- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
potyi23
üzenetére
Ezt nem a táp okozza, akkor max. adatkapcsolati hiba lenne. De SSD elhalálozásakor már ezzel a HDSentinel görbével többször találkoztam.
Amúgy az elmúlt 3 héten belül 6 vagy 7 db megdöglött, garis OCZ Agility 3-at láttam (különböző tárkapacitásúak voltak). A Petrolt meg hadd ne kezdjem számolni.

Most nem a gonoszság beszél belőlem, de az OCZ-nél valami nem oké. A DDR3-mal is ugyanez volt. Cserélhetted, és vihetted a második, harmadik cserét is menetrend szerint gariztatni. Ki is szálltak a bizniszből hamar, én meg nagyra nyitott szemekkel csodálkozok, ha jelenleg gépben hibátlanul üzemelő OCZ DDR3-at látok.
HGyu
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest