- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Aktív témák
-
Turbomann
tag
Tegnap éjjel feltettem a msi achi driver-t, de kicsi lasullást tapasztaltam. Igaz sokkal gyorsabban állt fel a rendszer és játék allat nem akad le 30mp-ént 1 mp re
Így inkább hagytam ezt fent. Egy Ős régi samu SDD 95% kondinciót írtak róla, peddi 99% fulra volt téve 32GB-os Azzon full semmi nem volt trim meg papíron sem ismerte És most is rendesen kiszolgál. Erre tettem a virtual memórit max:4096 és agility 3 120GB egyszer feltelepítem és nem szeretnék ráírni semmit. Tehát teljesen írás védetté szeretném tenni? Hogy lehet? MErt monitorozom és minidig picikét írogat és szerintem virusom lehet? NApokban kaptam virusos file-t és 200B volt benne valami virnyákról regélt. Magyarán rendszer kiszedte, de ez a magától pici írás kiakaszt! Köszönöm a segítséget.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jövedelem
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Társasjáték topic
- Villanyszerelés
- Windows 10
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Lenovo T14s G2 Core i5-1145G7 Touch 16Gb Ram Intel Iris Boltból számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így inkább hagytam ezt fent. Egy Ős régi samu SDD 95% kondinciót írtak róla, peddi 99% fulra volt téve 32GB-os Azzon full semmi nem volt trim meg papíron sem ismerte És most is rendesen kiszolgál. Erre tettem a virtual memórit max:4096 és agility 3 120GB egyszer feltelepítem és nem szeretnék ráírni semmit. Tehát teljesen írás védetté szeretném tenni? Hogy lehet? MErt monitorozom és minidig picikét írogat és szerintem virusom lehet? NApokban kaptam virusos file-t és 200B volt benne valami virnyákról regélt. Magyarán rendszer kiszedte, de ez a magától pici írás kiakaszt! Köszönöm a segítséget.