Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Áhh, de nekem úgy rémlik, hogy vérengzés is csak kb. az utolsó negyedében van.
Hills have eyes 2-ről most ugrott be, hogy még szintén nem írtam semmit, na az is hasonló film, csak legalább végig vérengzenek, s annyira rossz, hogy már jó.
Most meg elkezdtük nézni a History Boys című filmet, fél óráig bírtuk. Hihetetlenül irritáló egy film.
Úgyhogy Vörös Sárkány. A Manhunter remake-je modernebb köntösben, nameg Hopkins+Norton.
JAh, meg erről: tegnap láttam először a bárányok hallgatnakot. Tényleg nagyon jó film, tetszett! Elhatároztam hogy holnap tehát Hannibal is meg lesz tekintve újra. Most rákattantam ezekre.I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Zodiákus. Elég kemény film, nem azért, ami történik benne, hanem azért, mert ez egy igaz történet. Wikipedián utána lehet olvasni elég rendesen. Maga a film elég hosszú, s nem túl mozgalmas, mégis a képernyőhöz tud kötni.
Izé, a mozivászonhoz.
[Szerkesztve]
Az valahol megvan, hogy hogyan kapták meg az eredeti üzenetből a helyesnek gondolt dekódolást? A filmben az egyszerű 1 szimbólum=1 betű megfeleltetésről beszéltek, ha jól értem, de akkor az eredeti kép alapján nekem nem az jön ki, ami nekik, hanem valami baromság, vagy hosszabb lenne a space, vagy mi?
[Szerkesztve]I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Mostan: Terrorbolygó. A Halálbiztosnál sokkal jobb, néha lehet rajta röhögni, meg legalább történik is benne valami. 6/10
I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
A mások élete(Das Leben der Anderen). Nagyon jó film, felkavaró sztori a megfigyelésekről, akár igaz történet is lehetne, bár erre való utalás nincs a filmben, szóval gondolom nem az. Mindenkinek megnézésre ajánlom! 1984, NDK a helyszín.
-
Drizzt
nagyúr
Fűrész 4. Nem, volt rossz, de a vége nem teljesen tiszta.
-
Drizzt
nagyúr
válasz Kazimír #1921 üzenetére
Nekünk így jó a helyzet, ha többen vagyunk otthon, mert 22-28-30 éves fiú a testvériség, így nem nehéz filmet találni, csak az a gond néha, ha már egyiket másikat látta valamelyikünk, a másik kettő meg még nem. Meg ritkán jutunk egy helyre.
-
Drizzt
nagyúr
I am legend. Hát, újdonság nincsen benne szinte semmi a 28 nappal később után(leszámítva, hogy a zombiszerűségek nézhetnek ki marha bénán is, ez rá élő bizonyíték), de legalább a főszereplő célja egy teljesen érthető dolog, a korábbiakhoz képet jó ötlet volt, hogy mivel is foglalkozzon a fickó. A sztori vontatott, ha rövidebb lenne, több lenne! Összesen nálam 4/10.
-
Drizzt
nagyúr
A kínzás szerintem érdekes dolog, a boncolás is anatómiailag(habár ehhez nem igazán értek, de majd lehet fogok tanulni.. ) rendben levőnek tűnt. Ráadásul amúgy egy késes jelenetnél én simán tudtam vacsorázni.
Nem kaptam kedvet, de igenis érdekesek a kínzóeszközök, meg aztán kiderül, hogy honnan ez a nagy kreativitás a fickónál ezekhez.
Pl.: a kínzókamra kiállítások látogatottsága is van akkora, hogy ne kelljen bezárni őket. Itt meg működés közben is láthatod a hasonló cuccokat.I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Stardustot megnéztem, nagyon jó! Robert De Niro a legkeményebb! Amúgy a tájak nagyon szépek benne, meg ami máshol túllőne giccsbe, az itt épp a megfelelő mértékben van jelen. Nagyon jó film!
-
Drizzt
nagyúr
SPOILER - I Am Legend.
Hát, nekem az I am legenddel az a bajom, hogy a kipusztult környezet sok újdonságot nem hordoz a 28 nappal később/28 héttel később után. Nekem azok jobban is tetszettek ilyen szempontból. Az, hogy a napi tevékenységei vannak benne, az nekem is tetszett, de a film maga egy unalmas rétestészta lett, s az áram, meg egyebek megléte tényleg több, mint irreális. Én semmiképp nem a legjobb filmek közt tartom számon. Átlagos körülbelül, néhány jó ötlettel, de alapvetően rémisztően unalmas cselekménnyel, s nevetséges "zombikkal".
-
Drizzt
nagyúr
Mezteelen fegyver. Akciófilm Hong Kongból, szóval van benne fight, picit beteges sztori, a végére sajnos nagyon klisés és gagyi lesz, de az első órája nagyon jó, tetszett nagyon. Pozitív meglepetés. Ja, s nagyon jó ázsiai csajok vannak benne.
-
Drizzt
nagyúr
Ópium. Nekem nagyon tetszett, kellően nyomasztó hangulatú, bár a végefelé már nekem is vontatott volt, operatőri munka remek szerintem, de nem leesz túl népszerű film, mert hát eléggé rétegfilm jellege van, nem sokan vevők az ilyenre, s absz. szigorúan csak felnőtteknek.
-
Drizzt
nagyúr
válasz Motion_Blur #2786 üzenetére
Gagyinak szánt akció-horror, de jól sikerült, megnézésre érdemes, lehet rajta kacagni, félni természetesen nem.
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
Dungeon siege - in the name of the king
Szerintem nagyon jó lett! Pedig Uwe Boll! Nagyon tetszett, pedig fosi hanggal néztem. Egyedül egy színész volt benne viszonylag gyengébb, a gonosz, de az egész film végig nagyon jó. Nem hittem volna.
-
Drizzt
nagyúr
válasz Wolverine #3897 üzenetére
Találtam még egy részletet youtube-on.
Könyörgöm, ez a szájanimáció ez mi? Ez már nagyon rég gáz lenne realtime gfx-nél is. Bár kicsit a hang is lehet késik, de attól függetlenül teljesen természetellenes a mozgás. A modellek egy 2 éves agyából kipattant szinten állnak. Amúgy meg akarom nézni az egészet is, de pénzt term. nem adok ezért. Már a fények se tűnnek valami jól számoltnak.[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
Postal.
Eleje jó, aztán közepe szar, végefelé se nagyon rossz, de sajnos lehett volna végig jó is. Ez így 3/10.I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
válasz bagyulajuve #3934 üzenetére
Nekem a Dungeon Siege a legjobb filmje, az nagyon tetszett, még a néhol igen nevetséges színészi alakítások ellenére is.
-
Drizzt
nagyúr
Igényes szórakozást ajánlok:
FilmajánlóI am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Ondskan. Ez nagyon jó film, tetszett.
imdbI am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Megnéztem a Wantedet, nekem főleg az eleje tetszett, de a közepe se szörnyű. 8/10 mondjuk.
-
Drizzt
nagyúr
válasz littlelion21 #5691 üzenetére
Ez az első film, amit életedben láttál?
Én személy szerintem a fejemet fogtam, hogy mi ez a bárgyúság. Bár a legeleje nem volt rossz. A növényes hülyeségig kb.I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Ez a Max Payne magyar trailer valahol fenn van? Megnéztem youtube-on a feliratost, s egyelőre nagyon pozitív csalódás, mert nagyon rosszra számítottam, s egész kellmes.
-
Drizzt
nagyúr
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy melyik Payne film lesz jobb. Készül ugye a hivatalos jogok alapján a Max Payne, de készül egy független film is, a Payne and redemption.
Eddigi videoanyagok belőle itt.I am having fun staying poor.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB DDR4, 256GB NVMe gar
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Új GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3200MHz
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC v7 , i7 9700E , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest