Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
allein
addikt
Uraim,kellene nekem egy kis segítség.Vásároltam használtan itt a ph-án egy Kingston SNV125-S2/64GB típusú SSD-t.3 nap próbagarit kaptam rá ami Hétfő délutánig érvényes,nem tudom mit csináljak.HDD Sentinel,Crystal Disk Info is 32 fokon megy az SSD,ezt mutatja mindkét progi,Sentinel nem mutatja mennyi időt ment eddig az SSD,külső vinyómat a működési idejét viszont kiírja és a Crystal Disk Info és mutat mindent amit kell róla.Lehet,hogy az SSD már nem az igazi,Benchmark tesztet több órán át futott az SSD esetében,HDD esetében ugyanez a teszt sokkal hamarabb végzett,holott a HDD-n már alig van üres hely.Mellékelem a képeket,ha valaki tud mondani bármit jól jönne,köszönöm szépen előre is.
Aktív témák
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest