Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Aktív témák
-
Kispipe
csendes tag
válasz
hunnylander
üzenetére
az elfogultságot nem nevezhetjük hozzáértésnek

-
hunnylander
őstag
válasz
Joczeek
üzenetére
A hétvégén Kimi egy futamon csinált akkora hibából kettőt, amilyenből Hami Kínában egyet. Kimi hányadszorra indult Melbourneben? Hami hányszor indult Kínában? Haminak a Brazil nagydíjon műszaki hibája volt. A második állítás is megállja a helyét, Williams egy kicsit jobban ért az F1-hez és a pilóták minősítéséhez, mint te.

-
válasz
hunnylander
üzenetére
Gyors, keveset hibázik és intelligens
Ebből az első megáll, a második - tavaly egy vb címet baltázott el, a harmadik jelzőt még vizsgálom.
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Frank Williams szavára százszor többet adok
Jobb lenne, ha olyan szavára adnál inkább, aki egyáltalán dolgozott vele egy percig is, mert Frank papa is csak távolról figyelhette őt. Ezt, hogy flegma pl. nem is tudom, honnan szedte, mert korrekt, őszinte válaszokat hallhattunk tőle mindig is. Igaz, hogy szűkszavú, de nem nagyképű, sose volt az. A munkáján meglátszik a motiváció (annyiszor jött már fel hátulról, és annyi szívás után még mindig hajt), és szerintem aki nem elég motivált, abból nem lesz világbajnok, azt előbb-utóbb kiutálják mindenhonnan. Érdekes módon a McLaren is "eltűrte" jópár évig, a mostani csapatból meg akikkel együtt dolgozik, azok is megmondták, hogy nincs a munkájával semmi gond, csak más, mint Schumacher.Én az ő szavuknak hiszek, de nem azért, mert jót mondtak Kimire (nem hibátlan ő sem, és elfogadom a hibáival együtt), hanem mert ők valószínűleg jobban ismerik, mint Frank papa.
-
hunnylander
őstag
Muhaha.

Eddigi 14 éves pályafutása alapján teljesen méltó rá, hogy Senna utódjának tartsam. (Tudom, sokan szeretnék, ha elfelejtene majd vezetni, akik erre számítanak csalódni fognak.) Senna volt sokáig az egyetlen kedvencem, a halála után nem is nagyon érdekelt az F1, nem is volt senki akinek szurkoltam volna (a Shumacher éra dög unalom volt egyébként is). Aztán jött Montoya, aki megkedveltette magát a vezetési és előzési stílusával. Aztán Monty lelépett, és a 2007-es szezon számomra érdektelenséggel kezdődött, de jött az "agyabeteg" (by Palik L.) "ruthless overtaker" (by D. Hill) akinek a vezetési stílusa ugyanúgy megtetszett, mint Sennáé és Montyé.
Senna nővére mondta, hogy Lewis sokban hasonlít Ayrtonhoz, és aki amúgy is Lewis példaképe. Öröm látni, hogy 'Senna sisakját' viseli gyerekkora óta, méltó rá!
-
válasz
Kispipe
üzenetére
NEkem erről az jut eszembe, mint amit a tisztem mondott, mikor ukász akartam lenni: nem megfelelő. Mire megkérdeztem, hogy miért nem, a válasz ennyi volt: akit ennyire érdekel a robbanószer, az úgyis felrobbantja magát előbb vagy utóbb.
Ha Kimi nagyon nyerni akarna, nem menne soha nyugdíjba. Van olyan jó versenyző, mint Schumi, de soha nem fog elérni olyan eredményeket, mint ő, mert az az ambíció hiányzik belőle. (Mindezt úgy mondom, hogy Schumi nem a kedvencem, nem is nagyon szeretem őt, de minden tiszteletem az övé.)
-
gV
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
ö mindenkinek az utódja (nem tudtad?
), gyorsabb mint Clark vakmerőbb mint Lauda bevállalósabb mint Gilles jobb mint Senna Monacoban és a pályafutása végére eredményesebb lesz mint Schumi +útobbi kettőnél jobb esőben is, asszem amiatt nem engedik a klonozást mert akkor minden csapat akarna magának egyet

-
Oliverda
félisten
-
Zé_Mester
őstag
válasz
venember83
üzenetére
hjaaa, igen, ezt én is akartam kérdezni hogy most akkor ki kinek a méltó utódja ????
Senna-tól még nagyon messze van, de még Schumi-tól is fényévekre.

-
Kispipe
csendes tag
válasz
venember83
üzenetére
jah.. elfelejtettem.. ferraris bögrék még vannak készleten.. 500Ft/db de ha 5öt vagy többet veszel akkor 400Ft...

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Khm... Már nemcsak ő az új Schumacher, hanem Senna is egyben. Értem én. Nem szükséges válaszolni, csak ha feltétlenül legyőzhetetlen késztetést érzel.
-
Kispipe
csendes tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Az első bekezdéssel kapcs. ban.. egyet értek... én úgy látom hogy nincs benne versenyszellem ! nem is érdekli mi lesz ...ezt az egyik interjúban és jelezte "Egészen biztos, hogy valamikor eljön az a pillanat, amikor úgy fogom érezni, valami mást kellene csinálnom. Lehet, hogy ralizgatok, még nem tudom. Igazából azt csinálhatok, amit csak akarok." (lsd: http://www.fn.hu/cimoldal/20080125/r_ikkonen_ferraritol_megy/ )
csomószor azt hiszem (amikor az időmérőn hátra keveredik a rajtrácson) hogy titokban biztos kitaláltak vmit és majd megmutatja a zöldfülüeknek hogy előre kerül az első helyre. Néha már azt gondoltam , hogy direkt csinálják.. az újoncoknak(Hamilton, Alonso) nagy a szája és beképzeltek meg magabiztosak minden megnyilvánulásukban mert gondolják ha erősnem mutatják magukat akkor az ellenfél majd megretten. ennek ellenére kimi sosem vette fel ezeket hanem visszahúzódott és 1x 2x meglepte őket a pályán amikor első 3 közé jött fel az utolsó helyekről. Tehát ő nem szóban hanem tettekben mutatja meg,, vagyis volt ez 1x 2x de manapság már nem. Csak reménykedem benne, hogy na biztos előrukkol majd valamivel és feljön még az uccsó helyről is, de amikor a futam vége előtt 2 körrel még a 7. helyen gurul akkor valahogy csalódnom kell....

-
hunnylander
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Pedig én figyelmeztettelek, hogy ne olvasd el.

De Frank Williams szavára százszor többet adok, mint akárki máséra ezen a fórumon. Tudod, kicsit közelebb van a dolgokhoz és többet is ért hozzá, egy csöppet, mint mi laikusok.

Lewis egója (önbizalma) pedig nagyon rendben van. Senna méltó utódja és sok dologban hasonlít is hozzá, ahogy a Senna család is megjegyezte róla.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Kimi remek versenyző, de vannak gyenge pontjai. Flegma és úgy tűnik, hogy nem igazán érdekli még a Ferrari sem. Keményebb munkával egy hasonló képességű versenyző meg tudná verni Kimit
ez annyira nyálas és nevetséges : sztároljuk a csapatunkban lévő fiatal tehetséget (ami tény, hogy Rosberg tehetséges) és nyalunk a honfitárs Hamiltonnak, aki szintén tehetséget, csak épp szerencséje is volt (ha ő lett volna ott hátul ahol Kimi, akkor nem nagyon ért volna az 1 hely közelébe
.jaa, és ez is aranyos : Gyors, keveset hibázik és intelligens.
persze, csak az kimaradt hogy akkora EGÓja van hogy egy reptér kevés neki hogy megforduljon. na mindegyde most lehet útálni és rámszólni hogy : De nincs igazam......... de valahogy nekem ez jön le ebből az egészből.

-
Kispipe
csendes tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Nekem van egy olyan mély érzésem hogy Kimi születésekor valami előre jövőbe látó jóakarója igen csak szurkált egy Kimis pulcsit viselő vúúúdúúúbabát. Mondjuk ez inkább az uccsó mercis időszakára volt jellemző, viszont akkor nagyon! Én nem értem... az első futam előtt épp mondom a páromnak : Fogadjunk hogy Alonso olyan szerencsés lesz hogy az elsők között fog végezni... "viszonylag szar csapathoz került vissza de tuti lesz annyi mákja mint eddig mindig hogy kihullottak előle az emberkék.. "
és erre tessék.. a po..ám szakad le a röhögéstől a befutónál.. Egyszerűen csak szerencséje van ???
-
hunnylander
őstag
Williams: szerencse hogy Hamilton nem egy Ferrariban ül
Figyelmeztetés! Ferraris érzületűeknek a cikk elolvasása nem ajánlott!
-
wildrain
addikt
válasz
-Mike-
üzenetére
Nem hinném, hogy 2001-ben nem volt ehhez számítógépkapacitásuk. De tegyük fel, hogy nem volt meg: ha megvan hozzá a mechanikai támogatottság, akkor akár próbálgatással is meg lehet találni az ideálishoz közeli beállítást. Pl. a megcsúszása után a nyújtott jobbosban fékezéskor is szinte biztos, hogy a(z ahhoz a féktávhoz) rossz fékbalansz miatt csúszott meg.
-
brownus
veterán
Lewis is complacent over F1 safety, says Stewart
'Somebody is going to get killed,' insisted Stewart. 'It has been 13 years and 11 months since the death of Ayrton Senna. You can't go on without something going wrong somewhere.Stewart added: 'The moment somebody dies there is a new awakening. These guys don't know how to deal with a death. They have never been up close. They have never been to a body when it is still in the car, never had to pack that person's clothes because the wife or the girlfriend can't face it.
...ezek mind meghülyülnek vén korukra?? ez a saw4-et meg a ausztál futamot nézte párhuzamosan??
könyörgöm, ezek mind profik, ez a szakmájuk, nem? aki fosik, az ne jöjjön az F1-be versenyezni...
-
-Mike-
addikt
Onboard highlights 17 perc
-
-Mike-
addikt
válasz
wildrain
üzenetére
Helyesbítenék. Nem volt olyan faszányos kompjuterük, amivel betudták lőni hol kell fél vagy 1 százalékot tekerni a brake balancon stb. Ugyanis mindegyik kocsiban van ilyen kütyü, első stabi állítóval egyetemben.
Pl Seat Leonban is lehet állítani elektromosan az antiroll-t.
-
gV
őstag
válasz
venember83
üzenetére
mi nem ment neki az első kör első kanyarján kivül?
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
tavaly 1:34 volt a legjobb kör kizárt ez az idő idén szvsz
-
venember83
nagyúr
A 3.14csába. Hát, baljós szezonkezdet. Nem kicsit.
-
Oliverda
félisten
Ez is jó. Remélem most is egy McLaren nyer majd.

-
válasz
prmcsk
üzenetére
Te komolyan gondolod, hogy ezt a hasonlítást így meg lehet ejteni? Akkor fura világban élsz...
Kovalainen újonc volt abban az évben. Az első évben egyértelmű, hogy nem szerez annyi pontot. Alonzo kétszeres világbajnokként, rengeteg tapasztalattal vág neki ennek az évnek a Renault-nál. Ehhez vedd még hozzá azt is, hogy Flavioék Alonzoval egy nagy zsák pénzt is be tudtak maguknak szerezni, amivel egy kicsit könnyebb lesz az év folyamán fejleszteni az autót.Szóval érthető, amit leírsz: érthető, hogy értelmetlen
-
Oliverda
félisten
Sepang 2001
Itt még nem volt TC, 2 versennyel ezután Barcelona-tól lehetett (legálisan) használni.
Pole by MS (1:11-nél hihhetetlen hóóógy fogja meg!!!
)(Nem egy könnyű pálya TC nélkül.)
A trópusi felhőszakadás után a versenyen. Joss the boss
-
venember83
nagyúr
Már csak 18 kör van hátra, de nem valami nagy verseny. Ha fordított lenne a helyzet, Ferrari lenne elől s nem McLaren, akkor is gyengus verseny lenne. Persze attól még tudnék örülni.
Így nem. Félek, hogy Massa végigkínlódja majd a szezont, nem ment neki az ausztrál agydíjon. -
prmcsk
addikt
válasz
fateless
üzenetére
Tényleg ennyire nem vagyok érthető ?

Nem ezt mondom...
Tudjuk, hogy tavaj kovakövi hány pontot szerzett a rönóval, azt is tudjuk, hogy alfonz mennyit a mercivel, ez a viszonyítási pont. Az idén kiderül, hogy hány pontot szerez alfi a rönóval, kovács meg a mercivel és máris kiderül minden.
"Vasvellával nem lehet szilvát aszalni"...
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
OK, és kemény gumikkal?

-
Motion_Blur
félisten
szokni kell még a 2008-as fizikát
de ez a nagyjából várható köridő -
AMD Power
titán
Én arra leszek kíváncsi ,hogy melyik csapatnak fog 4 futamot kibírni a váltója.

-
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De jól értesült valaki... Honnan szeded? Nem kételkedek, csak kiváncsi vagyok.
-
Motion_Blur
félisten
Figyeljétek meg, hogy mennyire nem lesz sehol ezek után a BMW. Stabil harmadik csapat lesz, mint tavaly.
-
prmcsk
addikt
válasz
Thrawn
üzenetére
Kova azért repült, mert túl jó Alonso mellé.
Erre reagáltam, mert erre kellett...
Nem fáj leírnom a nevét, de nehezemre esik látva, amit később ki is mondtak a mogulok:
Meg kell őt "csinálni", mert micsoda média és F1 "propi" lesz belőle, hogy ő az első.
Az már a csapata, vagy az F1 gusztustalansága, hogy ennek érdekében és később kimondva, ezért nem más, hanem a csapattársa ellen is versenyezették.Ezzel be is fejezem, mert már túl vagyok rajta és te kérdeztél...
-
válasz
venember83
üzenetére
akkor ezt a jó szokásod fel ne add
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Jajj de gyönyörű Hamilton-győzelem volt, majdnem elsírtam magam!
Sajnáltam Kimit, hogy kiesett, de ha azt nézem, hogy Ferrariban ül... jó volt ez így, most Hamilton következik vb-t nyerni.
Egyébként rendes szopás volt az ASR hiánya

prmcsk: drappocska? Annyi mindenért utálhatnád Hamiltont, szánalmasan fantáziátlan a bőrszínét felhozni. Amikor üzleteltem veled, intelligensebbnek néztél ki.
-
prmcsk
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Kovakövi hány pontot is csinált tavaj a rönónak, mert olyan kurv@ jó volt ?
Mennyit csinált alfonz a mercivel ?Az idén év végén a "fordított" autókkal megnézzük, jó ? Ha nem lesz igazad émlékezz rám, egy megkövetés erejéig....."Drappocskának" kellett egy egyértelmű alárendelt (slave)a mercinél. Kovának szerencséje volt, ott lehet.
-
-
soulcube
aktív tag
Egész hétvégén vihar lesz Kuala Lumpurban. Hanyan érnek ugyan célba ?

-
venember83
nagyúr
Mi a jó **** fene történt??? Nem nézem az F1et s rögtön mik mennek végbe...
-
AMD Power
titán
Hiba leírni a Ferrarit, intenek a McLarennél
Ez sajnos így is van. Ezt ,ág csak egy futam volt...
-
wildrain
addikt
válasz
-Mike-
üzenetére
Most csak a pontszerzés a lényeg, vb majd pár év múlva.

-
prmcsk
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Ja..beinteni egy merciből......
Tavaj bizonyíthatott volna, de a rönóval f@szt se tudott csinálni, csak esni kelni....Azonos autóval annyi esélye lenne alfonzal szemben, mint szálasinak a főtárgyaláson.
-
-Nemtom-
őstag
-
válasz
hunnylander
üzenetére
Ott voltak a smilek...én is jobban szeretem az egyenes versenyeket, csak ez igy hirtelen kicsit megnevetetett
És abban igazad van, hogy nem ártana ha a ferrarik többet pályán lennének....nem kezdték valami fényesen a szezont....
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ebből is látszik, hogy ők is emberek, csak ez az apró hiba most elég sokba került.

-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Ez nagyon jó!

-
"Heikki Kovalainen az Ausztrál Nagydíj leintése után elárulta: Fernando Alonso azért tudta őt megelőzni az utolsó előtt körben, mert véletlenül megnyomta a boxutcai sebességszabályzó gombot a McLaren kormányán."
Ez egy kicsit amatör hiba szerintem...

-
Male
nagyúr
válasz
george11
üzenetére
Most meg ha valaki elég ponttal vezet, akkor otthon is maradhat, szóval ebből a szempontból nem nagyon különbözik

Abban igaza van, hogy mostanában mindenki matekozik, és nem kockáztat... nem csak az a baj, hogy nehéz előzni, hanem az is, hogy többnyire nem is nagyon érdemes... 1 vagy 2 plusz pontért nem kockáztatják a jelenlegi helyezést (kivéve az utolsó versenyen
). -
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Most mér? Alternatív megoldásokról nem hallottál?

-
Jadro
veterán
Én is úgy emlékszem hogy van valamiféle szabály ami a kerekek helyzetét nézi és nem azt hogy azegyiknek az orra előrébb van-e. Ugyanis ha mellette van a másik autó akkor már összeérnek ha ráhúzza. Erről szólna a kifékezés hogy a hátsó beteszi a kocsi orrát aztán valaki jobban jön ki a kanyarból. Mellesleg David-nek lett volna helye, ehelyett becsukta a kaput. Nem értem miért, hisz nem rutintalan kezdő.
-
DC FM tényleg egy egyszerű versenybaleset volt.
DC már megelőzte volna FM-t, tehát övé lett volna a pozíció, viszont nem hagyott semmi helyet FM-nak. Massa vagy tartja az autót úgy, ahogy tette, vagy satufék, akkor DC hátsó kereke felugrik FM első kerekén, vagy FM félrehúzza a kormányt és a falnak csapódik.
Ez volt a legbiztonságosabb megoldás, ilyenek előfordulnak. -
Oliverda
félisten
-
Kispipe
csendes tag
Ti is észrevettétek hogy Kimi ezen a futamon jobban kapkodott mint máskor? belső kamerából azt figyeltem hogy állandóan rángatta a kormányt meg olyan meggondolatlanul csúszott ki a vége felé... attól még akedvencem
Ferraris bögre eladó!!! a készlet erejéig 500Ft/db os áron (5 db felett 400Ft/db)
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- One mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi haladó szinten
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)