Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Beldar
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A linkelt írásod (előzőleg többször is) elolvastam. A Win7 telepítése alatti Diskpart folyamatot valóban nem követtem, ott a telepítőre hagyatkoztam. Az alignálás rendben van, ellenőriztem. A BIOS-ra vonatkozó útmutatásod sajnos nem tudtam követni, mivel nincs AHCI beállítás a BIOS-omban, de amit lehetett, azt úgy állítottam be, ahogy írtad.
"Ha sikeresen feltelepült a W7, akkor automatikusan ne telepíts se chipset driver-t, se pedig AHCI driver-t. Egyrészt mert a W7 alap driverei biztosan küldik a TRIM parancsot."
Ezt is betartottam, és megnyugodtam, h végül rendben sikerült az installálás
Mit javasolsz? Ha szükséges milyen AHCI drivert rakjak fel?
Aktív témák
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- 2 db WD Purple 4TB SATA HDD (100/100% hibátlan állapot, HD Sentinel képekkel)
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest