Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
zack
nagyúr
Az én 40Gb Kingston SSD-m is fura dolgot csinált. Felhúztam rá egy Win7-et, majd kb. a 3.-4. újraindítás után minden előjel nélkül kiírta hogy nincs boot device.
Zsír új az SSD, most lett beüzemelve. SATA kábel is jó lehet, mert az előző Raptor rendszer vinyó kábelét kapta meg...azzal meg ilyen gondok sosem voltak. Egyébként fizikálisan a BIOS-ból láttam az SSD-t, csak valamiért nem bootolt többet. Most "rágósztoltam" egy XP-t, és müxik egyelőre. 
Szerintetek mi lehet ez a nincs boot device hibajelenség?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Western Digital WD Red 3.5 3TB 64MB SATA3 (WD30EFRX) NAS HDD - több darab
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Zsír új az SSD, most lett beüzemelve. SATA kábel is jó lehet, mert az előző Raptor rendszer vinyó kábelét kapta meg...azzal meg ilyen gondok sosem voltak. Egyébként fizikálisan a BIOS-ból láttam az SSD-t, csak valamiért nem bootolt többet. Most "rágósztoltam" egy XP-t, és müxik egyelőre.