- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
Üdv mindenkinek!
Az OOM problémához szeretnék egy kicsit visszakanyarodni. Nemrégiben sikerült fejlesztenem a vason egy kicsit és megnéztem mit tud. Előtte elolvastam, hogy itt mire jutottatok a teszteléssel, meg elolvastam ezt is.
Az én scenariom úgy nézett ki, hogy Londonból átrepültem Gatwick-re egy valamilyen default géppel. UK2000 scenery mindkét reptéren, ORBX base és Global Vector van még telepítve és a REX4 ahol 4096x4096-os felhőket állítottam be. LODRadius 6.5, az addon complexity azt hiszem vagy very dense, vagy extremely dense, de mondjuk nem is ez a lényeg. Win8.1-et használok, az 64 bites, akkor ha jól értelmezem 4 giga memórián tud dolgozni az FSX. Nekem ez alatt a rövid út alatt 2-re mászott fel és ugyan nagyon zavaró hatása nem lett ennek, de ezek a graphic stutterek végigkísérték az egész utat és ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni akkor néhányszor az FPS ugrálását is meg lehet figyelni. Nyilván nem ezekkel a beállításokkal akarok hosszabb távokat repülni mert az tuti bukó lesz, csak a teszt kedvéért állítottam ilyenre.
A kérdés az, hogy ez mennyire normális, hogy 4 giga helyett már 2 gigánál megjelennek ezek a kis apróságok, és nem megy el még 3-3,5 gigáig sem gond nélkül? Illetve, hogy lehet e ezen módosítani, hogy kicsit később jelenjenek meg az első zavaró jelek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition , fehér színben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest