Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Aktív témák
-
válasz
Csorbi
üzenetére
Ez egy szép kérdés...
Magyarul: Az SSD-t be szeretnéd "szervezni" a RAID 5-ös tömbbe, kvázi cache-nek? Ha igen, akkor szvsz nem kivitelezhető: [link]2 dolog, ami miatt "necces" a dolog (idézve a linkelt pdf-ből)
# System Requirements:
For a system to support Intel Smart Response Technology it must have the following:
Intel® Z68 Express Chipset-based desktop board
Intel® Core Processor in the LGA 1155 package
System BIOS with SATA mode set to RAID
Intel Rapid Storage Technology software 10.5 version release or later
Single Hard Disk Drive (HDD) or multiple HDDs in a single RAID volume
Solid State Drive (SSD) with a minimum capacity of 18.6GB
Operating system: Microsoft Windows* Vista 32-bit Edition and 64-bit Edition, Microsoft Windows*
7 32-bit Edition and 64-bit# Select the size from the SSD to be allocated for the cache memory.
Note: Any remaining space on the SSD may be used for data storage using the simple data single-disk RAID 0 volume that is automatically created.Lehet, hogy csak Én fogom fel nem jól
, de a RAID 5, az minden, csak nem egyszerű RAID kötet, illetve, ha meg automatikusan RAID 0 kötetet hoz létre(az SSD-n), akkor meg azért bukta... Persze azért kutakodj a neten, mert ez csak az Én meglátásom szerint nem kivitelezhető... 
Aktív témák
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Magyarul: Az SSD-t be szeretnéd "szervezni" a RAID 5-ös tömbbe, kvázi cache-nek? Ha igen, akkor szvsz nem kivitelezhető:
, de a RAID 5, az minden, csak nem egyszerű RAID kötet, illetve, ha meg automatikusan RAID 0 kötetet hoz létre(az SSD-n), akkor meg azért bukta... Persze azért kutakodj a neten, mert ez csak az Én meglátásom szerint nem kivitelezhető...