- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
allein
addikt
Uraim,kellene nekem egy kis segítség.Vásároltam használtan itt a ph-án egy Kingston SNV125-S2/64GB típusú SSD-t.3 nap próbagarit kaptam rá ami Hétfő délutánig érvényes,nem tudom mit csináljak.HDD Sentinel,Crystal Disk Info is 32 fokon megy az SSD,ezt mutatja mindkét progi,Sentinel nem mutatja mennyi időt ment eddig az SSD,külső vinyómat a működési idejét viszont kiírja és a Crystal Disk Info és mutat mindent amit kell róla.Lehet,hogy az SSD már nem az igazi,Benchmark tesztet több órán át futott az SSD esetében,HDD esetében ugyanez a teszt sokkal hamarabb végzett,holott a HDD-n már alig van üres hely.Mellékelem a képeket,ha valaki tud mondani bármit jól jönne,köszönöm szépen előre is.
Aktív témák
- Kioxia XG7 / Gen. 4x4 / 4TB 100/100 / NVMe / M2 2280
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest