Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Balupapa
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. A télen vettem Savanya fórumtársunktól (gondolom sokunknak ismerős a neve erre felé...) egy használt (98%kondi) SuperTalent Ultra drive 32GB-os SSD-t (230/160+TRIM) .
Egy ADFD Raptor helyébe került a gépbe, a gyorsulás mértéke sokkoló volt.
Kicsinek éreztem a 32GB--ot és leszerettem volna cserélni egy 64esre.Nálam végig tökéletesen szolgált tegnap előtt az SSD-t eladtam itt phn 96%-os kondival.
Mára kapom a privit, hogy az SSD amit tőlem vett nem hozza a gyári értékeket.
[link] ez a sebesség és ráadásul még egy extra hiba is van, valami érintkezés [link] (Állítólag a többszörös kábel csere sem oldotta meg a problémát ) Ekkor megkértem az illetőt, hogy telepitse ujra a win7et és ahogy itt le van irva a szerint állitsa be a biost és a windowst. Állitólag az eredmény nem javult. Itt egy kép sentinellel [link] e szerint pedig hibátlan. Természetesen kéri vissza a pénzt. Ti mit tennétek a helyemben? az ssd tuti jo volt amikor átadtam neki.Beszéltem az elöbb Over@lockerrel és azt mondta h tanácsoljam neki, hogy a tuningolt processzorát az illető tegye alapra ugyanis a vezérlő chip a tuningtol megbolondulhat, illetve csináljon egy mélyformázást. Ezeknek az eredményére várok még.
Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest