- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Megvettem a tesztpéldányt, Kingston SNV425-S2/64GB 35k az ára és egyelőre semmi gond vele. Igyekszem hasonlóan használni, mint a HDD-t, egy-két differencia azért van a kettő között: alapból nincs aut defragm., indexelés ki, rendsz. visszaáll. ki, letöltések mappa HDD particíón. Minden héten egyszer diagnosztikai teszt, melynek eredménye elmentve. Nem használok semmilyen regeneráló progit, egyedül a win 7 Trim funkciója működhet.
Ügyelek viszont arra, hogy a rendszer particíó 25%-a szabad maradjon, változatlanul használok fájl konverziókat, telepítek játékokat és használom őket és a tervek szerint decemberig így használom, tesztelem. Egy negatívumot tapasztaltam eddig, minden más a papirformát hozta, ez pedig a melegedés. Szobahőm. 19°C max SSD hőm. 40°C, ennél kevesebbre számítottam, bár a Kingston kb kétszerakkora áramot vesz fel, mint az SSD-k általában, tipikusan asztali PC-be való.
Ez a teszt most készült.
Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen program, ami...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- iPhone topik
- Linux Mint
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5" , illetve 3,5" HDD BAZÁR
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest