- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
hunnylander #11396 üzenetére
10 percbe csak néhány gyors kör férne bele nem benzinégetés. Sokkal jobban kiszolgálná a közönséget is, hogy 10 percig folyamatosan tolná a gyors köröket mindenki.
Ez a mostani rendszer unalmas utolsó etapot hozott.
[ Szerkesztve ]
-
manutdzoli
senior tag
Nem igaz hogy kiminek már az 1.futamán technikai problémája van
Kubica szép volt!
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
hunnylander
őstag
válasz
brownus #11394 üzenetére
Kimi Räikkönen (16. hely): „Természetesen csalódott vagyok. A levezető köröm vége előtt néhány kanyarral problémám támadt a benzinpumpával és a boxutca kijárata mellett meg kellett állnom. Emiatt nem lehetett ismét kijönnöm a garázsból. Ilyen dolgok történhetnek, de természetesen nem ez a legjobb módja egy szezon elkezdésének. Most a legjobbunkat kell nyújtanunk ahhoz, hogy holnap pontokat szerezzünk. Fontos, hogy minden versenyen pontot szerezzünk."
www.HunnyF1.com
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
hunnylander #11383 üzenetére
Szerintem meg nem jó az új szabály.
10 perces utolsó etap kellene a régi rendszer szerint azaz mindenki megtankol, a végén visszatöltik.Annyit látnánk hogy a 10 perc alatt folyamatosan tolná mindenki az egyre gyorsabb köröket. Így meg nézegetik, hogy menejnek-e egyáltalán több kört.
-
brownus
veterán
kimivel vagy a gépével mi történt?
-
D@ni88
addikt
nem értem Kimi mértnem idnulhatott a 2. körben papírforma szerint:
Nem úgy van hogy ha az autó le is hal, de az időeredménye megvan ahhoz hogy az első 15ben legyen, akkor továbbjut. habár elindulni nem tud. és akkor ott utolsó helyet tölti be az első 15ben. szval nem értem hogy jött össze ez a 16.hely -
hunnylander
őstag
válasz
Atlantis #11385 üzenetére
Fernando Alonso: "A várakozásoknak megfelelően nagyon szorosak voltak az idők, és habár viszonylag elégedett voltam az autóm teljesítményével ma reggel, a differenciálmű hibája elrontotta az autó egyensúlyát, amitől elképesztően nehéz lett vezetni. Biztos vagyok abban, hogy a versenyen jobbak lehetünk és keményen fogunk ma éjjel dolgozni, hogy ez így is legyen."
www.HunnyF1.com
-
Racecam
nagyúr
-
Atlantis
veterán
Nagy grat a BMW-nek, remélem, holnap végre összejön a futamgyőzelem, bár inkább Heidfeld nyerjen, mint Kubica.
Renault-t nem értem. Hogy tudnak így visszaesni? Sajnálom Alonso-t, ennél jobb autót érdemel, persze ezzel nincs egyedül a mezőnyben.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Racecam
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11320 üzenetére
Kicsit vegyél vissza
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Flashcash
Közösségépítő
Az időmérő vége ezzel az új szabállyal sem lett az igazi. Ha valaki üzemanyaggal nagyon ki van centizve, és elsőre betalál egy elég jó kört, utánna már nem érdekelt abban hogy tovább próbálkozzon.
Szerintem ez volt Massaval is, ment egy relatív gyors kört, majd behívták hogy spóroljon az üzemanyaggal. Lehet hogy egy helyet javíthatott volna még, de ahhoz futnia kellett volna még 2-3 kört, amit utánna nem tankolhatnak vissza.
-
hunnylander
őstag
Kimit sajnálom, hogy nem mutathatta meg, mire képes a Ferrari. Ellenben BMW powaa, hogy ezek mekkorát altattak a tesztek alatt.
www.HunnyF1.com
-
venember83
nagyúr
Ez van ha a McLaren "nyer", pang a topik. Hát kell ez nekünk? Szerintem ez se az FIA-nek, sem Bernienek nem jó, nem szólna valaki az öregnek, hogy intézkedjen?
[ Szerkesztve ]
-
gV
őstag
Üzemanyagellátás hibája, na legalább most a Ferrariban is mutathat egy olyan felzárkozást mint 2005-ös Francia GP-n a Mekivel.
Az első 5ösből Massa a legnehezebb szal püroszi győzelem ez a pole Hamitól.
-
-Mike-
addikt
Kispiké meg áramot vezessen ne R28ast.
[ Szerkesztve ]
-
greenmukk
tag
Basszameg lemaradtam
Azthittem hogy 5:30-kor kezdődik
-
-Mike-
addikt
Megyek veszek egy BMW-t.
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83 #11369 üzenetére
A mezőny igen, de az eleje nagyon elhúzott. Persze benne lehet az is, hogy a maradék 5 autót (az első 10-ből) jól megtankolták, ami mondjuk a holnapi várható végeredményt tekintve nem jelent semmit. Gyuszi meg azt mond amit akar
Tényleg, Lacink elaludt volna vagy tereprallyzik valahol?Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
venember83
nagyúr
-
Speed®
titán
válasz
venember83 #11365 üzenetére
5:30/13:30@RTL. Még lehet jó verseny, Kubica vs. Hambi
Remélhetőleg Massa alatt is egészséges lesz a verda..
No jóccakát, ideje kiterülni.[ Szerkesztve ]
-
azta baszod mit művelt ucsó körben R.kubica
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Thrawn
félisten
Ez a Kubica egy vadállat!
Nagyon mennek a BMW-k, kár, hogy nem tudtuk meg Raikkonen mit ment volna ma
Valószínűleg bent lett volna az első 6-ban (Heidfeld 5-ként 1:27.236-ot ment), utánuk Trulli 1:28.527. Durván 1.3 másodperc van az élmezőny és a középmezőny között ami baromi sok[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
venember83
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Hamiltoné mindhárom szektorban a legjobb.
Remélem holnap győz!
I am having fun staying poor.
-
hunnylander
őstag
"P1 Lewis!"
www.HunnyF1.com
-
Speed®
titán
Oké, ezért nem érte meg fennmaradni..a Smallville is jobb volt.
-
venember83
nagyúr
Erre ébredni? Szar érzés.
Áh...
-
t1
veterán
Izgalmas, de ez a Czolner ez megint egy barom
-
Speed®
titán
Kubicaaaa, yess. Megmondom őszintén, Schumi után nekem ő a kedvenc.
Zoltán Passz, gondolom. De úgyis lesz majd friss link idejében.
PazsitZ Pályáról nem tolhatják be. Ha ott megáll, game over.
[ Szerkesztve ]
-
Zoltán
őstag
A Futam is megy majd holnap ezen a linken:
http://itv-83.vo.llnwd.net/d1/broadband/f1/simulcastPlayer.swf
??? -
Macka
veterán
Ha váltócsere,akkor +5 hely...
-
wildrain
addikt
Megdöbbentő, hogy a Ferrarinál nem tudják, hogy a szerelőknek nem lehet kimenni a boxutcából...
-
PazsitZ
addikt
Bazz pont cigiztem. Remélem nem sérült Webber kocsija.
Webber 15.?Á, lehet fekszek én is vissza.
(#11350) Speed(R) : Én úgy tudom a szabályok szerint a saját szerelői bárhonnan betolhatják a kocsit.
A pályabírók/pályaszemélyzet nem nagyon tologathatja, max ha túlzottan veszélyes helyen áll, arréb teszik.[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Speed®
titán
válasz
norbiphu #11342 üzenetére
Nem ezért járt a kizárás. Ezért is, inkább. Utána a box bejárata előtt lerobbant és a szerelők a pályáról betolták. Szabályok szerint ez nem megengedett.
t1
Miért nem várható el tőleHa versenyzésre alkalmatlan állapotba kerül a verda (váltóhiba valami ilyesmi..), akkor húzzon le, a többieket ne akadályozza.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Nem a feltartás miatt, nem szabadott volna betolni a boxba.
-
quby
őstag
mosttlnyleg bünti van???? aszittem men tuggyák mrgcsinálni az autot!!
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Motion_Blur
félisten
Mentem is aludni, Malajziában RE..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Zoltán
őstag
A Futam is megy majd a fenti linken?
-
PazsitZ
addikt
Bazze Raikonnen 16. helyről indul?
Mondjuk tényleg feltartotta Kubicát az nyilvánvaló...
Súlyos bünti[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Macka
veterán
VAZZ, Kimi nem vehet részt az edzés további részén....Kubica miatt.
-
Motion_Blur
félisten
Kimi Raikkonen hétvégéjének vége.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Drizzt
nagyúr
Nálam megy. Hazaértem buliból, aztán forma-1-et nézek, mert nem vagyok még fáradt.
-
Speed®
titán
válasz
Motion_Blur #11329 üzenetére
Nálam van, azt hogy csináljátok, hogy nálatok nincs? Mivel veszitek az adást?
Macka Mi lenne? Kifeküdt..írták, hogy motorgondok vannak, nem meglepő.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Mi a fene van Kimi Ferrariájával?
-
Motion_Blur
félisten
Nem megy a retekklubb. nincs adás
-
laci06
senior tag
felkeltem miatta, faja
tehát akkor most élőben nem fog menni, csak szgépen nézhetem?
valami jobb minőségü adás nincsen? -
Speed®
titán
válasz
Motion_Blur #11323 üzenetére
laci06 RTLKlub ÉLŐ közvetítés..igen, a TVben
Megy a TVben is, minek szenvedtek netes közvetítéssel?
-
Raikönnen f@sz volt..Kubica 1. időt ment volna
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
Hon néztek edzést? Vagy legalább online szövegesen van valahol?
-
Zoltán
őstag
Hogyan tudom ahsználni a videosteam-et a sport.de-n? Állítólag ott élöben megy az ausztrál nagydíj.
Köszi! -
Motion_Blur
félisten
Ezt nem mondjátok komolyan, hogy ez a mocskos, ***** retekklubb nem adja élőben?
[ Módosította: Racecam ]
-
Zé_Mester
őstag
- APA KEZDŐDIK !!!!!
- mikor?
- Moooooooosssssttttttttttt -
Speed®
titán
válasz
Thrawn #11315 üzenetére
De mingyá húsvét
És én 82centisen nézem, bibibíí
Aludni meg minek, lejött a Smallville S07E13 meg a Hipervándor, elvoltam.
Viszont iszonyat kajás lettem, úgyhogy bedobok a mikróba egy pizzát és bontok hozzá egy sert. Aztán a felénél bealszok és az ismétlésig remeteéletmód.
NE írjatok privit sem a témában és aláírásba se tegyétek be, ki nyert[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
-
Speed®
titán
Apa kezdődíík
-
t1
veterán
Reggelt!
-
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur #11306 üzenetére
Elég szép időket mentek a BMW-k
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Motion_Blur
félisten
Kubica 1:25.613
-
gV
őstag
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #11298 üzenetére
Áhh nem ugy van az, abba az irányba fejlesztettek amelyről a Ferrari már tavaly is tudta h kifizetödő + betiltották a Ferrari által használt gázt szal inkább most az van h Costa szemcsésedésről beszél a lágy gumik esetében f@??#opó FIA
, na majd meglátjuk
-
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur #11298 üzenetére
Ez csak egy gyors kör volt, nem így tolta végig
Aktív témák
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest