- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
!Overdose!
őstag
válasz manutdzoli #10198 üzenetére
És ami még nagyon jó az a Silver 3!
Ez a célegyenes ráfordítóban van, ide csúszott ki elénk Massa tavaly pénteken!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Oliverda
félisten
válasz Integra #10191 üzenetére
Hiába, született színészek. Különösen az utóbbi (~2:40).
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Pompi
nagyúr
válasz manutdzoli #10189 üzenetére
Ahogy érzed. Én voltam Super Goldon. Onnan a rajtceremóniából nem látsz semmit. Magából a rajtból még annyit se, mert pillanatok alatt elrajtolnak. A boxok előtt ülsz, de a betonfal és a plexi miatt alig látsz valamit, a lényegi rész pedig amúgy is az irányítópultok mögött történik amik mindent kitakarnak. A verseny közben pedig annyit látsz, hogy közel végsebességen elhúznak előtted. Ezzel szemben ez a legdrágább jegy.
A Gold 1,2,3 abból a szempontból jobb, hogy ott kb. a rajtráccsal párhuzamosan ülsz, tehát a rajtceremóniát jobban látod.
Silver 5-ről még látod a rajtrács végét, és a célegyenesbe érkező kanyarkombinációban azért lelassítanak a vasak és nem csak egy csíkot látsz belőlük.
De mint ahogy írtam, ez csak az én véleményem.
Feel Good Inc.
-
Oliverda
félisten
Új szárnyat tesztel a Renault?
Nem tudom hogy volt-e már.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Pompi
nagyúr
válasz venember83 #10186 üzenetére
Tudom. Azért is írtam. Voltam már többhelyen, nekem a célegyensre vezető kanyar a legszimpibb, akár látvány, akár fotózás szempontjából is (silver 5).
Feel Good Inc.
-
Pompi
nagyúr
válasz manutdzoli #10170 üzenetére
"hamár elmegyek akkor a célegyenesben akarok ülni valahol"
Ott a legrosszabb szerintem. Tapasztalat.
Feel Good Inc.
-
JJános
addikt
válasz Adrián29 #10179 üzenetére
Úgy értettem, hogy Sumi a sas, és Lonzi a rét. Neked az a véleményed, hogy Lonzi nagyban hozzájárult Sumi visszavonulásához. Vagyis, hogy a rét köröz a sas felett. Én ezt sérelmezem, mert ez így ebben a formában nem igaz. Hogy hozzájárult, azt nem vitatom, mert ezt a tényt Sumi is elismerte. Azért Lonzit nem kell annyira felmagasztalni! Majd meglátjuk mit csinál idén, és úgy súlyozzuk.
Én azt mondom, ha a tényeket vesszük figyelembe, Lonzi nagyon kicsit nyom a latba. És ha Mikel örvényezik itt, és Oliverda a szokásos módján száll be a vitába, vagyis, hogy nem vitázik, nem érvel, csak minősít, engem nem érdekel.
Gondolom, hogy a vélemények ütköztetése még nem háború, és ha én irok valamit, és neked az sértő nyugodtan irj. És én is szeretnék írni, ha olyat irsz, amit nem tartok igaznak, igazságosnak, vagy valóságosnak.
Béke.
2007-05-06 óta itt!
-
PazsitZ
addikt
-
-Mike-
addikt
válasz venember83 #10178 üzenetére
nem biztos
-
Adrián29
aktív tag
válasz JJános #10171 üzenetére
Nekem más a véleményem.
De mindenkinek más.Ezzel nincs is semmi próbléma.
Én leirtam a véleményemet,lehet neked,másnak nem teszik,erről nem tehetek.
Ha mindenki egy véleményen lenne,szerintem totál unalmas lenne
Amúgy kicsit furán fejezted ki magad,de értem én mit akarsz mondani.
Tiszteletben tartom teljesen a vélemyényedet.Üdv:
Adrián -
venember83
nagyúr
Érdekes, páran csak és kizárólag azért járnak ide, hogy másokat égessenek s beszólogassanak. Ez se jobb, mint hülyeségeket hadoválni.
-
Pá
addikt
válasz Oliverda #10172 üzenetére
Csak ebben?
Más: nem tudom mennyire megbízható, formulás topicba írta be valaki:
"In the morning, during a short stint of 5 laps (1:30.010, 1:30.424, 1:30.627, 1:30.654, 1:30.456) Raikkonen set the fastest time of the day. Apart from the problems the car was running brilliantly. "
De ha igaz, az elég bíztató/aggasztó. Szimpátia kérdése.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
JJános
addikt
válasz Adrián29 #10151 üzenetére
Nem ez nem igaz!
A 10127-es hsz.-edben te azt irtad, hogy Lonzi nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Sumi visszavonuljon.
Ezt próbáltuk cáfolni, mert nehogy má Lonzi érdeme legyen, hogy Sumit visszavonultatta!Visszavonult, mert vissza akart vonulni. Lonzi nagyon kis mértékben járult ehhez hozzá. Egyébként meg az egész történet sántít, mert Lonzi már nem volt teljesen kezdő, és Suminak épp a gumi, és az autó nem volt a legjobb. Csak a Sumi épp jópofizott Lonzival, és egyesek meg azt hitték, hogy reng az ég.
Lonzi ráadásul tavaly egy kezdőtől kapott ki, úgyhogy erről most nem beszél.
A többi valamennyire stimmel. Egyébként nem akartam ráakadni a dologra, de ez sértett! Husbavágó hsz. volt a 10127! Majd a rét köröz a sas felett?
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
manutdzoli
senior tag
válasz Diego! #10169 üzenetére
Nincs annyi?2008-as hivatalos hungaroringi F1-es jegyárakVan 100euróért is,de gondolom az valamelyik hátsó kanyarban van,és hamár elmegyek akkor a célegyenesben akarok ülni valahol.
Biztos nagy buli lehet....de hol van még augusztusFORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
Diego!
senior tag
válasz manutdzoli #10167 üzenetére
Ááá...asszem nincs annyi...nekem tök jó helyem volt, pont a rajtnál és nem emlékszem pontossan de ennyibe nem került a jegy (2001 és 2002-be). Van sok bazáros, jó drágák, van sok kajáda is, szintén arany árba minden, de egyszer megéri...na meg a buli ami ott volt egész éjjel...ne meg a bungee jumping
Megéri, úgyhogy érdemes elmenni. -
Ricardo
titán
válasz manutdzoli #10164 üzenetére
Még nekem sem volt szerencsém élőben futamot nézni
-
manutdzoli
senior tag
válasz Diego! #10165 üzenetére
Befogom,csak hát pénz kell oda.Ahogy olvasom egy jó hely 300-400 euró körül van Elég drágák vagyunk.
Gondolom sok bazáros van,mert ha egyszer elmegyek televásárlom magam ferraris cuccokkalFORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
venember83
nagyúr
Én is láttam, igaz, csak a Mogyoródot környező dombokból, de onnan is simán lehetett hallani az autókat.
-
Diego!
senior tag
Minél előbb be kell pótolnod.
-
quby
őstag
válasz manutdzoli #10161 üzenetére
a kurváranagyonnagyon hangosat amit el tucc képzelni azt szorozd meg 8-al
gyönyörűűűűűűű.....A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Diego!
senior tag
válasz manutdzoli #10161 üzenetére
Nagyon jó...én csak a hungaroringen voltam, de nagyon jó volt.
-
SzalaiG
addikt
válasz Motion_Blur #10144 üzenetére
De Kimi idősebb.
-
prmcsk
addikt
Persze az sem mindegy, hogy ki, milyen autóból mondja ezt.....
Sumi ezt az egyik legjobb, ha nem a legjobb autóból mondhatta, sokáig.
Ráadásul úgy, hogy saját csapattárs élesben (szükséges pontok) soha meg nem előzhette....Az igazsághoz azért ez is hozzá tartozik."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
quby
őstag
válasz manutdzoli #10122 üzenetére
nekem voltszerencsém körbemenni (busszal) monzában, régi hockenheimben, és kocsival imloában (93-ban átépités elött), és jerezben gyalog.....az volt a leghosszabb. több mint 1 óra...
a hungariringen még csak a tribünön voltam[ Szerkesztve ]
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Adrián29
aktív tag
válasz venember83 #10152 üzenetére
Ez igy van.
-
JJános
addikt
-
manutdzoli
senior tag
válasz Motion_Blur #10147 üzenetére
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
-
venember83
nagyúr
válasz Motion_Blur #10149 üzenetére
Mert ő nem jelentett ki ilyesmit, talán.
-
Adrián29
aktív tag
válasz Motion_Blur #10149 üzenetére
Itt nem az volt a kérdés,hogy Alonso mikor fog visszavonúlni,hanem ,hogy Schumi miért vonúlt vissza....
[ Szerkesztve ]
-
gV
őstag
válasz Motion_Blur #10146 üzenetére
a Ferrarinak voltak problémái: olaj elfolyás; motor hiba utobbi ha azt nézzük hány km lehet már benne, nem csoda.
ez még a mai naphoz tartozik
J. Trulli 1:30.944
T. Glock 1:31.213 -
Motion_Blur
félisten
-
Adrián29
aktív tag
„Michael Schumacher elismerte, hogy visszavonulásának eldöntésében Fernando Alonso pályán nyújtott teljesítménye is szerepet játszott.
Az évtized elején, vagyis karrierjének csúcsán a hétszeres világbajnok többször is hangoztatta, hogy számára akkor fog befejeződni a Forma-1, amikor jön egy fiatalabb pilóta, aki majd rendszeresen legyőzi."
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Vége a tesztnek, Kimi: 1:30.015, Massa 1:30.190.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Adrián29 #10140 üzenetére
„Mindig is mondtam, hogy az a nap, amikor egy fiatalabb versenyző leelőz, azt fogja jelenteni, hogy elérkezett a visszavonulásom ideje."
Schumi ezt vallotta és be is tartotta. Alonson van a sor
[ Szerkesztve ]
-
Adrián29
aktív tag
válasz manutdzoli #10135 üzenetére
Lehet,hogy a kora is közrejátszott,de Alonso is nagyban...
Ime a bizonyiték:
[link]Üdv:
mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
SzalaiG
addikt
válasz Motion_Blur #10120 üzenetére
Csak bemegy 1.30 alá...
-
manutdzoli
senior tag
válasz Adrián29 #10127 üzenetére
Azért ne értsd félre de nem azért vonult vissza schumi mert alonso elverte.Sőt,2005-ben nem schumit verte el alonso,hanem kimit,2006-ban amikor bejelentette hogy visszavonul,még volt esélye a vb címre.Azért csak 37éves volt,ami az F1-ben elég jelentős kor,ez is benne volt a visszavonulásában.Meg persze jönnek az egyre tehetségesebb fiatal pilóták(hamilton,rosberg stb..)
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
-Mike-
addikt
átkéne nevezni vicc topicnak..
-
lacafaca
addikt
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
JJános
addikt
válasz Csabee. #10121 üzenetére
Én azóta nézek forma-1-es futamokat, amióta a TV1 elkezdte közvetíteni. Vannak szép emlékeim. Keke Rosberg, Fittipaldi, Lauda, és még sorolhatnám mennyi versenyző pályafutását néztem végig.
Nem dicsekvésként, csak mert kérdezted.
Adrián: Persze, hogy leverte. De a körülményeket ne felejtsük el. Ha ugyanazzal az autóval versenyeztek volna, a spanyol akkor sem veri el Sumit, ha vért izzad. Ez tény.
Annakidején mikor Sumi a ferrarihoz ment, még sokan elverték, aztán az autó is jó lett, és jöttek a VB címek sorban. Hányadik lett tavaly Lonzi? Ki verte el őt? Aztán lehet hősködni![ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
Adrián29
aktív tag
válasz Csabee. #10118 üzenetére
Schumi tuti nem jön vissza,mivel Alonso nagyban hozzájárúlt,hogy visszavonúljon nyugdijba..Csak megverte 2 szer Lonsi,nem csodálom,hogy elment a kedve....
Mielőtt elkezdené a népes tábor,hogy dehogy verte meg,egy hozzáértő szájából ime:
Link: [link]
Persze aki nem ismeri be az hazudik magának.Go Alonso!
[ Szerkesztve ]
-
Adrián29
aktív tag
válasz !Overdose! #10123 üzenetére
Persze,ha 2-szer nyer valaki vb-ot,biztosan csak"jól jött ki neki a lépés!"LOL
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz manutdzoli #10122 üzenetére
Nekem 1x Silverstonba kéne elmennem megnézni egy futamot.
-
-
Csabee.
nagyúr
én ferrari fan vagyok, de ez a bmw hang se semmi[link]
Ti mióta követitek nyomon a F1-et? én 96óta, még anno Demon Hill idejétől kezdve, Hakkinen Schumi párharc..
Illetve melyik f1-es pályát láttátok már élőben?
Nekem volt szerencsém végigmenni Monacio pályán, láttma Sanmarinoi pályát illetve a Hungaroringet perszeÜdv: Csabee.
-
Motion_Blur
félisten
Kimi Räikkönen Ferrari 1.30.015
-
manutdzoli
senior tag
-
Csabee.
nagyúr
válasz Motion_Blur #10113 üzenetére
Sztem massa normális, Alonso viszont egy szemét, undorító alak..... ő fujta be a mclarent is, meg amilyen dolgai voltak, nemhiába foglalkozik vele a sajtó.... utálom Schumi viszajöhetne egy vb címért megnézném szívesen
Üdv: Csabee.
-
manutdzoli
senior tag
válasz Csabee. #10106 üzenetére
Semmi esélye nincs massának megverni kimit.Kimi jobban bánik az autóval mint massa.Nem mondom hogy rossz versenyző,csak nem nézik ki belőle 1-2vb címet.Ő olyan pilóta hogy nyer pár futamot egy évben de nem lesz vb.
-
SzalaiG
addikt
válasz Motion_Blur #10113 üzenetére
Inkább a Mester jönne vissza! 8x
-
Motion_Blur
félisten
válasz SzalaiG #10109 üzenetére
Massa egyszerűen nem érdemli meg, hogy világbajnok legyen. És nem a gyorsaságra gondolok, hanem a viselkedésre. Legtöbbször undorító, nagyképű módon ünnepelte a győzelmeit, meg amikor Alonsoval cigánykodott a Nürburgringen... Kimi ilyet soha sem tenne.
Én már akkor sem csíptem Massat, amikor Schumi mellé került. Még jó, hogy ő elkelnte a száját rendesen, megtanulta hol a helye
-
JJános
addikt
válasz SzalaiG #10109 üzenetére
Igen erről van szó! A ferrari nem hölye, hogy két egyforma tudású pilótát szerződtessen! Jó a Maszat, nagyon is jó pilóta, és drukkolok neki!
Amikor meghosszabították a szerződését.
Ha jól tudom épp tavaly, szerintem megmondták neki:-kis Maszat villogjál, told meg a bringát! De ha a csapat érdeke úgy kívánja sorakozz fel! Kimi mögé!
2007-05-06 óta itt!
-
D@ni88
addikt
válasz Csabee. #10106 üzenetére
sauberben csapattársa volt? azt heidfeld volt nem? na mind1
amúgy Massának sztem csak azért volt esélye, mert az első néhány futamon (az első kivételével) jobbnak bizonyult Kiminél.
Massa 3. Kimi 4. felállás volt aztán évvégére ahogy beleszokott, szépen Massa elé került. és ez nem az utolsó futamra értem, mert ott mindenki tudja h gyorsabb is lehetett volna Massa... csak hazai pálya[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz Motion_Blur #10099 üzenetére
Sztem azért Massat sem kéne lebecsülni annyira, emléxem régen még a sauberbe volt csapattársa Raikönnennek, ott is elég jóvolt, stem kéne még neki esélyt adni legalább 1évre és lehet még Raikönnent is megveri
Üdv: Csabee.
-
Oliverda
félisten
válasz SzalaiG #10101 üzenetére
Már pedig be fogja.
A Ferrari elnöke Alonsót méltatta
Todt leváltása Alonso érkezését vetítheti előre
Idő kérdése...
-
Ati_X_321
aktív tag
válasz SzalaiG #10101 üzenetére
szánalom ez a csalfonzó, mostmár heti két hírben kell hallanom, hogy így meg úgy szeretne a ferrariban ülni
Alonso a Ferrarinak drukkol az idei évben
Alonso szívesen kipróbálná az új Ferraritilyeneket senki nem mond csak úgy, remélem a ferrarinál csak röhögnek rajta
sztem kockázatot jelentene felvenni alonsot a ferrarihoz, mert lehet, ott is elkezdene hupákolni, mint a mekinél, aztán veszélyeztetné itt nekem Kimi újabb bajnoki címétJó a Massa, ebben a szezonban már be lesz idomítva a védő szerepre, ugyanolyan gyors mint Kimi, minek kockáztatni egy idiótával
azért, hogy ha lassabb lesz mint Kimi, akkor megfenyegesse a ferrari vezetőségét, ha nem használ, akkor pedig bemártsa a csapatot? hát olyan pofont kap, hogy attókódul
ez volt az utolsó elfogult hozzászólásom
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Építő/felújító topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest