- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Azta*rva

Oké, akkor minden eddigi, amit írtam, tekintsétek tárgytalannak. Most éppen azon izéltam, hogy elszámoltam a dolgot és a 3 nyomorult játék, ami kell a gépre 41 gigát foglal, tehát sehogy se jön ki a dolog, de akkor nem izgatom magam, marad rendszernek ez, rámegy ami rámegy, aztán kész.
Bár azt nem értem, hogy ezt hogyan teszteli? Teleírja, letörli, aztán megint teleírja? Ha így teszteli, az viszont nem jó, nem? Ha csak a 20%-át hagyja üresen, és mindig azt írja újra, akkor hamarabb tönkre fog menni. Persze van wear leveling, de a 20%-ot is cserélgeti az SSD a háttérben pont ezért, tehát..ja akkor lehet, hogy ugyanott vagyunk, mintha mindig teleírná 0-ról.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Formula-1 humoros
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Overwatch 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest