- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
üzenetére
Alapvetően sokkal jobbak a WIN8 driverei, mint az alaplaphoz adottak, chipset, és stb. WIN8 tudja, hogy mi a jó neki, csak akkor teszek fel alaplaphoz adott drivert, ha az eszközkezelőben hiányzik valaminek , és a Win update sem találja meg.
Nekem sok minden van a gépemben/hez, mégis csak 2 dolgot kellett feltelepítenem Win 8-nál, az egyik a Marvel SATA vezérlő, a másik meg a Creative X-Fi hangkártyám drivere. A többi úgy jó ahogy a Win feltette. Felesleges összemocskolni a rendszert mindenféle felesleges driverrel, hogy majd gyorsabb lesz, mert nem lesz.SSD optimalizáláshoz meg WIN8 ( és 7 alatt is ) ennyi a véleményem: LINK
(#46901) baboss : Mint fentebb is írtam, amit a Windows automatikusan telepít, azt úgy kell hagyni, ha helyesen működik.
Természetesen ez a programokra, mint pl. Al Suite II Rog GameFirst II nem vonatkozik, driverekről és illesztőprogramokról beszélünk.
Én egyelőre maradnék a helyedben a Win7-nél, amíg hivatalos driver ki nem jön a Revo-hoz, de próbálkozhatsz, csak bele ne őszülj a problémába ...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- 4TB Seagate Exos 7E8 Enterprise 3,5 HDD (2 nap futás, 15TB írt adat)
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új - Eladó!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)