Hirdetés

Aktív témák

• Balupapa

senior tag

Sziasztok!

Szeretnék kérni egy kis segítséget. A télen vettem Savanya fórumtársunktól (gondolom sokunknak ismerős a neve erre felé...) egy használt (98%kondi) SuperTalent Ultra drive 32GB-os SSD-t (230/160+TRIM) .
    Egy ADFD Raptor helyébe került a gépbe, a gyorsulás mértéke sokkoló volt.
    Kicsinek éreztem a 32GB--ot és leszerettem volna cserélni egy 64esre.Nálam végig tökéletesen szolgált tegnap előtt az SSD-t eladtam itt phn 96%-os kondival.
    Mára kapom a privit, hogy az SSD amit tőlem vett nem hozza a gyári értékeket.
    [link] ez a sebesség és ráadásul még egy extra hiba is van, valami érintkezés [link] (Állítólag a többszörös kábel csere sem oldotta meg a problémát ) Ekkor megkértem az illetőt, hogy telepitse ujra a win7et és ahogy itt le van irva a szerint állitsa be a biost és a windowst. Állitólag az eredmény nem javult. Itt egy kép sentinellel [link] e szerint pedig hibátlan. Természetesen kéri vissza a pénzt. Ti mit tennétek a helyemben? az ssd tuti jo volt amikor átadtam neki.

Beszéltem az elöbb Over@lockerrel és azt mondta h tanácsoljam neki, hogy a tuningolt processzorát az illető tegye alapra ugyanis a vezérlő chip a tuningtol megbolondulhat, illetve csináljon egy mélyformázást. Ezeknek az eredményére várok még.

Aktív témák