- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
kerekfej
őstag
válasz
Jester01
üzenetére
Sandforce:
A vezérlő mellé nem társítottak nagy gyorsítótárat, ehelyett egy DuraWrite névre keresztelt technológiai "csomag" biztosítja az SSD magas sebességét.A Sandforce alapú SSD-knek nem csak az általunk felírt adatokat kell tárolnia, hanem az adatok esetleg visszaállításához szükséges redundáns adatokat is, ezt a gyártók az úgynevezett "spare area", azaz tartalékterület megnövelésével érik el. Egy teljesen normális SSD-n az általunk felhasználható területnek kb. 6-8%-a tartalékterület; az SSD vezérlője ezt használja az elhasználódott cellák kiváltására és a wear-leveling is itt dolgozik.
Az SF-1200-szal szerelt SSD-k is, amelyek már csak 13% tartalékterülettel gazdálkodnak (64 GB NAND, 60 GB-osként árulják)
Ezeket veszi az emberek többsége, mert olcsóbbak, mint a több NAND-ot tartalmazó változatok, azonban elvileg hamarabb is mennek tönkre, de hogy ez években mit jelent, azt egyelőre nem tudjuk.
Te írtad:
Például semmi sebességnövekedés nem lenne.
Nem is erről beszéltünk ittA tömörítési puffer nem a flash területen van
Nem is állítottam én mást.Gyorsabb tömöríthető adattal mert kevesebbet fog a flashbe írni.
Ez valóban így van, kevesebb lehet a NAND-ra írt adatmennyiség, tömöríthető adatok esetén.Amit én állítottam az ez:
A szabad helyet nem tudod élettartam-növelésre vagy adatárólasra felhasználni. A lefoglalt helyre végleges adat nem kerül. Tehát te magad semmit se tudsz kezdeni ezzel a szabad hellyel, a vezérlő gazdálkodik vele. Tehát annyi a lényeg, hogy zetecR amit írt az nem egy valós érv.
Aktív témák
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Philips LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jogász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest