- Notepad++
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz Viszlát #50139 üzenetére
Nekem eleve nem voltak komoly elvárásaim a filmmel kapcsolatban, így nem is csalódtam miután megnéztem. Nem lett jó film. Egyszer nézős, hamar felejtős.
Mondjuk amikor káromkodott azért bennem is megmozdult valami.
Spoiler!
Szerintem ott hibázták el a filmet hogy valami nagyot akartak alkotni és ezért túl sok mindent zsúfoltak bele ami nem állt össze egy egésszé hanem egy katyvasz lett.
Dráma, humor, összetört lelkek. Mindegyik elég felszínesen volt jelen filmben és nem tudta bevonni a nézőt a mesevilágba.
Szerintem sokkal jobb lett volna ha inkább egy dologra koncentrálnak. Nem kellett volna ennyi drámai szál bele. Kisfiú+anyja szelleme, elcseszett tinilány, összetört szívű boszorkány, lelkisérült vámpír és a családi tragédiái, a szellemlátó dada akit eldobtak a szülei. Az ember azt sem tudja hova kapja a fejét. Emiatt jelentéktelenné válnak.
A humor pedig nem lett az igazi. Egyrészt nem is illett ennyi dráma mellé ez a stílus másrészt legtöbbször szimplán nem is volt vicces.Ellenpéldaként tudom ajánlani a Távkapcsot ahol szerintem remek humor van jelen és sokkal megrázóbb drámai történet. Minden téren köröket ver erre a filmre.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Aktív témák
- Tippmix
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Samsung Odyssey G3 S27AG32
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra. I7 9700 / RTX 2070S / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Nitro AN517-51 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 500GB NVMe magyar vilbill gar