Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
kerekfej
üzenetére
"de volt már olyan, hogy valakinek ez se segített" - ehhez van egy linked, ki az a valaki ?
..csak mert a
"szomszéd-lovának-a-rokona-falun-majdnem-látta(talán)"
megfogalmazás inkább OFF lenne, de még annak sem az igazi - ellenben, ha van olyan személy, aki ezt megerősíti, elfogadják majd a tényt.A meghibásodási statisztikát kb. resetelni lehetne a "csodafirmware" után, hiszen akinek eddig meghibásodott - értsd: az elvárttól eltérően működött - pl. "kékhalál, ledobálás" miatt
ahogy írtad is, az nyilván visszavitte garba, így a hibás termék = x +1 db lett, holott ma már erre csak annyit mondanak, hogy feldobják az új fw-t, és már rendben is van ?!Ha valóban hibásak, akkor jogos, hogy nem ajánlod..
Anfänger : neked szerencséd volt ?!

Ami pl. Total commanderben tényleges 550MB/s -sel másol, abból én is kérek egyet, lehetőleg a 120 GB-s SSD-k árában !
..ami meg csak a "fillxblabla" tesztben az egy vicc.SSD-ből szerintem a SATA3-asok elég jók. Most a Force GT-t mondják gyorsnak, illetve, nekem személyes kedvencem a Crucial M4 (akár Micron C400 néven is..)
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

..ami meg csak a "fillxblabla" tesztben az egy vicc.