Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Jorus

nagyúr

válasz Cypresss #13823 üzenetére

Király. :) Ahogy Móricka elgondolja. Emléxem, amikor asszonyt elvittem hozzátok, az első órában áttekintettük a műszereket, csináltunk két indítást, útvonaltervezést, aztán a másodikban free flight volt. Asszony elég sokszor látott cockpitot már IRL, nyilván nem szakmai szemszögből, de azt tudja, hogy PFD/ND-n mit hol talál. Szal csak annyit kértem tőle, hogy tartsa a sebességet és a magasságot. :D Volt ott minden természetesen. A legjobb az volt, amikor jeleztem, hogy emelkedünk, fogy a sebesség, nyomja le kicsit az orrát. Erre elkezdte húzni. Mondom most még jobban emelkedünk, nyomja le.. előre. Erre még jobban elkezdte húzni magára a kormányt, megyünk az égbe, stick sékerig. Mondom előre, nyomd le. Erre aszongya, mellére húzott kormánnyal, hogy "dehát nem bíjjjrom már lejjebb nyomni!" :) És az ott egy szimulátor volt egy szép őszi délutánon, és nem volt két halott pilóta mellette és nem volt 180 halálra vált, sikoltozó utas és nem is kellett leszállni. :D

Új hozzászólás Aktív témák