes es az egyenesekben elert sebesseg a kritikus faktorok Montrealban, a lyukas orr a nagyobb leszorito erot kivano lassabb palyakra idealis leginkabb. Monacoban egyertelmuen volt haszna. Ahogy mondtak annyit er es ugy mukodik, mit egy kisebb segedszarny.
-
c.zsolti
őstag
válasz
de szigórúan nézünk...
-
hunnylander
őstag
válasz
[CS]Blade2 #17145 üzenetére
Lewis nem csipi a ribizli forumozokat.
-
copin
őstag
válasz
Kötelező kitérő, szóval nincs menekvés.
-
Rick4
félisten
válasz
mefistofeles #17162 üzenetére
még pár éve jót elröhögcséltem a dolgain, de mára már nagyon uncsi lett...figyelj, a laza stílus nem probléma, de semmi szakmaiság, semmi plusz infó nem jön le tőle (nyilván miért? mert nincs is), nyírja czollnert folyamatosan, miközben fogalma sincs, hogy áll a verseny, nem ismeri fel a pilótákat (mert ahoz ugye meg kellene tudni jegyezni, milyen sisakhoz milyen név tartozik, és ráadásul a feliratot sem olvassa, mert azért akik feliratoznak, azok tudják) ésatöbbi ésatöbbi
-
Rick4
félisten
válasz
mefistofeles #17159 üzenetére
na, pont ez utóbbi volt a mostani futamon Buttonal, meg Barrichelloval..szegény brazilról beszéltek, hogy nem engedték el a lassabb pilóták, miközben az egészet a csapattárs csinálta, ő szorult be a lassabb mögé... nem beszélve a másik szösszenetről, Bourdais éppen versenyben van, valakit előz, miközben már vagy 10 körrel előtte beleszállt Coulthardba....Tényleg szánalmas amit csinálnak..mi rendszeresen írjuk a baroimságokat, lásd: a két mclarenes, Hamilton és Raikkonen, vagy Czollner első mondata rögtönaz ausztrál nagydíj időmérője kezdetekor: és zöldre is váltott a boxutca..meg: jön Alonso, Jön Alonso, ujujuj...
Czollner: Glock az első szektorban 3 tizeddel lassabb, (miközben a képen ép Trullit mutatták, aki 3 tizeddel gyorsabb volt)
Gyulai Bazsi szerint Schumacher 3 gyerekes családapa, miközben mindenki csak kettőről tud...Palik Heidfeldről: ami a szemén kijött, olyat nyomott ennek a béemvének...
nem állítom, hogy én jobban csinálnám, de nem is vállalom el, mert tudom a képességeim határát....sajnos ehhez a kommentáláshoz annál is több kell, ami nekik megadatott...a vicc az, hogy ezek szépen le vannak írva, gyűjtjük őket...
és utoljára pár gyöngyszem:
Rosberg és amérnöke között láthattak egy rádióbeszélgetést...
Czollner: Hogy megbüntették a Mclareneseket, sokkal nehezebb helyzetben vannak a Ferrarisok, mert nem valószínű, hogy tudták volna tartani a lépést Massával és Raikkonennel...
Az előbb mutatták, hogy Nelson Piquet-nek leggyorsabb a sebessége... -
mefistofeles
veterán
tipikus....
Én azt bírom, mikor arról beszélnek elmélyülten, hogy egy másodvonal beli pilótának tegnapelőtt kilukadt a zoknija és közben egy VB aspiráns hajmeresztő előzést mutat be, vagy futnak egy leggyorsabb kört. De az ááá nem számít, vagyis nem veszik észre..........ja és mikor a földalá pocskondiáznak (vagy éppen istenítenek) egy pilótát aztán (jobb esetben) két-három körrel később észre veszik, hogy nem is arról a pilótáról beszéltek aki az egészet művelte..... SZÁNALMAS!!!!
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #17149 üzenetére
a hagyományosat az F2008 weboldalán irják
-
Rick4
félisten
válasz
mefistofeles #17155 üzenetére
amit a mostani verseny alatt csináltak, az is szánalmas volt....olyan pilótákról is beszéltek előzési szituációkban, akik már körökkel azelőtt kiestek, fogalmuk sem volt, ki kicsoda, és még mellé a czollner/beavis- butthead style nyihogás, szánalmas az egész...
-
mefistofeles
veterán
A magyar Forma1, Moto GP és általában a technikai sportágak riporterei, szakkommentátorai egyszerűen nevetségesek. Eleve finguk sincs az adott sportról de emellett még figyelmetlenek is és olyan alapvető hibákat is elkövetnek amit egy sima mezei alak sem, ha figyel és kellő inteligenciával és beszédkészséggel rendelkezik.....
-
Mezcal
addikt
Dávid Sándor Raikkönen torpedós akciójáról:
Kimi Räikkönen, élete eddigi legnagyobb hibáját elkövetve, mint egy kuglibabát kiütötte szegényt. Amikor Kimi ütközött, a német kommentátor tisztán és világosan azt mondta: "Ez teljesen hülye!... Ez bolond!" És nehéz nem egyetérteni vele. Már csak azért sem, mert a fent mondott kommentátor maga is Forma-1-es versenyző volt, s nem is akármilyen.
Kimről is ejtett néhány szót:
"Én mindenesetre úgy éreztem, hogy a Jégember teljesítményeit messze túllihegik néha"
"A tavalyi világbajnoki címe pedig (amelyet a feneke alá toltak), lekerekítette a történetét, és a valóban nagyok közé emelte."
A csapatról:
"És Domenicalinak hamarosan keményen szembe kell néznie azzal a problémával, hogy a következő versenyeken a "karizma", azaz Kimi, vagy a rendkívüli felkészültséget, és töretlen versenyszellemet felvonultató Massa mellé áll-e. A "mindkettő egyforma futtatása" csak maszlag, és soha nem volt. "
-
Oliverda
félisten
válasz
Szerintem az utésállóbbat.
-
Obi-1
őstag
válasz
AtiGef #17141 üzenetére
A Dávid Sándoros cikk tipikus példája annak, amikor az utolsó két verseny alapján itélik meg (el) a pilótákat. Az első két futamon Massa volt az ügyeletes lúzer, utána Hamilton, most Raikkonen az. Közben mindhárman bezsebeltek 2-2 futamgyőzelmet, és a pontjaik közti kis differencia az egyéb helyezéseikből jön ki.
-
bdav
őstag
válasz
a pirosat
-
!Overdose!
őstag
válasz
Én arra tipplenék, hogy a lyukasat!
-
Motion_Blur
félisten
Melyik orrkúpját viszi a Ferrari Montrealba?
-
[CS]Blade2
addikt
Ross Brawn szerint:
Brawn ugyanakkor bevallotta, hogy jelenlegi csapata, a Honda egyelőre nem küszködik ilyen problémákkal, hiszen az élvonalbeli versenyzők megszerzéséhez élvonalbeli autóra is szükség van."Ha elérjük azt a szintet, nálunk lesz az egyik legjobb pilóta. Nem azt mondom, hogy Alonsót akarjuk, csupán azt, hogy jelenleg két vagy három olyan versenyző van, aki a többiek feletti szinten teljesít, és Alonso egy közülük" - vélekedett.
Gomb Jenő szerintetek ez olvasta othon a neten?
//ez még a hónap elején volt..
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
AtiGef #17141 üzenetére
dávid sándor tövig bennevan most a feketeribizli-ben és, Kubicában, ez igy megy nála.
Multkor MS-ről is azt mondta, hogy béna kis szar aszem 2006. monaco után, és hogy monnyon leee.Ha vmelyik csapatnak jó versenyző kell, aki több millió km-t tud megtenni forma1-es autóval hiba nélkül, az bizony dávid sándor, és palik laci... ök aztán tudnak minden apró trükköt... palik speciálja az egyenesben való felborulásnak.. és csak ugy hivom hogy mester... mikor itt voltak MO-n sugott is egy helpet MS-nek, hogyan kéne menni.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #17121 üzenetére
Leírom századjára is: "nem választhatta meg a stratégiát" mint mondta, na most anno amikor robogott a 2. vb címe felé, rekordfizuval Dennis megkereste és leszerződtette (még az sem volt meg ki mellé) szerinted ezt mondta neki? De úgy őszintén, el tudod képzelni azt, hogy minden 2. futamon a szarabb stratégiát kapod dolgot aláírja Alonso? Én nem
A bizonyítványát magyarázza dologhoz: Legfiatalabb vb, legfiatalabb 2x vb és 2 vb cím után egy 3. hely pontegyenlősséggel besértődött lelki állapotban. Első futamát is elég korán megnyerte. Ahol versenyzett ott fejlődés volt tapasztalható, mint idén is, év eleji 1x helyről már ott vannak a Red Bull szintjén. Mindig voltak kiemelkedő eredményei, már idén is, az a spanyol időmérő...izé ugye. Nem, ez nem az a kategória amit magyarázni kell. Mert f-1ben a teljesítmény kellene hogy a lényeg legyen. Dennis magyarázza meg inkább a Montoya, Kimi és Alonso dolgot. Mert nála ez már megkérdőjelezi a jelenlegi szakmai képességeit, kettő vb pilóta, egy meg simán lehetett volna a tudása alapján.
Hamiltonnak meg grat a mostani futamhoz, kár hogy sokat hibázik idén, most szerencsére jól jött ki belőle és remélhetőleg Kimi-re is teljesítményösztönzőleg hat a dolog...Egyébként Massa egyre meglepőbb dolgot produkál, időmérőn nem tudom mi az arány, de Kiminél gyorsabbnak tűnik idén. Így halad az év én azt mondom Massa vagy Hami. Mclaren autó meg úgy néz ki a finneket még mindig utálja. (Kova)
-
AtiGef
senior tag
Huuu de idegesítő ez a Dávid Sándor.
Eléggé Kimi ellenes! Az tény nem volt jó versenye és hibázott. de ez
Bezzeg a kis Kubikája. -
Oliverda
félisten
válasz
[CS]Blade2 #17139 üzenetére
Ne értetlenkedj, inkább szerezz be egy ilyet.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Oliverda #17137 üzenetére
Áh, dehogy.
Ne menjünk bele egyelőre szerintem ilyen találgatásokba.Főleg most, hogy kiderült, az Alonso számára gyártott cipő túl széles talpú, ezért eddig egyszerre nyomta a féket és a gázt, azért volt ennyire lassú a Rönó. Na de mostantól körbeautózza a mezőnyt.
Meg amúgyis szereti, ha izgi a verseny, ezért adott 30 pont előnyt a többieknek.
-
Oliverda
félisten
válasz
[CS]Blade2 #17135 üzenetére
A 10 éves évfordulót már újabb VB címmel fogják ünnepelni.
-
[CS]Blade2
addikt
Alonso nélkül még kevesebb pontjuk lenne. De savanyú a szőlő...
Azért ebbe kicsit bele lehet kötni:
Mclaren-Mercedes 2007 kVB: 0pont
Alonso nélkül is 0 lenne.
A másik is 0-t pakolt a csapat VB-beTavalyi hozzáállással elérték a Mclarennél, hogy 9 éve nem nyertek bajnokit.
Nemsokára ünnepelhetik a 10éves érfordulot a nyeretlenségből.
Inkább pont ebben az esetben fogja abbahagyni szvsz.
Az F1-ben már Világbajnok, és Rally-t is ki akarja probálni, simán bennevan, hogy átmegy a Rally-ba...Kubica is eredetileg Rally-ba akart menni, és ha VB-t nyerne sztem ö is átmenne.
-
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #17128 üzenetére
Jó kérdés, ezt kevesen tudják, de nem zörög a haraszt, ha... Ugye.
-
Macka
veterán
válasz
Oliverda #17129 üzenetére
Tipikus Ferrari-ság. Anno Kiminél sem erősítették meg, illetve nem cáfolták a szerződtetés tényét. Csak mikor beállt a garázsba az Enzo...
Most az van Alonso-nál. Kimi tud keményen menni, csak nem akar. Nem hatja meg annyira. Azért már ő sem ma kezdte. Alonso meg olyan, mint egy véreb. De ha nincs sikerélménye, nem tud nyugodtan koncentrálni.
Én szurkoltam Alonsonak, Kiminek egyaránt. Nem vagyok elfogult. Próbálpom reálisan nézni a dolgokat. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83 #17127 üzenetére
Ez a Kimi visszavonulás valami pletyka, vagy mi a helyzet?
-
venember83
nagyúr
Sajnos Kimi visszavonulásával tuti őt fogják leszerződtetni, mert ez (Lonzi-ellenes tifosikon kívül) mindenkinek jó. Alonso céltudatos, akaratos s a lelkiismeretét is szépen ki tudja iktatni, győzelemre született. A Ferrarinak kell egy ilyen pilóta. Sajnos más nincs, aki többszörösen bizonyított kvalitású és ilyen könnyen megszerezhető lenne.
-
törölt tag
válasz
A Ferrari és a McLaren között érdekesen feszülnek az ellentétek, Kimi-nél sem értem mi ez a visszavonulási vágy.., elvileg mindennek a csúcsán van világbajnokként.
Lehet hogy pont neki hiányzik MS a legjobban...lehet hogy ő személyek (sőt kicsit mesés hasonlattal élve:'óriások') ellen szeret kűzdeni, míg mondjuk Alonso-nál azt érezni hogy neki mindegy csak kűzdeni lehessen...akár MS, akár Massa, akár Hamilton vagy mások, neki egyre megy..mindenkit le akar győzni.
szal sztem ha Kimi elkezdi magát leszálló ágba helyezni gondolatban, akkor oda is kerül.Alonso ebből a szempontból egyszerűbb alak, nem lovag tipus...belöle simán kinézem, hogy ha a Ferrari-hoz kerül, akkor évekig lobog benne a tűz ahogy kell...bárki ellen, versenyzők ellen, csapatok ellen, rekordok ellen.
De ezzel én nem helyezem Kimi alá vagy fölé, csak más a habitusa a két versenyzőnek szvsz,...és a Kimi-é nem nagyon hajligatható.
-
Male
nagyúr
válasz
hunnylander #17118 üzenetére
Nem, bizonyítás nélkül vádnak nevezik... rágalmazás akkor lesz, ha kiderül, hogy nem igaz.
-
Macka
veterán
válasz
Azért azt el kell ismerni, hogy amikor menyerte a 2 vb-t nagyon penge VOLT. De azóta önmaga árnyéka, és amíg nem kap jó autót, és hű szolga másodhegedűst, addig egyre jobban süllyed.
-
hunnylander
őstag
válasz
#70869248 #17109 üzenetére
At lehet erezni a frusztraltsagat, amibe tavaly cseppent, de mutatkoztak a sracon az uldozesi mania jelei is, es ezzel nem gunyolni akarom. De sokmindent csak a media talalt ki es fujt fell, ezt is sokszor elmondta. Ev elejen, de meg a kozepen is megvolt az eselye szarnysegedde degradalni Lewist, nem elt vele. Ev vegen is megvolt az eselye megnyerni a VB-t, nem elt vele. Mostmar csak a bizonyitvanyat magyarazza.
De a Ferrarihoz valo szerzodeset (foleg Kimi visszavonulasa utan) nagyon valoszinunek tartom. Di Montezemolo sakkozik es ugy erzi Lewis (aki jelenleg meg nincs is a kepessegei es karrierje csucsan) ellen szukseg lesz majd Alonsora. En is igy gondolom, valahogy a jelenlegi pilotaparosuk iden nem az igazi, pedig ovek a mezony legjobb autoja. Alonso nem igy vezetne az idei Ferrarit, szerintem.
-
Macka
veterán
Én sem látnám ott szívesen. Amúgy meg csak ott érzi jól magát, ahol sztárolják. Most hétvégén is elborult a feje, és mit csinált??? Világos volt, hogy nem fér be Heidfeld mellé, de neki muszáj volt erőltetni. És még Kimit hibáztatják az elfékezése miatt. Ez is volt legalább akkora hiba.
-
copin
őstag
válasz
hunnylander #17118 üzenetére
Alonso nélkül még kevesebb pontjuk lenne. De savanyú a szőlő...
Tavalyi hozzáállással elérték a Mclarennél, hogy 9 éve nem nyertek bajnokit.
-
hunnylander
őstag
Bizonyitas nelkul ragalmazas.
A csapat mernokei pedig nem biznak mindent a pilotara, taktika teren, mert sokmindenben sokkal tobbet tudnak a pilotanal. De Alonso meg mernoki dolgokban is tul okosnak kepzeli magat. Erdekes modon kivel nyerettek futamot tavaly Malajziaban, Monacoban, az Europa Nagydijon? Es Monzaban, amikor mar allitolag csak Lewist segitettek? Es Spaban kinek volt jobb taktikaja? Es meg sorolhatnam.
Alonsonak savanyu a szolo. A Renault szoloje borzasztoan savanyu.
(En nem latom, hogy Alonso felhozta volna oket.) Lewis monacoi sikere meg kiboritotta a bilit.
-
mefistofeles
veterán
válasz
Adrián29 #17114 üzenetére
Az idézett részben természetesen nem arra gondoltam, hogy elfelejtett vezetni, (a képességeit soha nem vitattam) hanem arra, hogy kétszeres világbajnokként és úgy, hogy azért előző szezonban is partiban volt a mekinél idén nem sok babér terem neki. Ez amúgy egyáltalán nem az ő hibája........
-
mefistofeles
veterán
-
copin
őstag
válasz
mefistofeles #17111 üzenetére
Szerintem az ajtóstúl rátörés a csapatfőnökre elég komoly vélemény nyilvánítás. Ő nyomta a véleményét keményen a csapatnál és ahogy elnézem eleget foglalkoznak vele.
#17116 A te véleményed is sántíthat. Főleg úgy hogy nem veszel figyelembe több esetet is.
-
Adrián29
aktív tag
válasz
mefistofeles #17111 üzenetére
"és neki amúgy elég szarul megy"
Ez igy valahogy nem állja meg a helyét.
F1-et nézel te egyáltalán?
Talán a Renaultnak lehet nem megy de hogy Alonsónak...Sok piltóta cserélne vele hidd el. -
Adrián29
aktív tag
Szerintem meg nem talál ki senki ilyen rágalmakat alaptalanúl.
Én hiszek neki.
Remélem minnél hamarabb megy a Ferrarihoz,és vesz egy nagy revansot a Mercin.Go Alonso!
-
mefistofeles
veterán
válasz
Adrián29 #17106 üzenetére
Te sem voltál ott és én sem, szóval vagy igaz vagy nem. Ellenérvek is vannak akkor most ki a frankó? Vagy Alonsó csak azért mert kedveled????
Nekem akkor is szúrja a szememet, hogy most kezd mocskolódni, mikor már kutya sem foglalkozik a dologgal és neki amúgy elég szarul megy. .....legalább is én, ha bajom van valakivel akkor nem várok fél évet a véleményemmel. Vagy ha várok akkor már nem is feszegetem később...... -
-
törölt tag
válasz
Adrián29 #17103 üzenetére
Alonso nagyon nyomja, jó vezető nagyon (versenyzőként sok minden nem tetszik, de ziher mindig látványosan-keményen megy, szal kifogás nem lehet).
...ezek pedig szvsz szükségszerű nyilatkozatok,..nem jött be spanyolban és itt sem a rizikózás, ezért kicsit kavarni kell a vizet a médiában.
a szerződés nem hinném hogy zavarta..Renault-t is megvádolta annak idején (idény közben/végén), hogy szándékosan akadályozzák hogy ne vigye el az 1-s rajtszámot a Mergához. -
copin
őstag
válasz
mefistofeles #17105 üzenetére
Nem változtat semmit a dolgon, mikor kezd dumálni. A "balek" jelzőt pedig nem is láttam, azért mégis az egyik legjobban kereső sportoló.
Az lett volna poén, ha azt mondja Laudára hogy a kutyáját nevezte el róla. Én elsősorban belé rúgnék.
-
Male
nagyúr
válasz
mefistofeles #17102 üzenetére
Gyanítom nem csak úgy kiállt, és belekezdett ebbe, hanem kérdezték.
(Amúgy szerintem jó irányban változott ettől az egésztől... legalábbis mióta megjárta a McLarent kevésbé utálom)
Nade nem ezért linkeltem, hanem hogy hogyan írhat ilyet a kedves cikkíró, hogy rágalmazta a McLarent? Ő talán tudja, hogy mi az igazság???
-
Adrián29
aktív tag
válasz
mefistofeles #17105 üzenetére
ha történtek?Szerintem nem az a hazudos tipus Alonzo..
Ezt neki kell tudni,hogy mikor mondja el,de jobb később mint soha.Személy szerintem engem nem az érdekel,hogy fél éve vagy most mondta,el,hanem ,hogy ezt tették vele.Ez a gusztustalan.És ezen nincs mit magyarázni. -
PazsitZ
addikt
-
Adrián29
aktív tag
válasz
mefistofeles #17102 üzenetére
Amikor ezt csinálták vele,nem mondhatott semmit a sajtónak mivel volt egy megállapodás közte és a csapat között tudtommal.
Még 10 év múlva is elmondanám,nemhogy fél év után. -
mefistofeles
veterán
Mondjuk fél év után, elég fura (hülyeség) így kikelni magából és ennyi idő után a hitelesége is megkérdőjelezhető....
más...
A boxuccában történtekről csak annyit, hogy a szabály biztos érvényben volt, hisz ha nem akkor nem égett volna a piros lámpa, ha viszont ég akkor büntetni kellett volna. Mások is szívták már meg és megkapták a büntit ártatlanul. Vagy mindenki a szabály alá esik vagy senki.... az, hogy valaki megúszhatja valaki nem, az így gáz és nagyon sok vitára adhat okot. -
Adrián29
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G3 MINI PC (Core i5 / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- MikroTik - RBwAPG-5HacT2HnD Újszerű
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 5040 ( Core i5 / 16GB DDR4 /512GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / 32GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest