Hirdetés
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
tiv83us #2298 üzenetére
De, ő az.
Mert ki lesz az új Joker? Mondjuk arra nem emlékszem, hogy Nicholson mennyire hasonlított rá (mondjuk arcban annyira nem, mint az avatarod, legalábbis pufibb arca volt), már elég régen láttam az eredetit...
Képregényből meg azt hiszem csak a magyarországi megjelenéseket olvastam, ott csak az első 4 részben szerepelt asszem Joker (viszont az elő rész elég nyomasztó volt), ezek a részek meg össz-vissz 2 történetet meséltek el. -
adalbert1
veterán
válasz
RedWing #2297 üzenetére
SPOILER
Azért azt jól bemutatja, hogy mennyire megzakkanhatnak az emberek fogságban, 1-2 régebb óta ott tartott arc már totál kattant, főleg Eugene... Meg az is jól meg van csinálva, mikor szöknek és a társa Balehez beszél mert halucinál... Meg mikor már meghalt a csávó akkor ahogy Bale halucinál az is jó...
Meg még a kopasz törpe őrön röhögtem párszor, hogy milyen fejeket vágott...
Azt meg hülyeségnek tartottam, hogy eldobják a fegyverüket.
A képi világa viszont nagyon bejön, a dzsungeles részek gyönyörűek. -
adalbert1
veterán
válasz
tiv83us #2294 üzenetére
Szerintem már a 12 is gyenge volt a 11-hez képest, a 13-ban meg számomra semmi érdekes nem volt...
Nemrég néztem a Rescue Dawn-t Christian Bale-el... Nem egy mozgalmas darab, persze Bale ebbben is hozza a szokott formáját, plusz van pár nagyon jó jelenet, viszont összeségében én többet vártam volna. Nálam olyan 6/10.
-
tiv83us
veterán
válasz
dragonfx #2252 üzenetére
Nem rossz, de nyomaban sincs a 11 es 12-nek szvsz.
En a Bucket List-et varom mar nagyon, Morgen Freeman-nel es Jack Nicholson-nal.
A NY Times eddig 5/5-ot adott nekik vegig, "ev filmje"...stb propaganda, elsutik parszor egy evben par filmre, de erre tenyleg kivancsi vagyok.
No, nezzuk a trailert -
Dilikutya
félisten
-
Arnold2
őstag
Megnéztem a Férj és férj című filmet ma.
Nos nem volt olyan rossz mint vártam (ez lehet akát pozitívum is).
Annyira nem volt rossz, Rob Schneider mint kínai pap
Viszont a végére egy vödröt kellett a monitor alá tennem,mert úgy,de úgy csöpögött, hogy azt hittem minden rövidzár lesz itt hirtelen. De összességében jól szórakoztam (Jessica Biel meg....)
6,5/10 (egyszer nézhető kategória) -
Dilikutya
félisten
válasz
Integra #2277 üzenetére
Ha jól emlékszem, te írtál itt először a The Teeth című borzalomról, amiben a lány vaginája fogakat növeszt. Nos, itt az első 5 perc a filmből
.
-
Drizzt
nagyúr
Ópium. Nekem nagyon tetszett, kellően nyomasztó hangulatú, bár a végefelé már nekem is vontatott volt, operatőri munka remek szerintem, de nem leesz túl népszerű film, mert hát eléggé rétegfilm jellege van, nem sokan vevők az ilyenre, s absz. szigorúan csak felnőtteknek.
-
BITBOYS
addikt
válasz
bagyulajuve #2284 üzenetére
Ne is mond. Például AVP2
szerintem
-
BITBOYS
addikt
Hipervándor nemsokára a mozikban
Miért nem Hiperugró vagy Hiperman?Jó bénára sikeredett ez a fordítás, milyen lesz a szinkron
Különben meg Jumper -
neduddki
nagyúr
HI!
NA volt szerencsetlensegem megnezni a zodiakust:- (((
Atya eg, ezt a raks sz.r hogy birta osszehozni, ehhhhhhhhhhh:- (((udv
neduddki
-
Tibiajax
nagyúr
néhány filmet én is..
Brian élete
nagyon régen láttam már, most ujra néztük, sosem árt ismételni a jót :9, így meg főleg nem
A Nap könnyei
Jó kis film volt, Monica meg csak szimplán élmény..
Férj és férj
A mai inséges időkben, már ami a vígjátékokat illeti, az ilyet mint ez, meg kell becsülni..
Van benne néhány jó poén. -
törölt tag
-
törölt tag
igen, tuti lesz furesz 5-6
sztem mar tobbszor is irtuk a topicban
28 honappal kesobb az mar nem is tudom mi lenne...
mindenesetre elegge gaz volt a 28 hettel kesobb vege, az az utolso 3 masodperc, amit Parizsrol mutattak
de maga a film nagyon tetszett, foleg a helikopteres reszeknel szolt jol a hazimozi -
RedWing
aktív tag
válasz
adalbert1 #2270 üzenetére
"Halloween új változata: Nos az eredetit nem ismerem, így nem tudom mennyiben térhetett el (sejtéseim szerint semennyire) ettől, mindenesetre Rob Zombie jó munkát végzett. Van pár kellően nyomasztó rész."
Én láttam az összeset, nem mondom, h. a legjobb, de egyértelműen nem is a legrosszabb. Elfogultságomat figyelembevéve 7/10.
-
adalbert1
veterán
válasz
brownus #2268 üzenetére
Én mostanában ezeket néztem:
A főnököm lánya: gagyi vígjáték nagyon száraz poénokkal, akinek bejön ez a stílus, annak ajánlhatom, másnak nem igazán. Nálam 2/10, az is Carmen Electra és Tara Reid miatt.
Ég velünk: eddig még nem láttam Edward Nortonnak ezt a filmjét, így pótoltam. Kellemes kis komédia, nálam olyan 7/10, Norton nagyon jól alakít, Ben Stiller is hozza a tőle megszokottat.
Furcsa Pár: Jack Lemon és Walter Matthaunak egy régebbi filmje. Hát számomra ez az érdekes kategória volt, nagyjából helyzet és jellemkomikumra akarnak építeni, de nekem nemigazán jöttek át a poénok.
Sebezhetetlen: Nagyon nem tetszett, és ezen Bruce Willis, vagy Morgan Freeman se tudott változtatni. Számomra nagyon lapos volt a film.
Halloween új változata: Nos az eredetit nem ismerem, így nem tudom mennyiben térhetett el (sejtéseim szerint semennyire) ettől, mindenesetre Rob Zombie jó munkát végzett. Van pár kellően nyomasztó rész.
-
brownus
veterán
hello,
pár film amit magunkévá tettünk a hétvégén:
szemközti ablak, egy romantikus dráma. olasz film ami végülis semmiről se szól. egy befejezetlen történet, annyit mond a nézőnek, hogy az álmaid ne add fel, valósítsd meg azt/azokat. nekem nem igazán tetszett a film, kicsit vontatott volt. viszont a film zenéje az igen és a főszereplő néni szép
shoot em up ez a maga hülyeségeivel egy 10/10es film
és nem hiába bmw-ket tört össze a filmben
monica szája meg
drága zsíros kenyér...
eastern promises, egy tökéletes maffiás film, nem egy scorsese, ami nekem most nagyon is bejött. a színészekről ódákat lehetne zengeni
mortensen is a minusz 20 kilójával, na meg cassel... kibaszott jók voltak. ez nálam 10/10
lady in the water, egy aranyos mesefilm, 8/10,
a shoot em up-ból a kis szőrös faszikám játszotta benne a gyógyítót, fura volt utána egy ilyen szerepben látniitt is zakkant volt egy picit
-
törölt tag
meg ket film:
furesz4: hat aki az elso 5 percet tuleli, annak uatana mar semmi sem arthatjol sikerult ez a resz is, bar lenyegesen kevesebb kinzas volt benne, mint az elozo reszekben...
hasonlo lesz az 5-6 resz is?ferj es ferj: sikerult felvonultatni az osszes elcsepelt meleg sztereotipiakhoz tartozo dolgot, viszont eleg jol sikerult a poenba atultetes...
voltak a ilmnek jobb es rosszabb pillanatai is, mindenesetre egy gyenge 3as a 10es skalan... -
bdav
őstag
válasz
Jégkokó #2255 üzenetére
A könyv elolvasása után azt kell mondjam h. meglepően jól sikerült elkapni a dolgot az arany iránytűvel. Az film pedig nem fedi teljesen a könyvet, akkor sokkal durvább hiányérzetet okozna a vége mint így
Második részt én kétlem hogy filmesítenék, elég nagyot bukott sajnos
-
törölt tag
bnocsanat, rosszul irtam, a 28 hettel kesobbet neztuk tegnap
a 28 nappal kesobbet is lattuk a megjelenesekor
bocsi a teves infoert, a nagy izgalmak kozepette nem is tudom mit irtamegyebkent tegnap megneztuk a suttogas c filmet is...
ajanlom mindenkinek, aki akar egy kicsit borzongani -
snecy
senior tag
No Country for Old Men ütött, nem véletlen az imdb-s értékelés.
-
törölt tag
most nezem a 28 nappal kesobbet...
hat nem semmi egy film, es meg nicns vege... -
BITBOYS
addikt
I Am Legend Spoiler
Mitől lett ember feletti képességük a vírussal fertőzött embereknek? Ha nem emberi lényként gondolkodtak hogyan voltak képesek csapdát készíteni?
Speciális effektusokban erős volt a film, viszont a 28-as 2. részét szerintem nem tudta felülmúlni. Ha nem Will Smith lett volna a legenda lehet nem aratott volna ekkora sikert ez a mozi. 7/10 mivel a kutyus is jól játszott -
RedWing
aktív tag
Hát nem kimondottan film, de hatalmas!
Nálam 10/10!!!
Jeff Dunham - Spark of Insanity
[link] -
Jégkokó
veterán
Ma megnéztem az arany iránytűt. De vhogy se eleje se vége nincs a filmnek, mintha a vége elött elvágták volna a sztorit, ami nem volt olyan túl jó egyébbként se. Igy tuti, hogy lesz második rész is.
-
mazda626
addikt
Shoot Em Up
Minden percét élveztem, kategóriájában, olcsó, de jó eksönfilmben 10/10.SPOILER: BMW-t miért idétlen animációval kell összetörni, az animációk némelyikével nem voltam kibékülve, amúgy tökéletes. Ja, meg a fejbe lőtt nőn nagyon látszik, hogy bábu.
SPOILER OFF -
Raymond
titán
válasz
Integra #2190 üzenetére
A konyvet kene elolvasnod, de a lenyeg valami olyasmi, hogy a szemelytelen materialista beallitottsagu tarsadalom miatt senki igazan tem tudta kicsoda o valojaban. Sem a nevet igazabol sem hogy hol lakik. Senki nem tud a masikrol semmit, aszerint vannak az emberek megitelve hogy mit hordanak, milyen a kocsijuk, hova jarnakj kajalni stb. Az egesz filmben latszik ez minden jelenetben. A 80-as evek yuppie kolykeinek kemeny kritikaja akart lenni. A vege fele a partin latszik amikor teljesen masnak hiszik ot. A bonusz meg az ingatlanugynok no akinek az arcarol le lehetett olvasnbi hogy tudja jol mi tortent ott, de kuss legyen felole mert akkor nem tud a lakason kaszalni egy nagyot.
Szerk: latom mar meg lett beszelve
-
dragonfx
veterán
Oceans 13
Szerintme jó film, trükkös érdekes,mégse telimindneféle bunyovalés golyózáporral
-
G@ben
addikt
Sziasztok!
Keresem két filmnek a címét, amikben Depardieu játszik. Az egyik címében szerepel a paradicsom (nem a Paradicsom meghódítása), a másikéban a pokol. Mik lehetnek a címek?
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Picit off témájú hsz következik.
Keresek egy áldokumentumfilmet, de paródiának is felér, annyira jó! Nem mai csirke, egy kis lényről szól, ami zabálja az olajat.Iszonyat jól meg van csinálva az egész állítólag, felkeltette az érdeklődésem, láttam neten, meg lehet vásárolni, de 2390Ft-ot nem ér nekem, esetleg be lehet valahonnan szerezni ingyen? Mint pl a National Geographics dokfilmjeit, tk-ban is van, ez viszont nem.
Előre is köszönöm! -
adalbert1
veterán
válasz
Integra #2246 üzenetére
És ő mit mondott? Mert számomra mai napig kérdéses ez a téma, pedig már a filmet is láttam párszor, meg a könyvet is legalább 2-szer olvastam, de ahogy philoxenia is mondja a vége már annyira csapongó és kusza, hogy csak egy mondatra emlékszem belőle, szerintem az a legutolsó (..........). Ez alapján már nagyon sok mindenre gondoltam, de nem esett le...
Szerk.: inkább kiszedtem az utolsó mondatot, ne legyen spoiler.
-
Integra
titán
válasz
philoxenia #2245 üzenetére
közben rájöttem, hogy miért úszta meg az egészet
nem maradt más mint kilogikázni, aztán megkérdeztem valakit aki valóban végig is olvasta a könyvet és mondta, hogy azaz. -
dragonfx
veterán
Hát nem is tommit mondjak erre az arany iránytűre..tisztagyűrűk ura csak fiu helyett lánnyal,érdekes kalandfilm, tán rövidebb nem vontatott...hát nem tom lelkileg fel kell dolgoznom először.
-
Integra
titán
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #2234 üzenetére
sorry, én voltam a bamba, szóval SPOILER tartalmú volt az irásom....még 1x elnézést!
-
agrarfiatal
senior tag
I'm legend szerintem hasonló mint a 28 nappal/28 héttel később c filmek csak ez az utóbbi 2nek valahogy a története jobban kidolgozottnak tűnt. Az I'm legend-ben meg inkább mintha arra próbálnának rávilágítani, hogy egy ember a nagy "semmiben" hogyan éldegél (mellesleg nem hétköznapi körülmények között)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
tiv83us #2184 üzenetére
Bár nem vagyok moderátor, hadd élvezzem ki a pillanatot, és hadd javíccsak ki egy modit..
Aki Tarantino rajongo az elfogja magat sirni /annyira szar/
Na, így kicsivel már közelebb áll az igazsághoz az idézett mondat. Köszönöm, csak ennyit szerettem volna.ps. a planet terror ellenben must see. kiváló (legalábbis ugy néz nézve, ami akart lenni..).
-
törölt tag
mi is van a topic cimeben?
figyeljunk mar oda kicsit, hogy ne eszetlenul irkaljuk be a filmeket...
SPOILER
-
Bibby
addikt
válasz
Köszönöm mindazok nevében akik még nem látták a filmet.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Passzolok, én még nem láttam az első részt.
10,000 B.C.
Hell Ride: vér, szex, Vinnie Jones, Dennis Hopper, Michael Madsen, B kategóriás motorosbandázás Tarantino produceri felügyelete alatt. -
dragonfx
veterán
válasz
Dilikutya #2224 üzenetére
jó, de hogy mondjam...van terminator amiben azt mondom egy robottól tán elképzelek ennyit, de ebben az arc egy húsvérhalandó ember....mega bárba mikor a afxinak kitépia gádzsia tőkét..utána meg segít nekik...ághhh ez melyik országban lenne így?..pláne ha még ő a tulaj..kb 20 felé kellettvolna mind2ejüket aprítatnia,..
-
adalbert1
veterán
válasz
Integra #2206 üzenetére
Szerintem is Bale nagyon elkapta a szerepet, legjobban nekem ott jön át a dolog, ahogy nézi magát a tükörben miközben valamelyik csajjal kefél, az a fej amit ott vág démoni.
Viszont ez szerintem egy tipikusan olyan könyv, amit nem lehet megfilmesíteni, úgy hogy ugyanazt az élményt adja. Az mekkora lol volt már, mikor fut le a csaj a lépcsőn, és rádobja a láncfűrészt? A könyvből kimaradtak a legbrutálisabb, leggyomorforgatóbb részek, meg azt se lehet igazán visszaadni, mikor minden helyzetben leírja, hogy ilyen márkájú ruhát viseltem, ennyibe került, ide mentünk vacsorázni, ennyit fizettem, stb. Meg úgy eleve a főszereplő kattogását, világnézetét. -
philoxenia
MODERÁTOR
Bocsi, hogy belekontárkodok, de a szomszédban volna egy feladvány, de nekem túl új.
-
Drizzt
nagyúr
Mezteelen fegyver. Akciófilm Hong Kongból, szóval van benne fight, picit beteges sztori, a végére sajnos nagyon klisés és gagyi lesz, de az első órája nagyon jó, tetszett nagyon. Pozitív meglepetés. Ja, s nagyon jó ázsiai csajok vannak benne.
-
dragonfx
veterán
Gyolózápor
Én tipikusan szeretem az ilyne filmeket,amiben kb 2/3 időt lőnek midnneféle lehetetlen helyzetből pozicióból...de azért mindennek van határa...itt olyan dolgok történnek..ami már nevetségesek egy emberhez képest..persze ő egy golyót sekap miközben 100 embe halott kb...párkínzós jelent miegymás..mese meskete...1x nézhető..de csak azért nemmondom hogy közepes....mert volt benne egy e36 325 is ..és persze piros...és rohadt jól ment....és mit kibírt..de persze szokásos mese ez is ahogyaz is hogy 2 dróttal elköt egy iylne autót emberünk
Nézzétek meg de csak 1x.
-
RedWing
aktív tag
válasz
diablo1984 #2215 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek!
Ez egy amolyan "B" vagy inkább "C" kategóriás valami, amit majd kb. 2 év múlva azertéellklubb is lead szombat este 22:00-kor... -
Arnold2
őstag
válasz
diablo1984 #2216 üzenetére
Igen arról.
Bibby: Ez is egy vélemény. De azt ugye tudod,hogy az a végén nem egy zombi volt,hanem egy élő ember, aki otthon hagyta a napozó krémet?
-
Bibby
addikt
válasz
diablo1984 #2215 üzenetére
Irónia, szarkazmus? Találkoztál már velük? Most akkor igen.
Megnéztem én is ezt a sunshine-t... valami borzalom volt. Unalmas vontatott, előre kitalálható, égettbőrű űrzombis.
-
I_Am
veterán
válasz
Integra #2213 üzenetére
Én anno moziban néztem meg elsőnek, aztán rá egy héttel később ugyancsak moziban másodszorra is. Aztán videokazettán, majd pár évre rá jelenlegi párommal dvd-n. Valahogy évről évre előkerül a halálhajó és mindíg ugyanazt a kellemesen nyomasztó hangulatot árasztja magából. Nekem egyik kedvenc L. Fishburne filmem.
-
Integra
titán
megkockáztatom, hogy a halálhajót nem nagyon vette be a gyomruk.
elsőre nekem se volt könnyen nézhető, elég egy gusztustalan para film és lelkileg is nagyon nyomasztó, tényleg nem mindenkinek kenyere az ilyen.
ezt csak abból gondolom, hogy helyette tinihorror végső állomás lett a vége.. -
Arnold2
őstag
válasz
Integra #2210 üzenetére
Ugye?Szerintem is.
De sokan a környezetemben teljesen másképp gondolják.Pont ezek az emberek 6 és fél évvel ezelőtt betették a videólejátszóba majd nagyjábból a 2/3-nál kivették,mondván, hogy mi ez a szar.Én meg nem tudtam,hogy kérlelni őket,hogy tegyék már vissza,majd ott kapartam az arcom,hogy baaaannyyyek ilyen nincs.S az i-re a pontot, s a kés-forgatást a szivembe a Végső állomás betétele jelentette,akkor este.Én meg tüntetőleg jól el is aludtam rajta.
Voltunk vagy 14-15 évesek -
lorcsi
veterán
de fasza egy kép
Int: persze
The.Chronicles.of.Riddick -
Arnold2
őstag
válasz
Integra #2203 üzenetére
A 'Mag 2'-t csak azért írtam,mert így, hogy már láttam a filmet egyáltalán nem mondható annak. Olvastam régebben pár kritikát róla (Napfényről természetesen) s azokban is párszor felmerült,hogy ez egy "folytatás".De ugye nem az.A mag egy kis high-tech blödli sok okossággal telerakva. A 'Napfény' gyökeresen más. (Még ha folytatás is lenne,márpedig ugye nem az,akkor ez egy olyan ritkaság lenne,ahol a 2. film bőven lepipálja az elsőt)
Meg a trailer apalpján én is csak arra gondoltam,hogy áhh,tuti olyan mint 'A mag'.De ahogy itt olvasgattam,hogy miket írtok róla,azt mondtam,hogy adok neki egy esélyt, s nem csalódtam.A szellemhajós asszociáció nálam,nem sokkal a film kezdete után előjött.írtam is,hogy a közepe fele már csak Sam Neil-t hiányoltam.Mert ugye nem sok űrhajós film készül manapság,legalább is én nem tudnék valami hű de sokat felsorolni.Nagyon sokakkal ellentétben nekem tetszett a Halálhajó,s ezért többször is láttam.Előzőleg írtam,hogy nagyon durván lehetne csak össze hasonlítani a két filmet.Teljes mértékben egyetértek veled, hogy teljesen más szitú.Viszont a két film hangulatában, meg talán az emberi reakciókban/viselkedésekben talán van némi közös.Különösen a vége felé.
Egy szó mint száz:a 'Napfény' és a 'Halálhajó' jó kis filmek,s a 'Napfény' egyáltalán nem 'Mag 2'! -
Bibby
addikt
Micsoda zene meg hangok vannak már ebben a kis trailerben is...ütős lehet. Itt egy kis kritika róla.
-
Arnold2
őstag
válasz
Dilikutya #2202 üzenetére
Dehogynem,sőt kifejezetten tetszenek az ilyen filmek.
Nekem az ilyen filmeknél az az alapkövetelmény,hogy tudjak nevetni.Ennél a filmél, becs szó, ha 3-4-szer felnevettem (ami ugye elég tré egy vígjátéknál).
Éreztem a filmben a szándékot,dicséretes az alaptörténet is (ami nagyon szar,de ugye ide ez tökéletes).
Nem tudom,na.Engem nem győzött meg.
Igazából így, már leülepedve, sok rosszat nem tudok mondani róla,mert egész jó a kivitelezés, csak annyit hogy nem szórakoztam jól.Csak ültem és egyszer kétszer felkuncogtam. -
Megnéztem a Katakombákat, Ti ne tegyétek
Annyira nem volt rossz, de jó se
-
Integra
titán
válasz
Arnold2 #2199 üzenetére
nem te vagy az egyetlen aki anno a halálhajóra asszociált, de szerencsére teljesen más a szitu és teljesen rendben is van.
de ezt a mag 2 dolgot nem értem, nekem anno a trailer alapján pont az jött le, hogy nem lesz könnyű film, de pláne nem mag féle blődliaz alternatív befejezésre én is kíváncsi lennék, hogy milyen.
-
Jégkokó
veterán
Mulltkor mondta vki, hogy az Alvin és a mókusok biztos mekkora szar lesz, megnéztem a mult héten és hát, nem volt vmi egetrengetően jó, de azért egyszer meg lehetett nézni.Stílusában meg a sztori is nagyon az első garfieldre hasonlított.
Aktív témák
- iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple
- Bitmain Antminer S9 13.5T
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest