Hirdetés

Aktív témák

• Jackie_Chan

senior tag

Hi All!

Egy másik topikban feltettem már a kérdésemet de senki nem reagált rá gondoltam hátha itt válaszol rá valaki:

Korábban én is kértem tanácsot SSD vásárlással kapcsolatban.Végül is OCZ Agility4es lett belőle amit a következő konfigban használok:Gigabyte EP45-DS4,E8500 3,6 Ghz, 4gb OCZ ram, ATI 5850 vga, van mellé kötve 3 HDD(Wd Green 2tb,WD Blue 500Gb,Samsung 160 Gb)
    A következő eredményeket produkálta:

Lenne 1 kérdésem is!

Az 500 gigás wd-n megmaradt a régi rendszerem (Win7 64 bit ultimate) amit az ssd vásárlás elött használtam.Az ssd-re új rendszert raktam(win7 64 bit ultimate) a 160 gigás samsungon meg régröl maradt xp van!Alapból az ssdröl indul a rendszer!Ha másik kettö közül akarom bármelyiket indítani akkor F12-vel választok melyik is induljon!Az SSD-s rendszert beállitottam ugy ahogy irták!A másik win7et azért nem akartam törölni ,mert sok játék van rajta és nincs kedvem a mentésekkel és a reinstallal szarakodni!
    A kérdésem az lenne,hogy ha a régi win7-em használom (ami ugye nincs átállitva és kikapcsolgatva aszerint ahogy az ssdnek kell) akkor az ssd szempontjából jár ez valami negatívummal??

Aktív témák