- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
sztem ez a "gyorsulás" nem ennek a cache-nek köszönhető, itt vmi más van a háttérben. talán az, hogy a régebbi tesztek futtatásakor még nem volt felrakva a hyperfast most viszont megy a háttérben. azért gondolom ezt, mert amikor boot után elindítom a firefoxot a 8 megnyitott ablakkal, még most is akadozik.
egyébként ez az ssd cache-ző dolog alapértelmezés szerint a 0-s háttértárat cache-eli be ami nálam miután megnéztem kiderült, hogy a vinyó.
nálam az SSD az 1-es lemez (felügyeleti eszközök - számítógép kezelés - lemezkezelés). most átállítottam és új próba. ott a fórumon sokszoros sebességnövekedésről írtak, mintha cache-es SSD-ről lenne szó szal ez a lentebb írt gyorsulás fika ahhoz képest.
Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Le Mans Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs