- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
atesss
addikt
Üdv !
Dec. közepén vettem egy Samsung 830 64GB-ost, amit most üzemelnék be.
A gép : Asus P5KC (ICH9 déli híd), E3500, 2GB DDR3, Sapphire HD5450, nem lesz más háttértár (1-2 hétig még egy Samsung F3EG), Win7 x86 + Linux (Ubuntu vagy Mint).
Elkezdtem átolvasni az ajánlott logoutos írásokat, nagyon jónak tűnnek; szóval amit még nem tudtam a telepítésről, beállításról, arról úgy néz ki megvilágosodok majd.
Ami kérdésem lenne még:Ehhez az SSD-hez melyik a legfrissebb FW ?
Megnézném hogy az van-e rajta. (Win 7 telepítés nélkül, Biosban megnézhető ?)
Vagy ha a legfrissebb valamiért nem ajánlott, akkor mit rakjak fel ?Ha kellene az IDE csatorna is (pl. ODD-nek, néha régi IDE-s vinyóról adatot lementeni, stb.), ennél az alaplapnál van valami extra beállítás, amit meg kéne csinálni ?
A vezérlője:
JMicron® JMB363 PATA and SATA controller
1 xUltraDMA 133/100/66 for up to 2 PATA devices
1 xExternal SATA 3.0 Gb/s ports
1 xSATA 3.0 Gb/s port (SATA On-the-Go)
Support RAID 0,1,JBOD
(Ezek a SATA portok nem kellenek (bőven sok a 4db ICH-s), E-Sata-t se használtam még 1x sem, nem is nagyon fogom.)A Samsung SSD Magicianból melyik a legfrissebb / az ajánlott legfrissebb verzió ?
Ha a hozzá adott DVD-n nem az van, akkor ugye a Samsung oldaláról letöltött mindenben megegyezik a lemezen lévővel ?Kerül a Win7 mellé egy Linux is valószínűleg (a legfrissebb nem béta Ubuntu vagy Mint).
Ehhez kell valami extra beállítás ?
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- Tuning kezdőknek
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Silicon Power A55 2TB SATA3, 2"5 - Új - Eladó!
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest