Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- talmida: Változások 2. rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
yOLORO
csendes tag
válasz
Findzs
üzenetére
Szia
Minden elismerésem a Kingston előtt.
Valószínűleg azért is voltak ennyire korrektek, mert nem egy 4gb pendrive -ról volt szó és tudják ők is nagyon jól hogy szerintem az összes ilyen kategóriájú SSD gyári hibás.Szóval 2x emil váltás és fénykép küldés(csak a gyári számok és p/n miatt) után megkaptam az RMA ticket -t. Nekem kellett ugyan feladni a csomagot UK -ba, de nem egy húzós összeg, ha jól emlékszem 5e ft körül volt.
Pünkösd hétfőn adták fel a csomagot UPS Express -szel és kedden kihozta a futár a címemre. Nem tudom leírni a csodálkozásom mértékét mikor kedden átvettem a csere SSD-t.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a fajta garanciális cserét. Ugyan pénzbe került, de ha úgy vesszük hogy ha a boltba elveszik a rossz terméket és vállalják a gar. cserét még biztos nem lenne meg a csere SDD és nem lennék biztos benne hogy egyel újabbat kaptam volna mint most, vagy csak ráfizetéssel....
ÜDV
Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest