- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Tudom,hogy egy ssd-nek mennyi az amit irásban elvisel. De ez egy 64 gb-os ssd-nél 50% teltségnél ki lehet valahogy számitani ,számszerűsiteni,hogy kb ez mennyi tb adat lehet,mire végleg csak olvashatóvá válik?
Nem aggódok rajta csak kiváncsi vagyok.
Hallottál már olyat,hogy valakinek csak olvashatóvá vált az ssd-je?
Olyankor mi történik? Az op renszer fut még rajta? Ezek érdekelnének.Vadásztam de ilyet a neten nem találtam,mindent tönkretesznek az emberek szánt szándékkal,telokat darálnak le de olyat nem láttam még,hogy folyamatosan irnák asz ssd-t hogy mennyit bir.
Aktív témák
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs