Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

válasz cyberkind #31836 üzenetére

Annak a sorozatnak beteg HANGULATA van. Amit lehet szeretni, vagy nem szeretni (még én sem tudom, hogy állok vele...egyelőre 2 évadon vagyok túl), az viszont vitathatatlan, hogy nagyon komoly hangulata van. Ez elég sok filmnek nem jön össze a témában, ahogy a PA-nek sem. Abban se karakterek nincsenek, se történet. Frankón nem szól semmiről a film. Kb. olyan, mintha egy "darálós" horrorban annyi történne, hogy valaki bemegy egy házba, mellbe szúr valakit egy késsel, és ez megy minden éjszaka, majd amikor a 10. embert is mellbe szúrta, akkor vége a filmnek...az ijesztegetés magában kevés, és ha nincs mögötte semmi, akkor egyenesen már nevetséges lesz. Az elsőnél még működhetett, mert ott legalább a remény meg volt, hogy történik valami...a következő részektől, meg pontosan tudod, hogy nem történik semmi. Becsapja az ajtót a huzat, a csávó lefingja a takarót, valamelyik családtag portalanítja a plafont vagy az előszoba folyosóját...ezt ellövik minden részben, de nem történik semmi. Céltalan filmes trükkök egymás után. Ennél már egy "Így készült..." film is érdekesebb.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés