- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Néztem pár filmet:
Hangover: egyáltalán nem jött be, legalábbis messze nem olyan jó, mint ahogy beharangozták. Volt azért néhány szitu, ami tetszett, de összességében elég kiszámítható film, s kevés benne a poén.
Gran Torino: Na, ez meg egyszerűen remek. Tesómmal néztük diplomaosztóm után, asszem egy hete lehetett, kötelező.
-
Drizzt
nagyúr
The Spirit.
Nem jó ez a film. A sztorija egysíkú, a narráció pedig szintén vontatott, Samuel L. Jackson meg mindent elmond vagy 2-szer, bár picit zakkant arcot alakít, de akkor is idegesítő. Képi világ nem lenne rossz, de nem igazán ad hozzá a filmhez. 3/10
-
Drizzt
nagyúr
Ez a Sex Drive nagyon tetszett, főleg a csaj benne.
Feleségül azonnal!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
brownus #9046 üzenetére
Adta az RTL-klub, így nem kő a csemetéket kitenni a kipufogógőzös város ártalmainak. Csak a kis Vukénak. A legdurvább az, amikor a labda pattogva megy előre. Erre a megvalósításra mindenki "a nyugodtan leülhetsz, egyes" osztályzatot adná, s az elkövetőt örökre száműzné a számítógépek közeléből is.
-
Drizzt
nagyúr
Ben X.
Nézzétek meg. 8/10
Ki lehetett volna még többet hozni a témából, de így is nagyszerű, kötelező.
-
Drizzt
nagyúr
Megnéztem tegnap este a pathologyt. Semmi kiemelkedő, de mégis jó film, a színészek jól játszanak szerintem, pedig szerintem egyiket se láttam még korábban.
#6283: hát ez eddig nagyon nem tetszik, de a Tokio Driftet bírtam.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Tibiajax #6146 üzenetére
Ez az, hogy az egy nekem nagyon tetszett, de a kettő semmiben nem hozta nekem azt, amit akkor átéltem. Abe karaktere az egyetlen, ami igazán pozitív maradt nekem, de ő is két nagyságrenddel jobban tetszett az egyben. Pedig nem nagyon emlékszem az egyre, de arra igen, hogy nagyon tetszett, ez meg csak gyenge filmnek tűnt most.
-
Drizzt
nagyúr
Én is megnéztem tegnap a Hellboy 2-t, de nekem az egy sokkal jobban tetszett.
Spoiler:
Az erdőisten jól néz ki tényleg, de a jó kinézettől nem lesz egy film jó. A sztori nagyon blőd. -
Drizzt
nagyúr
válasz
Integra #6123 üzenetére
Az Inside-on eleinte még félni is lehet, aztán nagyon tocsogós lesz. Frontiére(s) beteg motel-szerű, de jó végülis, ha az tetszett. Shietan meg inkább vígjáték, csak a legvége horroros, de azért nem a tipikus vígjáték humorra kell gondolni, inkább a szereplők, meg a szituk abszurdak.
-
Drizzt
nagyúr
5 percet én is néztem még youtube-on. Érdekes volt, de most nincsen kedvem hozzá. Úgyhogy most részemről le is zárom a témát.
Na más:
Ma az All boys love Mary Lane-t néztem. Tipikus gagyi "horror", félni nincs rajta miért, de a csajok jók benne.Tegnap: Madhouse. Egész érdekes, de hamar meg lehet sejteni a végkifejletet. Azért a misztikum része érdekes, nem mondom el, hogy miért, de az(spoiler lenne).
-
-
Drizzt
nagyúr
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy melyik Payne film lesz jobb. Készül ugye a hivatalos jogok alapján a Max Payne, de készül egy független film is, a Payne and redemption.
Eddigi videoanyagok belőle itt. -
Drizzt
nagyúr
Ez a Max Payne magyar trailer valahol fenn van? Megnéztem youtube-on a feliratost, s egyelőre nagyon pozitív csalódás, mert nagyon rosszra számítottam, s egész kellmes.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
littlelion21 #5691 üzenetére
Ez az első film, amit életedben láttál?
Én személy szerintem a fejemet fogtam, hogy mi ez a bárgyúság. Bár a legeleje nem volt rossz. A növényes hülyeségig kb. -
Drizzt
nagyúr
Megnéztem a Wantedet, nekem főleg az eleje tetszett, de a közepe se szörnyű. 8/10 mondjuk.
-
Drizzt
nagyúr
Ondskan. Ez nagyon jó film, tetszett.
imdb -
Drizzt
nagyúr
Igényes szórakozást ajánlok:
Filmajánló -
Drizzt
nagyúr
válasz
bagyulajuve #3934 üzenetére
Nekem a Dungeon Siege a legjobb filmje, az nagyon tetszett, még a néhol igen nevetséges színészi alakítások ellenére is.
-
Drizzt
nagyúr
Postal.
Eleje jó, aztán közepe szar, végefelé se nagyon rossz, de sajnos lehett volna végig jó is. Ez így 3/10. -
Drizzt
nagyúr
válasz
Wolverine #3897 üzenetére
Találtam még egy részletet youtube-on.
Könyörgöm, ez a szájanimáció ez mi? Ez már nagyon rég gáz lenne realtime gfx-nél is.Bár kicsit a hang is lehet késik, de attól függetlenül teljesen természetellenes a mozgás. A modellek egy 2 éves agyából kipattant szinten állnak. Amúgy meg akarom nézni az egészet is, de pénzt term. nem adok ezért. Már a fények se tűnnek valami jól számoltnak.
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Dungeon siege - in the name of the king
Szerintem nagyon jó lett! Pedig Uwe Boll!
Nagyon tetszett, pedig fosi hanggal néztem. Egyedül egy színész volt benne viszonylag gyengébb, a gonosz, de az egész film végig nagyon jó. Nem hittem volna.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2786 üzenetére
Gagyinak szánt akció-horror, de jól sikerült, megnézésre érdemes, lehet rajta kacagni, félni természetesen nem.
-
Drizzt
nagyúr
Ópium. Nekem nagyon tetszett, kellően nyomasztó hangulatú, bár a végefelé már nekem is vontatott volt, operatőri munka remek szerintem, de nem leesz túl népszerű film, mert hát eléggé rétegfilm jellege van, nem sokan vevők az ilyenre, s absz. szigorúan csak felnőtteknek.
-
Drizzt
nagyúr
Mezteelen fegyver. Akciófilm Hong Kongból, szóval van benne fight, picit beteges sztori, a végére sajnos nagyon klisés és gagyi lesz, de az első órája nagyon jó, tetszett nagyon. Pozitív meglepetés. Ja, s nagyon jó ázsiai csajok vannak benne.
-
Drizzt
nagyúr
SPOILER - I Am Legend.
Hát, nekem az I am legenddel az a bajom, hogy a kipusztult környezet sok újdonságot nem hordoz a 28 nappal később/28 héttel később után. Nekem azok jobban is tetszettek ilyen szempontból. Az, hogy a napi tevékenységei vannak benne, az nekem is tetszett, de a film maga egy unalmas rétestészta lett, s az áram, meg egyebek megléte tényleg több, mint irreális. Én semmiképp nem a legjobb filmek közt tartom számon. Átlagos körülbelül, néhány jó ötlettel, de alapvetően rémisztően unalmas cselekménnyel, s nevetséges "zombikkal".
-
Drizzt
nagyúr
Stardustot megnéztem, nagyon jó! Robert De Niro a legkeményebb!
Amúgy a tájak nagyon szépek benne, meg ami máshol túllőne giccsbe, az itt épp a megfelelő mértékben van jelen. Nagyon jó film!
-
Drizzt
nagyúr
A kínzás szerintem érdekes dolog, a boncolás is anatómiailag(habár ehhez nem igazán értek, de majd lehet fogok tanulni..
) rendben levőnek tűnt. Ráadásul amúgy egy késes jelenetnél én simán tudtam vacsorázni.
Nem kaptam kedvet, de igenis érdekesek a kínzóeszközök, meg aztán kiderül, hogy honnan ez a nagy kreativitás a fickónál ezekhez.
Pl.: a kínzókamra kiállítások látogatottsága is van akkora, hogy ne kelljen bezárni őket. Itt meg működés közben is láthatod a hasonló cuccokat. -
Drizzt
nagyúr
I am legend. Hát, újdonság nincsen benne szinte semmi a 28 nappal később után(leszámítva, hogy a zombiszerűségek nézhetnek ki marha bénán is, ez rá élő bizonyíték), de legalább a főszereplő célja egy teljesen érthető dolog, a korábbiakhoz képet jó ötlet volt, hogy mivel is foglalkozzon a fickó. A sztori vontatott, ha rövidebb lenne, több lenne! Összesen nálam 4/10.
-
Drizzt
nagyúr
Fűrész 4. Nem, volt rossz, de a vége nem teljesen tiszta.
-
Drizzt
nagyúr
A mások élete(Das Leben der Anderen). Nagyon jó film, felkavaró sztori a megfigyelésekről, akár igaz történet is lehetne, bár erre való utalás nincs a filmben, szóval gondolom nem az. Mindenkinek megnézésre ajánlom! 1984, NDK a helyszín.
-
Drizzt
nagyúr
Mostan: Terrorbolygó. A Halálbiztosnál sokkal jobb, néha lehet rajta röhögni, meg legalább történik is benne valami. 6/10
-
Drizzt
nagyúr
Zodiákus. Elég kemény film, nem azért, ami történik benne, hanem azért, mert ez egy igaz történet. Wikipedián utána lehet olvasni elég rendesen. Maga a film elég hosszú, s nem túl mozgalmas, mégis a képernyőhöz tud kötni.
Izé, a mozivászonhoz.
[Szerkesztve]
Az valahol megvan, hogy hogyan kapták meg az eredeti üzenetből a helyesnek gondolt dekódolást? A filmben az egyszerű 1 szimbólum=1 betű megfeleltetésről beszéltek, ha jól értem, de akkor az eredeti kép alapján nekem nem az jön ki, ami nekik, hanem valami baromság, vagy hosszabb lenne a space, vagy mi?
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Áhh, de nekem úgy rémlik, hogy vérengzés is csak kb. az utolsó negyedében van.
Hills have eyes 2-ről most ugrott be, hogy még szintén nem írtam semmit, na az is hasonló film, csak legalább végig vérengzenek, s annyira rossz, hogy már jó.
Most meg elkezdtük nézni a History Boys című filmet, fél óráig bírtuk.Hihetetlenül irritáló egy film.
Úgyhogy Vörös Sárkány. A Manhunter remake-je modernebb köntösben, nameg Hopkins+Norton.
JAh, meg erről: tegnap láttam először a bárányok hallgatnakot. Tényleg nagyon jó film, tetszett! Elhatároztam hogy holnap tehát Hannibal is meg lesz tekintve újra. Most rákattantam ezekre.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest