Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Turbomann
tag
Sziasztok valaki ismeri ezt a programot?
http://www.drivevaccine.com/ Szerintetek is olyan mint a hdd guarder?
-
Turbomann
tag
Sziasztok a ssd men a előreolvasási buffer támogatva, de levan tiltva azt engedélyezzni hol tudom köszönetem.

-
Turbomann
tag
Nekem is agility 3 OCZ van , akkor most dobjam ki?
-
Turbomann
tag
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
Sata3 as kábelt is szerez be, ha alap laphoz kapsz sata3 akkor nincs több gondod.

-
Turbomann
tag
Sziasztok.
Nekem az lenne a nagy problémám, hogy a data ramdisket használom 64 bites. Kékhalálozik mikor ujra indítok. Meylik ramdisket lehet használni köszönöm
-
Turbomann
tag
Sziasztok. Ha gyári achi vezérlőt használok nem akad be 1mp/sec ra sem. Ha alaplapi vezérlőt teszek fel ott már igen. Igaz csak játékoknál veszem ezt észre. Mi lehet a probléma köszönöm
-
Turbomann
tag
Sziasztok, hogy lehet 4GB file nagyobbat letölteni? mert sehogy se megy. A második, letöltöttem ezt a paragon alignment és azzal, hogy lehet beállítani azt a bizonyos előre tolásos módszert, hogy SDD jól müködjön köszönöm
-
Turbomann
tag
Tegnap éjjel feltettem a msi achi driver-t, de kicsi lasullást tapasztaltam. Igaz sokkal gyorsabban állt fel a rendszer és játék allat nem akad le 30mp-ént 1 mp re
Így inkább hagytam ezt fent. Egy Ős régi samu SDD 95% kondinciót írtak róla, peddi 99% fulra volt téve 32GB-os Azzon full semmi nem volt trim meg papíron sem ismerte És most is rendesen kiszolgál. Erre tettem a virtual memórit max:4096 és agility 3 120GB egyszer feltelepítem és nem szeretnék ráírni semmit. Tehát teljesen írás védetté szeretném tenni? Hogy lehet? MErt monitorozom és minidig picikét írogat és szerintem virusom lehet? NApokban kaptam virusos file-t és 200B volt benne valami virnyákról regélt. Magyarán rendszer kiszedte, de ez a magától pici írás kiakaszt! Köszönöm a segítséget. -
Turbomann
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Dolgoztam dolgozok, de este izzitom.
köszönet érte. És szeretnek érdeklődni, hogy razer mirror special edition. Drivert szoftver t meg tudnád keresni nekem, mert razer oldalán nem találom. Köszönöm -
Turbomann
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hálám öröké üldözni fog köszönöm.

-
Turbomann
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia msachi -t hogy tudom más drivere kicserélni. Agility3 120gb van. win7 64 bit msi z77 g43 alaplap i5 proci köszöntem.xD
Aktív témák
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor tegyem újra? Köszönöm