- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz
Geryson
üzenetére
Szia!
Én kedden tettem föl az új fw-t a napra pontosan egy hetes meghajtómon (ugyanaz a tipus mint a tiéd és szintén ipon-os).
Szerencsére nekem semmi bajom vele, egy hétig ment az eredeti fw-el, de kissé beparáztam amikor olvastam a hírt.
Sajnálom hogy neked gariztatnod kell, mert a sok újratelepítés........beállítgatás.......Amúgy nem értem a dolgot.
A Kingston azt állítja, hogy a felsorolt tipusokon belül is csak kis százalékukat érinti a hiba.
Ez hogy lehet?
Ha egyszer mindegyiken ugyanaz a Mira gyorsítótár, JMF618 vezérlő és Toshiba memóchipek vannak akkor hogy lehet ez? Most vagy az egész széria hibája, vagy akkor nem értem.....A másik meg az, hogy a Kingston egy nagy multú komoly cég, és már elnézést, de mi a jó büdös francért adják ki teszteletlenül a meghajtókat?
Vagy ott is létszámleépítés meg forráselvonás van mint idehaza, és a mérnökök meg a tesztelők 2/3-át kirugták és akik maradnak azok meg nem győzik a melót?De útálom hogy majdnem minden ilyen teszteletlen szutyok......már lassan nem merek megvenni semmit!
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Napelem
- Robotporszívók
- Óra topik
- Hyundai, Kia topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Robogó, kismotor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest