- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
kerekfej
üzenetére
>> A tömörítési puffer nem a flash területen van
> Nem is állítottam én mást.Egész pontosan azt írtad: "A 4GB-os blokkban csak ideiglenesen vannak az adatok, addig amíg fel nem dolgozza (tömöríti például)" Ez nekem pont azt jelentette. A sebességet pedig csak ez ellen hoztam fel bizonyítéknak.
Az idézett rész pedig éppen azt mondja, hogy az a 4GB legalább részben pont, hogy wear levelling tartalék. Ráadásul mint említettem a tömörítés miatt a rendes területen is a tömöríthetőség függvényében automatikusan nyersz tartalék helyet. Vagyis hiába hiszed hogy teleírtad, attól még vannak üres cellák és ehhez már elég kis tömörítés is elég.
Az idézett százalékokat meg nem is értem. Először azt írja, hogy "Egy teljesen normális SSD-n az általunk felhasználható területnek kb. 6-8%-a tartalékterület" utána meg hogy "csak 13% tartalékterülettel gazdálkodnak (64 GB NAND, 60 GB-osként árulják)". Ha ez tényleg 13% lenne, akkor az több mint amennyit egyébként ráhagynak, tehát a "csak" szó nem indokolt, mint ahogy ezen felül még szabad helyet hagyni sem (ha egyszer eleve több van - "tartalékterület megnövelésével érik el" ugye). De szerintem ezt itt csúnyán elszámolták, az ugyanis inkább 6,2% ami viszont éppenséggel beleesik a 6-8%-os intervallumba vagyis saját állításuk szerint normális.
Abba már ne is menjünk bele, hogy a "szükséges redundáns adat" meg ellentmondás.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- MSI Thin GF63 i5 / 16GB / RTX 3050Ti / 144Hz OLCSÓ GAMER!
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest