Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
zack
nagyúr
Az én 40Gb Kingston SSD-m is fura dolgot csinált. Felhúztam rá egy Win7-et, majd kb. a 3.-4. újraindítás után minden előjel nélkül kiírta hogy nincs boot device.
Zsír új az SSD, most lett beüzemelve. SATA kábel is jó lehet, mert az előző Raptor rendszer vinyó kábelét kapta meg...azzal meg ilyen gondok sosem voltak. Egyébként fizikálisan a BIOS-ból láttam az SSD-t, csak valamiért nem bootolt többet. Most "rágósztoltam" egy XP-t, és müxik egyelőre. 
Szerintetek mi lehet ez a nincs boot device hibajelenség?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Zsír új az SSD, most lett beüzemelve. SATA kábel is jó lehet, mert az előző Raptor rendszer vinyó kábelét kapta meg...azzal meg ilyen gondok sosem voltak. Egyébként fizikálisan a BIOS-ból láttam az SSD-t, csak valamiért nem bootolt többet. Most "rágósztoltam" egy XP-t, és müxik egyelőre.