Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Végül is...
azon goldolkodom, hogy akkor már lehet inkább a HDD-re kellene rakni. Ha nem nyúl hozzá akkor nem zavar sok vizet, ha használja, akkor meg nem az SSD "kopik" (tudom, 50 év helyett 25 évre csökkenti, de most elméletről beszélek).Ez hülyeség lenne?
#41426: még nem raktam sehova, ma vettem át a "drágát", épp ezért vagyok ennyire aktív, próbálok utánajárni mindennek a telepítés előtt

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azon goldolkodom, hogy akkor már lehet inkább a HDD-re kellene rakni. Ha nem nyúl hozzá akkor nem zavar sok vizet, ha használja, akkor meg nem az SSD "kopik" (tudom, 50 év helyett 25 évre csökkenti, de most elméletről beszélek).